Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi kostiumėliai nėštukėms?

nestuke.gif s, jums smagu, kad turejot ir nereikejo pirkti. o mano buvo dauguma bendri, i kuriuos per pilvuka nebeilindau totaliai doh.gif o atskiru kaip ir neturejau, tik viena, mano krutine buvo pakankamai maza (kasdiena nenesiojau liemeneles, tik super svenciu progom thumbup.gif ) tai i ji taip pat neilindau, krutine graziai padidejo thumbup.gif taigi - teko pirkti tongue.gif
Atsakyti
Ot siaubas, nusipirkau pries menesi nauja.. vientisa.. Toks, kuris ne nesciai man tinkamas.. Gal dar kelis men istempsiu, bet vel teks nauja pirktis doh.gif doh.gif
Gerai, kad anas nukainuotas ir tik 25Lt.. bet kad bais uzknisa juos visus mieruotis.. schmoll.gif
Atsakyti
Coccinela tikrai sutinku su tavim doh.gif doh.gif kai pirkau, tai kokia valanda kabinoj prapuskavau. sukaitau, nusiimi - uzsidedi ir taip n kartu lotuliukas.gif pavargau nerealiai cool.gif
Atsakyti
Kiek pamenu su atskiru nelabai patogu plaukioti buvo...pilvelis dugnan trauke biggrin.gif
Vientisas butu labai patogu, jei kazkoks 'special' , pvz, prilaikantis g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indroska @ 2006 02 27, 21:17)
o as net nezinau koks geriau atskiras ar bendras? kaip galvojat nestuke.gif

Va va, man irgi galva sopa, kaip daryti su tuo maudymuku. Krutine tiek padidejo, kad labai noredama i joki savo atskira netelpu, o i vientisa pilvukas netelpa. Tai nezinau kaip reiks daryti. Man tai tikriausia, labiau vientisas patiktu.

O Antakalnyje kokios kainos?
Atsakyti
undefined[QUOTE][/o as net nezinau koks geriau atskiras ar bendras? kaip galvojat QUOTE]
Bendras, žinoma, geriau nestuke.gif
Papildyta:
o as net nezinau koks geriau atskiras ar bendras? kaip galvojat

Manau, kad bendras daug geriau nestuke.gif
Atsakyti
as ir daznai paieskau maudomu bet nieko nerandu doh.gif
Atsakyti
o as nusipirkau specialu nestukiska maudomuka, nes ruosiausi intensyviai vaikscioti i baisena. Bet pradejo kieteti pilvelis, ir gydytoja uzdraude eiti i baisena doh.gif verysad.gif tai taip ir likau jo neuzsidejusi..galvoju kad gal net parduoti galeciau cray.gif
Atsakyti
o as nuejau i body line parduotuve, tai triumph 75 - 50 proc nuolaudos maudomiems kostiumeliams. aisku ne spec nestukems, bet pirkau atskira ir manau jis man tiks ir po nestuke.gif sumokejau 30 lt. ir tikrai grazus ir tikrai geri. turiu is seniau triumph, tik kad per klubus man jis siaurokas (isplatejau blush2.gif ). ir man tai grazu pilvelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 07 balandžio 2006 - 16:43
QUOTE(mamytė24 @ 2006 04 05, 15:34)
o as nusipirkau specialu nestukiska maudomuka, nes ruosiausi intensyviai vaikscioti i baisena. Bet pradejo kieteti pilvelis, ir gydytoja uzdraude eiti i baisena doh.gif  verysad.gif tai taip ir likau jo neuzsidejusi..galvoju kad gal net parduoti galeciau  cray.gif

O as tokiu spec.nestukisku ir nemaciau blink.gif
Atsakyti
nu va o as nezinojau kur rast maudomu nestukems. maciau kad parduoda deveta internete bet labai norejau naujo. o cia uzsukt nesugalvojau paskaitinet blush2.gif
ir vis tik bazeje nusipirkau ne spec. bet toki kur reguliuojasi petneseles (kaip liemeneliu) tai labai liuks pilvelis auga tai vis zemiau paleidziu ir plaukioju sau, o jau astuntas menuo smile.gif
Atsakyti
Atskiru ar ištisu, tai labai individualu, man asmeniškai labiau patiko atkiri, nes mėgdavau, kad prie mano nestuke.gif pilviuko niekas nesiliestų. Dar nepatiko tai, kad su ištisu kai išlipi iš vandens (jei maudaisi po atviru dangumi), jis prilimpa prie kūno ir būna šlapias, todėl rinkausi atskirą.
Atsakyti