Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

Iš daumantų skaniausias GARDUSIS. Dar man skanus, tik labai riebus Premium berods. neblogi ir įdomūs nauji Kėdainių konservų fabriko majonezai, tik velykinis nepatiko-per švelnus... g.gif
Atsakyti
Salotoms 'Daumantu",o jei siaip prie kiausiniu ar mesos- "Hellmans"
Atsakyti
Aha, jau aišku, kas čia lyderiauja. O vaikams mažesniems duodat? Aš tai kažkaip bijau, darau vis savo mažei atskirai su grietine, jai gerai, bet mane užknisa. Gydytoja sakė, kad nuo majonezo gali sutrikti virškinimas
Atsakyti
man tai skaniausias Daumantu majonezas su krapais. mmmmmmmmmmmm thumbup.gif
Atsakyti
Mums tai majonezas Nr.1- Hellman's thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kažkodel man viskas su juo skaniausiai gaunasi tongue.gif Dabar dar suradau parduotuveje Kėdainių majonezą, yra gal kokių 3 rūšių, visai nieko, man patiko thumbup.gif Tai dabar turiu Nr.2 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (alex @ 2004 05 23, 12:31)
HELLMANN*S thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Man jis per svelnus, daugiau kiausiniams skirtas biggrin.gif.

Pati naudoju Daumantu, kartais paivairinimui nusiperku ir su krapiukais clap.gif
Atsakyti
Anksciau naudojom Daumantu,dabar perkame tik CALVE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (lavanda @ 2004 05 24, 08:38)
man tai skaniausias Daumantu majonezas su krapais. mmmmmmmmmmmm thumbup.gif

Man tai irgi buvo pats skaniausias majonezas.
Atsakyti
Daumantų neriebus ir su krapais dar thumbup.gif, thumbup.gif
Atsakyti
Anksciau tik Vilniaus, o dabar dar atradau ir kedainiu thumbup.gif thumbup.gif ir be jokiu priedu wink.gif
Atsakyti
Mes tai po HELLMAN'S jokio kito negalim valgyt, visi kazkokie neskanus atrodo smile.gif
Lietuviski lipnus, besiklijuojantys tokie, fee... Nors kedainiu gal reiktu paragaut, dar nebandem rolleyes.gif
Atsakyti
daumantų su krapais thumbup.gif
Atsakyti