Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi kostiumėliai nėštukėms?

QUOTE(Aurėja @ 2007 05 02, 13:09)
dabar jau ir pas mus tokių yra. pati neseniai atostogoms įsigijau labai panašų modeliuklą  į paskutinę juodą, tik mano ruda su mėlynu apvadėliu, kainavo 150 lt. Kainos jų nėštukių parduotuvėj yra maždaug nuo 150 iki 170 lt.

Niu tikrai labai grazus.As pirkau panasu dvieju daliu maikute ir sortukus Triumpf'e.
Jis neskirtas specialiai nestukem, bet tiesiog pasiemiau L dydi, kainavo 170 Lt. Ir labai grazus, zydras su mazom linksmom gelytem smile.gif
Manau kad ir po nestumo dar kuri laika nesiosiu kol pilvelis atgaus savo formas smile.gif
nes pilvuka uzdengia maikute blush2.gif

Atsakyti
tarp kitko, kai pademonstravau šį nėštukių maudymosi kostiumėlį savo sesei, kuri labai liekna ir nenėštukė, ji sakė - visai ir aš norėčiau tokio tongue.gif
Atsakyti
As tai tikrai esu priversta pirkti maudymosi kostiumeli, kadangi i senuosius 5 atskirus neitelpu, tiksliau krutine isdidejo tiek, jog su senaisiais atrodau tikrai nelabai jau graziai ax.gif
Atsakyti
O man labai pasiseke. Pasiskolinsiu maudimosi kostiumely is mamos, juolab kad ji juos kelis turi ax.gif Ji tokio pat kuno sudejimo kaip as, tik jos krutine uz manaja buvo daug didesne, taciau dabar beveik tokia pat doh.gif Taigi tikintis kad man ta krutine sumazes nenoriu islaidauti ir pirkti naujo kostiumelio, tai manksta i baseina pasisklonsiu ax.gif I savuosius atskirus netelpu, teisingiau krutine netelpa, nes kadangi turejau maza krutine visi kauseliai kieti tai dabar ne pro kur, dviem dydziais lemeneles didesnes perku schmoll.gif biggrin.gif Nuo B iki D doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 05 09, 09:26)
tai dabar ne pro kur, dviem dydziais lemeneles didesnes perku  schmoll.gif  biggrin.gif Nuo B iki D  doh.gif

Tai thumbup.gif
Dziaugtis reikia didele krutine...na ir aisku tiketis kad tokia ir liks blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Aš maudymuką spec. nėščiai pirkau Bimbo parduotuvėje. Ten man buvo pats gražiausias ir pigiausias, ką radau. Apėjau viską: Griūnus, Migles, Triumfus, Etam ir kitas apatinio trikotažo parduotuves, bet viskas arba man netiko arba kainos buvo virš 150 Lt. Na nesu pasiruošusi mokėti tokius ir dar didesnius pinigus už daiktą, kurį dėvėsiu du mėn.
Dabar plaukioju sau ir džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
INTERNETE YRA WWW.FUNMUM.CO.UK
Atsakyti
gal ir nelabai sezonas jau lotuliukas.gif bet gal kas į baseiną einat smile.gif aš praeitą nestuke.gif pirkau Next vientisą juodą maudymkę specialiai neštukėms visiškai naują atrodo apie 40 lt mokėjau g.gif Jų buvo parduotuvėj Vilniuj prie Operos ir baleto teatro Geras rūbas ar kažkas pan nepamenu jau doh.gif Ten yra daug naujų drabužių (ir nestuke.gif ) su etikėtem, o dar jų darduotuvė atrodo Šiaurės miestelyje yra netoli Senukų...
Atsakyti
aš irgi užsisakiau iš internetio www.figleaves.com
kol kas pakeliui. toks tankini tipo, kur liemenėlė kaip maikutė.
Atsakyti
Sveikos.
Aš tai Lindex (Gedimino pr. 9) atskirą maudymuką papigiai nusipirkau - ispardavimas dabar. Ten yra ir tokių su sujonėliai, jei kas mėgsta.
Atsakyti
Kazin ar verta islaidauti, isigyjant nessciosioms skirta maudymosi kostiumeli. As naudojausi isilginiu maudymuku, kuriuo vilkausi iki nestumo. Jis juk tamprus. O as gimdziau rugsejo 21 d., taigi vasara buvau pakankamai stora nestuke.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus, reziumuosiu, ką iš jūsų sužinojau. Spec. maudymukų nėščiosioms galima rasti:

1. Mažylio pasaulyje Antakalnyje
2) Bimbo
3) Mamų zonoje, Konarskio g.
4) Gariūnuose
5) Padėvėtuose
6) Per SM skelbimus
7) Užsisakant iš interneto

Jei ką praleidau, pataisykit. Pati lankau baseiną, bet dar įtelpu į savo seną ištampytą Speedo maudymuką. Tačiau gimdymas gresia tik rugpjūčio viduryje, o važiuosim ir prie jūros, ir prie ežero, tad daiktas bus reikalingas manau...
Atsakyti