Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi kostiumėliai nėštukėms?

Labai grazu maudymuka maciau maksimoje uzvakar nescioms , gaila kad anksciau nemaciau blush2.gif dabar man jau per velu lotuliukas.gif
Atsakyti
as pries 3 menesius nusipirkau tiesiog gerokai didesni maudimuka. tada buvo per didelis, o dabar vos ikisau uzpakali, o ir pilvuka labai spaudzia. lotuliukas.gif
teks atideti - gal uzsidesiu po gimdymo.
tai pries pora dienu nusipirkau Maximoje - 49 Lt, bent man jis labai patinka - triusikai + majkute, jos priekis pailgintas - kaip tik pilvukui . rudas su melsvom gelytem. tikrai vertas demesio.
o ir kitu spalvu maciau - raudona ir melsva atrodo - ir jie pigesni buvo - po 39 lt. tai manau tiktai issirinkti galima. thumbup.gif
Atsakyti
Aha as irgi maciau maximoj,labai simpatiski tongue.gif
Atsakyti
O aš šia tema klausimą turiu, kai važiuosim prie jūros tai man bus 5 mėnesis. Kaip manot ar dar galima būti su savo atviru maudimuku? (tiesa nematavau dar ar krūtinė telpa)...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 18, 09:41)
O aš šia tema klausimą turiu, kai važiuosim prie jūros tai man bus 5 mėnesis. Kaip manot ar dar galima būti su savo atviru maudimuku? (tiesa nematavau dar ar krūtinė telpa)...

na as kai buvau 4 menesiu, buvom druskininkuose, buvau su savo atskiru maudimuku. tai visu pirma per krutine jau spaude, ir pilvukas gerokai atsikises jau buvo.
gal siulyciau jau 5 menesi isigyti bendra, kad jau tiesioginiu spinduliu ant pilvuko nepakliutu.
na bet cia tik mano nuomone, ypac pas kiekviena pilvukas skirtingai auga. 4u.gif
Atsakyti
hm... ax.gif
nuo spinduliuku saules gal ir verta slepti, to pasekoje pirkti vientisa maudymosi kostiumeli
jei siaip tai nematau reikalo deveti bendrus maudomus smile.gif
man prasideda 30 savaite, bet as kolkas puikiai telpu i savo senaji maudoma. ir lankau baseina, nestukiu uzsiemimus, tai berods tik dvi busimos mamytes vaiksto su uzdengtais pilvukais smile.gif
visos su atskirais maudomais. blush2.gif
Atsakyti
Vakar mačiau gražių maudymosi kostiumėlių nėščiosioms maksimoke, bet man netiko... Tai nepirkau. IŠ vieno modelio jau krūtinė gašliai krito. O kito buvo gerai, bet pasirodė kad bus mažoka vietos pilvukui g.gif Bet gal kitokio sudėjimo nėštukėm tiks smile.gif kainavo apie 50 Lt
Papildyta:
QUOTE(ramintukas @ 2009 05 29, 17:43)
hm...  ax.gif
nuo spinduliuku saules gal ir verta slepti, to pasekoje pirkti vientisa maudymosi kostiumeli
jei siaip tai nematau reikalo deveti bendrus maudomus smile.gif
man prasideda 30 savaite, bet as kolkas puikiai telpu i savo senaji maudoma. ir lankau baseina, nestukiu uzsiemimus, tai berods tik dvi busimos mamytes vaiksto su uzdengtais pilvukais smile.gif
visos su atskirais maudomais. blush2.gif

Na aš dar pažiūrėsiu kaip į mano senąjį tilpsiu, bet bijau kad krūtinė netilps....
O mamiški maudimui man tie nieko atrodo kur tokie kaip maikutės
Papildyta:
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 18, 20:00)
na as kai buvau 4 menesiu, buvom druskininkuose, buvau su savo atskiru maudimuku. tai visu pirma per krutine jau spaude, ir pilvukas gerokai atsikises jau buvo.
gal siulyciau jau 5 menesi isigyti bendra, kad jau tiesioginiu spinduliu ant pilvuko nepakliutu.
na bet cia tik mano nuomone, ypac pas kiekviena pilvukas skirtingai auga. 4u.gif

O man dar klausimas iškilo kuo blogai saulės spinduliai pilvui... g.gif kažkaip nieko nesu girdėjus tai įdomu
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 13, 09:26)
as pries 3 menesius nusipirkau tiesiog gerokai didesni maudimuka. tada buvo per didelis, o dabar vos ikisau uzpakali, o ir pilvuka labai spaudzia.  lotuliukas.gif
teks atideti  - gal uzsidesiu po gimdymo.
tai  pries pora dienu nusipirkau Maximoje - 49 Lt, bent man jis labai patinka - triusikai + majkute, jos priekis pailgintas - kaip tik pilvukui .  rudas su melsvom gelytem. tikrai vertas demesio.
o ir kitu spalvu maciau - raudona ir melsva atrodo - ir jie pigesni buvo - po 39 lt. tai manau tiktai issirinkti galima.  thumbup.gif

Va šitą aš matavaus, labai labai gražus... Bet mano brūtinė jam per didelė verysad.gif O jei imu L tai jau per platu. Karočia tešmenė kažkokiaapsidariau, tai kas bus po gimdymo, jei dabar tik į 4 mėn įlipau
Atsakyti
Aš užsisakiau iį NEXT'o katalogo ir esu labai patenkinta - kokybė superinė, kaina gavosi apie 95 Lt 4u.gif
Atsakyti
Pirkau Maximoj, labai tiko ir patiko thumbup.gif atskiras, bet pilvuka uzdengia mirksiukas.gif aciu kas pasake, kad ten yra ax.gif ax.gif
Atsakyti
o as mamos buvau pasiskolinusi ax.gif
Atsakyti
Nu jaučiuosi beveik diskriminuojama dėl tų maudymukų verysad.gif Visur tik visokie sexy parsiduoda, nė viena padori parduotuvė neatsiveža nė vieno pritaikyto modelio...
Galvojau jei būna maximoj, tai būna ir kokiam triumfe ar miglėj bet kur tau. Tada nuvariau į parduotuvę "Būk mama", nes pro šaly važiavom. Ir ten kabėjo vienas modelis trijų skirtingų spalvų už 160 Lt blink.gif Nu tai taip sprogus nuo kainų ir išėjau.
Pagalvojau jau geriau Maxima, bet per mano žioplinėjimus išpirko visus M dydžius (tų mėlynų dryžuotų, rudi man netinka).
Normaliai tai susinervuočiau labai, bet dabar susinervint negalima - tai nesinervuoju.

O seno maudymuko liemenėlę apsidėjus tai atrodau jau taip gašliai, nes tie trikampiai tik krūtinės vidurį uždengia lotuliukas.gif
Atsakyti