Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi kostiumėliai nėštukėms?

Kai laukiausi, tai ppat ilgai ieskojau maudimuko. Jei ziureti normalius tik didesnio dydzio - katastrofa. Zodziu nieko neradau. Tad issiverciau su savo senuoju atskiru maudimuku. Kadangi jis man buvo truputi didokas, tai visa nestuma su juo ir prasimaudziau. Zinoma lankiausi tik nestukiu baseine Mazylio gimdymo namuose smile.gif
Atsakyti
gerai kad nepirkau to maudomo nes juk visai galiu apseit bejo.... thumbup.gif
Atsakyti
Tai ar kas nors issiaiskino, kokios kainos Kotrynoje?
Atsakyti
As tai neieskojau maudymosi kostiumelio specialiai nestuke.gif , pries nestuma mano rubu dydis buvo 36, o dabar 40 blush2.gif verysad.gif , tai tokio dydzio ir maudoma pirkau, pfu pfu pfu kolkas labai gerai thumbup.gif , niekur nespaudzia ir netempia thumbup.gif , o turbut ir pinigeliu sutaupiau thumbup.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 27 birželio 2006 - 17:09
O as turiu maudimuka nestukem ir labai patenkinta.Visai neturiu noro demonstruoti savo pilvelio,maudimukas grazus su sijonuku priekyje.Nezinau kaip jums,bet man tikrai nemalonu,kad visi apziurines mano pilva ir aisku aptarines,gal kam jis atrodys "Oho koks storas",gal kam plaukuotas ,ar uzklius negro juosta.Kam man to reikia ? Tegul maudymuka aptarineja.
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2006 06 27, 20:15)
O as turiu maudimuka nestukem ir labai patenkinta.Visai neturiu noro demonstruoti savo pilvelio,maudimukas grazus su sijonuku priekyje.Nezinau kaip jums,bet man tikrai nemalonu,kad visi apziurines mano pilva ir aisku aptarines,gal kam jis atrodys "Oho koks storas",gal kam plaukuotas ,ar uzklius negro juosta.Kam man to reikia ? Tegul maudymuka aptarineja.

visiskai pritariu drinks_cheers.gif , mano maudomukas vientisas, as ir manau geriau aptarineja maudimosi kostiumeli nei pilvuka schmoll.gif !
Atsakyti
Na kol mano pilvukas dar nesimato, maudausi su atskiru maudymosi kostiumėliu, o rudenį ir žiemą nežinau ar norėsis eiti į baseiną. Turbūt bijosiu kokią ligą pasigauti ax.gif
Atsakyti
Maudziausi su vientisu maudymosi kostiumeliu... Tik labai jau istampytas paliko lotuliukas.gif
Atsakyti
As visa vasara su senu atskiru maudomu prasilpiuskenau, tik ant pilviuko skara grazia apsirisdavau 4u.gif
Atsakyti
na as kadangi turejau nora demonstruoti savo pilvuzika wub.gif tai nesiojau atskira. specialaus nepirkau, puikiai tiko nenestukinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 04 26, 19:01)
kodel pas mus tokiu nera  ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

dar tu su bliuskutem siokiu tukiu yra bet jos aptemptos ir trumpesnes doh.gif

dabar jau ir pas mus tokių yra. pati neseniai atostogoms įsigijau labai panašų modeliuklą į paskutinę juodą, tik mano ruda su mėlynu apvadėliu, kainavo 150 lt. Kainos jų nėštukių parduotuvėj yra maždaug nuo 150 iki 170 lt.
Atsakyti
Sveikos, as irgi pirkau toki kaip paskutinis www puslapyje- 2 daliu, virsus su lyg sijoneliu-labai patogus ir graziai atrodo thumbup.gif - tiks ir pagimdzius vasarai, kol dar pilvukas bus "ne formoj" verysad.gif
O parduotuve - is kitos puses Vingio kino teatro, (priesingoj pusej nei Savanoriu pr.-Konarskio gatvej) -prie stomatologikos klinikos. Gan nauja parduotuve-neatsimenu pavadinimo -kazkas su "Mama..." lotuliukas.gif
Kaina 150lt
Sekmes! 4u.gif
Atsakyti