Na, tai ka?

,rasykis, niam niam kaip skanu:
1) riekutemis pjaustyto kinisko kopusto (gali buti plesytos Iceberg salotos),
2) nedidelemis riekutemis pjaustyti neapdirbti (nesudyti, nemarinuoti, o zali) pievagrybiai,
3) nedideliais keturkampeliais pjaustytas karsto rukymo kiaulienos kumpis,
4) nedideliais keturkampeliais pjaustytas Rokiskio (ar kitas) fermentinis suris,
5) nuplikyti zalio svoguno ziedeliai (gali ir nebuti),
6) keturkampeliais pjaustyti pomidorai,
7) orkaiteje isdziovinta ir siek tiek apkepusi keturkampeliais pjaustyta balta duona.
Visa tai (isskyrus duona) atsargiai sumaisyti, sudeti i atskiras salotu vazeles, ant virsaus uzmesti Remoulade ir apibarstyti paskrudusia duona.
Na dar vienas:
1) riekutemis pjaustyto kinisko kopusto (gali buti plesytos Iceberg salotos),
2) smulkiais griezineliais pjaustyta marinuota aitrioji (gali buti vidutinio aitrumo) paprika,
3) nedideliais keturkampeliais pjaustytas tikrasis Feta suris,
4) nedidelemis riekutemis pjaustyti marinuoti pievagrybiai (jei maziukai, tai galima net ir visa),
5) nedideliais keturkampeliais pjaustyta rukyta vistiena (be odeles, geriausia - krutinele),
6) keturkampeliais pjaustyti pomidorai.
Viska atsargiai sumaisyti, sudeti i atskiras salotu vazeles, ant virsaus uzmesti Remoulade.