Mano visas garderobas iš Humanos. Jau seniaaaaai, labai seniaaaaaai nieko nepirkau "normaliose" parduotuvėse. Kažkada mėgau batus pirkti batų kalne

, bet ir tuos dabar medžioju Humanoje. Kai kas yra nusiteikę prieš skudurynus, nes mano, kad ten tik seni, išėję iš mados ir nunešioti drabužiai. Anaiptol! Aišku, Humana yra tapusi mano gyvenimo būdo dalimi - einu per nuolaidas, turiu strategiją, ką ir kada pirkti

. Dar vienas "humaninimosi" ypatumas yra tas, kad retai ten rasi, ko atėjęs, o nusipirksi visai ką kitą

. Na, aš tame nieko blogo nematau

(bet mano draugas pyksta, kad į mūsų mažą spintą neįmanoma patekti, o apsirengti aš vis neturiu kuo). Pavyzdžiui, nusipirkau švarkelį už 7 litus (pradinė kaina 29 buvo), toks ala džinsinio audinio, tamsiai mėlynas-violetinis, H&M, naujas, 46, kaip nulietas

, bet draugas jį pamatys tik kitą pavasarį

(kam gadinti žmogui nervus

). O iš tiesų dabar medžioju violetinį paltuką (sesė sako: "ar ne per gerai nori - tokio konkretaus daikto"

), odinius/džinsinius/vilnonius/velvetinius šortus (labiausiai odinių norėčiau) ir odinį sijoną (ne juodą ir ne rudą). Hehe, tikrai per gerai noriu, vis tiek nieko nerasiu,
bet užtat gal nusipirksiu džinsus ar kailinę liemenę - nepamaišys gi 
.
Turiu rimtą priklausomybę nuo drabužių...