Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

QUOTE(MICKEYO @ 2010 11 26, 21:29)

šeip laaabai graži tunika, bet save (18d.)  su tokia neisivaizduoju g.gif

drinks_cheers.gif aš irgi

nors ji gerai atrodytų obuoliukam, aišku neaptempta turėtų būt. Su prigludusiom kelnėm. O vat jei kojos neleidžia nešiot prigludusių kelnių, vsio - amba. Kaip man biggrin.gif
Atsakyti
sveikos
gal bent cia sulauksiu patarimo
nesu labai apvalute beto jau susiemiau ir metu svori bet kol kas turiu problema su pilvuku ir sonais (virs klubu) ir noriu ilgo megztinio trumpom rankovem tokio ale sukneles, taigi gal patartumet modeliuka kuris pasleptu problematiskas vieteles? ax.gif
Atsakyti
Nu tai elementarus modeliukas, tik neaptemptas ties liemeniu, tiesaus silueto gal, o kokių dar stebuklų gali būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2010 11 27, 16:24)
Nu tai elementarus modeliukas, tik neaptemptas ties liemeniu, tiesaus silueto gal, o kokių dar stebuklų gali būt smile.gif

gal koks pvz siek tiek iliemenuotas poto kiek platejantis ir gale vel siuauryn?
o tie tiesaus silueto tai isvis isryskina,,,
Atsakyti
Mano mėgstama suknelė - platėjanti nuo krūtinės (bet ne po krūtine, o aukščiau) ir tada "suraukta" ties šlaunų viduriu (na, ten tokia plati medžiagos juosta eina dar). Nesimato jokių pilvūzų, tik tiek, kad ir moteriškų linijų neišryškina, bet idealiai tinka toms, kurios turi gražias kojas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 27, 22:02)
Mano mėgstama suknelė - platėjanti nuo krūtinės (bet ne po krūtine, o aukščiau) ir tada "suraukta" ties šlaunų viduriu (na, ten tokia plati medžiagos juosta eina dar). Nesimato jokių pilvūzų, tik tiek, kad ir moteriškų linijų neišryškina, bet idealiai tinka toms, kurios turi gražias kojas  rolleyes.gif

Įdėkite kokį pavyzdį, neįsivaizduoju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kosiute @ 2010 11 18, 17:42)
Sveikos norejau paklausti,gal kas matete kur tokias kelnes pirkti apvalioms panelems(mazdaug L-XL),svarbiausias argumentas kad gerai temptusi

LINDEX pažiūrėkite
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2010 11 28, 21:36)
Įdėkite kokį pavyzdį, neįsivaizduoju ax.gif

Na, kažkas panašaus į tai gali būt

Smėlinė:
user posted image

Abi, žalioji galėtų būt labiau "pūsta" ties problemine vieta ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gražių kojų turėtojom:
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 12 05, 19:45)

gražu ir man. betviską leidžiu per savo "figūros" prizmę
Atsakyti
Labai patiko šitas blogas. Labai madingai, bet kartu tinka ir į darbą biure ar dar kur smile.gif. Pagalvojau, kad pasidalinsiu wink.gif.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 13 kovo 2012 - 07:47
aga, gražu
noriu tokių pėdkelnių, kaip antroj foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2010 12 14, 21:52)
aga, gražu
noriu tokių pėdkelnių, kaip antroj foto  unsure.gif

Man irgi būtent jos patiko smile.gif Nežinau, iš kur esat (ar iš Australijos? biggrin.gif ), bet žinau, kur Vilniuj tokių yra ax.gif
Atsakyti