Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

QUOTE(Layla @ 2010 11 05, 09:28)
o už kiek paltuką pirkot? gal galit nuotraukytę įmesti? labai įdomu  bigsmile.gif aš žiauriai noriu įliemenuoto paltuko žiemai, bet maniau kad tokio dydžio tai jau nerasiu.. reikės važiuot pasižvalgyt.

nuotraukytes neturiukaip padaryti. juodas klasikinis auksciau keliuku puspaltukas. su prisegamu dideliu gobtuvu kuris dekoruotas kailiuku. mokejau 240lt tuo tarpu panasus tik be gobtuvo urmo bazeje mano dydzio 400 lt. tai as kazkaip manau kad visai nebrangiai prasisukau.
Atsakyti
Man dažnai gaila mokėti daug už rūbus (o ir alga maža), tai prekinuosi "skudurynuose": Humanoj ar netoli namų yra gera parduotuvė. O kelnes tik ten ir perku - ties šlaunimis greit išsitrina, tai tikrai gaila už 70 ar 150 Lt pirkt (net nežinau kainų blush2.gif ) Aišku tikrai nebrokiju ir Gariūnų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 05 lapkričio 2010 - 18:31
Mano visas garderobas iš Humanos. Jau seniaaaaai, labai seniaaaaaai nieko nepirkau "normaliose" parduotuvėse. Kažkada mėgau batus pirkti batų kalne biggrin.gif, bet ir tuos dabar medžioju Humanoje. Kai kas yra nusiteikę prieš skudurynus, nes mano, kad ten tik seni, išėję iš mados ir nunešioti drabužiai. Anaiptol! Aišku, Humana yra tapusi mano gyvenimo būdo dalimi - einu per nuolaidas, turiu strategiją, ką ir kada pirkti smile.gif. Dar vienas "humaninimosi" ypatumas yra tas, kad retai ten rasi, ko atėjęs, o nusipirksi visai ką kitą wink.gif. Na, aš tame nieko blogo nematau biggrin.gif (bet mano draugas pyksta, kad į mūsų mažą spintą neįmanoma patekti, o apsirengti aš vis neturiu kuo). Pavyzdžiui, nusipirkau švarkelį už 7 litus (pradinė kaina 29 buvo), toks ala džinsinio audinio, tamsiai mėlynas-violetinis, H&M, naujas, 46, kaip nulietas wub.gif , bet draugas jį pamatys tik kitą pavasarį tongue.gif (kam gadinti žmogui nervus mirksiukas.gif ). O iš tiesų dabar medžioju violetinį paltuką (sesė sako: "ar ne per gerai nori - tokio konkretaus daikto" lotuliukas.gif ), odinius/džinsinius/vilnonius/velvetinius šortus (labiausiai odinių norėčiau) ir odinį sijoną (ne juodą ir ne rudą). Hehe, tikrai per gerai noriu, vis tiek nieko nerasiu, bet užtat gal nusipirksiu džinsus ar kailinę liemenę - nepamaišys gi doh.gif . Turiu rimtą priklausomybę nuo drabužių...
Atsakyti
QUOTE(alinoolis @ 2010 11 07, 10:09)
į mūsų mažą spintą neįmanoma patekti, o apsirengti aš vis neturiu kuo

smile.gif
nu tai tik dėl to, kad tie drabužiai nedera tarpusavy wink.gif

prieš humaną aš irgi nieko neturiu, bet nieko aš ten nerandu, labai tingiu knaisiotis, nors esu nukovus keletą perliukų, bet jau senokai.
Atsakyti
QUOTE(Maorė @ 2010 11 07, 11:17)
smile.gif
nu tai tik dėl to, kad tie drabužiai nedera tarpusavy wink.gif

prieš humaną aš irgi nieko neturiu, bet nieko aš ten nerandu, labai tingiu knaisiotis, nors esu nukovus keletą perliukų, bet jau senokai.

Na, o kas tas "nedera tarpusavyje" ? Kas kaip nori, taip derina smile.gif. Gi kažkokių apibrėžtų taisyklių nėra, kiekvienam savo, visi skirtingai grožį ir stilių supranta wink.gif, be to nėra ir universalių drabužių, kurie tinka prie visko ir visada smile.gif. Kalbant apskritai, jei moteris nešioja vien džinsus ir megztinius, tuomet didelė tikimybė, kad viskas tarpusavyje derės smile.gif. Net ir tada giliai spintoje matyt yra "maža juoda suknelė", kurios prie džinsų neužsidėsi wink.gif.
Jap, Humanoje reikia daug knaisiotis, todėl ji ne kiekvienam smile.gif.
Atsakyti
Na, tiesą pasakius, aš irgi neturiu kantrybės ieškot ko nors skudurynuose blush2.gif Retkarčiais į vieną užsuku, bet ten viskas sukabinta, na ir kainos neskuduryniškos, aišku. Galvoju pasiknaisiot po internetines parduotuves. Gal kas turit mėgstamiausių ? Neseniai atradau
http://www.simplybe....LpgUid=11148585
Ar kas pirkot iš čia ? Kainos nėra mažos, bet dažnai vilioja galimybė sukomplektuoti pilnai derantį išbaigtą variantą... ax.gif Nes jau užkniso pilna spinta visokio nesuderinto ir nestilingo šlamšto. Kai Lietuvos parduotuvėse negali rasti savo figūrai ko nori, tai perki bent jau tai, ką įstengi ant savęs užvilkti ir neišsigąsti vaizdo veidrodyje lotuliukas.gif , džiaugiesi nors ką nors radęs doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as jus vis paskaitineju biggrin.gif

del simplybe as esu ten pirkus drabuzius anksciau ir mano mama ten pirkdavosi,kokybe tikrai gera,bet kaimnos truputi kandziojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurelle @ 2010 11 15, 22:59)
Mergaičiukes,

Skaičiau, kad kai kurios perkate per laredoute.fr. Radau suknelę, bet mano Visa Virtuon nepriima g.gif Kaip jus atsiskaitot?

4u.gif

tai kad priima virtuoną ten g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos norejau paklausti,gal kas matete kur tokias kelnes pirkti apvalioms panelems(mazdaug L-XL),svarbiausias argumentas kad gerai temptusi
user posted imageuser posted image
(foto skolinta)
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 11 18, 16:42)
Sveikos norejau paklausti,gal kas matete kur tokias kelnes pirkti apvalioms panelems(mazdaug L-XL),svarbiausias argumentas kad gerai temptusi
user posted imageuser posted image
(foto skolinta)

Džinsų tikrai nemažai yra internetinėse parduotuvėse, aš pabandžiau užsisakyti iš čia. Kaip tik juodus džinsiukus. Jei sudėtyje yra elastano, tai jie ir tempiasi gerai. Dar negavau, kai gausiu, galėsiu pakomentuoti.
Šiandien pasiėmiau drabužėlių iš macys, tai labai patenkinta thumbup.gif
Šita tunika nereali http://www1.macys.co...-xx-xx-xx.index Pirkau XL dydį ir slyvos spalvą thumbup.gif
Puikiai atrodo, nors nešioju 18 UK dydį. Kartu parsisiunčiau juodus medvilninius su elastanu legginsus, tik reiks golfuką juodą dar čia Lietuvoj nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 26 lapkričio 2010 - 18:41
QUOTE(Jolancike @ 2010 11 26, 18:38)
.
Šiandien pasiėmiau drabužėlių iš macys, tai labai patenkinta  thumbup.gif
Šita tunika nereali  Puikiai atrodo, nors nešioju 18 UK dydį. Kartu parsisiunčiau juodus medvilninius su elastanu legginsus, tik reiks golfuką juodą dar čia Lietuvoj nusipirkt  biggrin.gif

prašom vaizdinės medžiagos 4u.gif bigsmile.gif 4u.gif
šeip laaabai graži tunika, bet save (18d.) su tokia neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2010 11 26, 21:29)
prašom vaizdinės medžiagos 4u.gif  bigsmile.gif  4u.gif
šeip laaabai graži tunika, bet save (18d.)  su tokia neisivaizduoju g.gif

Gaila, kad nebėra šitos tunikos plus size skyrely, lygiai tokia pati buvo tik ant apvalutės manekenės biggrin.gif Tai aš pamačiau ir susigundžiau thumbup.gif

QUOTE(aureka @ 2010 11 26, 22:29)
Faina kurios sugeba parsisiust  ax.gif

Parsisiųst nesunku, reik tik išsirinkt, yra kas parsiunčia mirksiukas.gif
Nutariau, kad neverta čia lakstyt po parduotuves ir sau nuotaikos gadint doh.gif
Kur kas smagiau internete prekintis lotuliukas.gif
Atsakyti