Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi kostiumėliai nėštukėms?

O as nupirkau sau biggrin.gif paprasta maudymuka ir galvojau bus ciki viskas,uzteks iki pat nestumo pabaigos bet....praejo 1.5men mano papukai taip pustis eme ir slaunys dideti kad neprokur,geda nesidesiu kai pro sonus verciasi kumpiai.Taip kad gerai pasvarstykit pries pirkdamos. 4u.gif
Atsakyti
As tai pirkau akropoly,Etam parduotuvej,atskiras,su praplatinta juosta pilvukui,kuri yra minksta.Labai fainas,esu labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
maciau specialiu maudymuku e-bay
Atsakyti
Gal kartais kuri nors zinot kur Kuane sita geri butu galima isigyt? smile.gif
Atsakyti
sveikutes, as paieskot paieskosi maudimuko nestuke.gif savo pilvukiui, bet manau kad teks vistiek siutis smile.gif gerai kad super vyro teta, viska pasiut ir nerealiai gali thumbup.gif
Atsakyti
Macaiu maudymukus PANORAMOJ. Parduotuve mothercare.
Atsakyti
Aš nusipirkau iš internetinės parduotuvės LaRedout. Bet per naksti nusipirkau - gydytoja nerekomendavo eiti į baseiną - tai ir guli net neišpakuoti sad.gif gal ką domintų? 38 dydis, ryyyyyškiai oranžinis mirksiukas.gif
Atsakyti
as taip pat nemanau,kad maudymosi kostiumelis turi butinai buti skirtas nescioms moterims...yra labai graziu vientisu kostiumeliu ,kurie tikrai idealiai maskuoja atsikisusi pilvuka ,as pvz toki pirkau kai buvau 6 men ,nes teko i egipta vykti.. tik va ne vln o kns pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Herahedera @ 2009 02 02, 13:45)
as taip pat nemanau,kad  maudymosi kostiumelis turi butinai buti skirtas nescioms moterims...yra labai graziu vientisu kostiumeliu ,kurie tikrai idealiai maskuoja atsikisusi pilvuka ,as pvz toki pirkau kai buvau 6 men ,nes teko i egipta vykti.. tik va ne vln o kns pirkau.

Keista, kad tikslas "maskuoti atsikisusi pilvuka" g.gif
As taip pat ieskau, daug ziurejau maudymuku ir ne nesciuju parduotuvese, bet niekur nebuvo be tu vidiniu korsetu, kurie normaliai prispaudzia pilvuka ir isryskina figura...bet juk jie nesciosioms butent todel ir netinka, kad suspaudzia...
Atsakyti
Aš SM pirkau per skelbimus, tai labai fainą įsigijau. Mano gabaritams pats tas smile.gif O šiaip labai ilgai pakanka ir nespecialaus maudymuko.
Atsakyti
QUOTE(Mamyyte @ 2008 07 08, 15:27)
O as nupirkau sau biggrin.gif  paprasta maudymuka ir galvojau bus ciki viskas,uzteks iki pat nestumo pabaigos bet....praejo 1.5men mano papukai taip pustis eme ir slaunys dideti kad neprokur,geda nesidesiu kai pro sonus verciasi kumpiai.Taip kad gerai pasvarstykit pries pirkdamos. 4u.gif

As irgi paprasta pirkau triumphe tik dideli ir nieko - tiko iki pat pabaigos nestumo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes!!! labai graziu maudymkiu yra "Lindex" parduotuveje,virsus kaip maikute,labai gerai dengia pilvuka,o ir ismeru nuo xxs iki xxxl yra. thumbup.gif
Atsakyti