Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

QUOTE(shidochika @ 2011 02 12, 22:57)
Patarkit kur Lietuvoje perkate ilgus batus,man visi per siauri,vienus pernai buvau radus su dirzeliais truputi reguliuojanciais ploti,bet mazas pasirinkimas  g.gif

Savaitgali nusipirkau superinius ilgaaulius A&G parduotuveje thumbup.gif . Buvo ir juodu, ir tamsiai rudu, su dirzeliais, zema pakulne.. Tik plonas pasiltinimas ir gan slidus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 02 15, 10:55)
Aš jau gal rašiau..... Aš perku Kaune, Tauro parduotuvėje, ten vietoj meistrė pamatuoja blauzdą ir įsiuvą odą - ne gumą. Kainuoja apie 40 litų.
Dabar nešioju ilgaaulius, kur buvo platinamieji dirželiai - deja, man prasegus viršutinis dirželis buvo per trumpas, tai jį viens du ir paplatino biggrin.gif

Tai va - aš nešioju sijonus ir ilgaaulius cool.gif

Brūkšniuk, o toj Tauro parduotuvėj yra batų pasirinkimas, ar ten "praplatina" ir savo atsineštus batus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etiu @ 2011 02 19, 11:51)
Brūkšniuk, o toj Tauro parduotuvėj yra batų pasirinkimas, ar ten "praplatina" ir savo atsineštus batus? ax.gif

gal ir atneštus, jeigu tokios spalvos odos turi - teirautis reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@lone @ 2011 02 20, 13:52)
4u.gif
Mergaitės ar turite tokį daiktą? Kokie atsiliepimai? Gal patartumet kur galima būtų įsigyti, kad ir kokybė būtų ir kaina nelabai kandžiotusi  ax.gif

http://img_lineagers...images/body.jpg

turiu juoda prkau turguje 65 lt thumbup.gif reikalas, kadagi turiu ziursta (pilvo odos pertelkliu) tai ne sitokiu reikalu neinu per duris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 22 vasario 2011 - 15:14
4u.gif
Matau, kad jūs iš Klaipėdos, tai net neklausiu kokiame turguje pirkote smile.gif
Labai noriu įsigyti, tai vis pasidairau turgelyje, bet iki mūsų provincijos, matyt toks gėris neatkeliauja lotuliukas.gif O kaip ten su jų išmierom? Ar perkate pagal savo, ar išmiera mažesnę galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@lone @ 2011 02 20, 17:27)
4u.gif
Matau, kad jūs iš Klaipėdos, tai net neklausiu kokiame turguje pirkote  smile.gif
Labai noriu įsigyti, tai vis pasidairau turgelyje, bet iki mūsų provincijos, matyt toks gėris neatkeliauja  lotuliukas.gif O kaip ten su jų  išmierom? Ar perkate pagal savo, ar išmiera mažesnę galima?  ax.gif

is pardavejos akies lotuliukas.gif dydis ten kinietiskai uzrasytas paskutini pirkau su 7x lotuliukas.gif o tik 100kg sveriau, mazesniu nereikia, busi kaip desrele isprausta mirksiukas.gif is kur esi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 20 vasario 2011 - 18:09
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 20, 18:06)
is pardavejos akies  lotuliukas.gif  dydis ten kinietiskai uzrasytas paskutini pirkau su 7x  lotuliukas.gif  o tik 100kg sveriau, mazesniu nereikia, busi kaip desrele isprausta  mirksiukas.gif  is kur esi?

O kaip su juo į WC nueit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 20, 18:27)
O kaip su juo į WC nueit?  g.gif

jei su sortukais apacioje yra hm kaip ci graziau skyle kuri klostemis uzsikloja ir nesimato jos kai nera reikalo, o jei be sortuku tai kaip bodis segasi apacioje
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 20, 18:37)
Na,ne.
Kasdienai toks rūbas ne man.

man geriua kelias min WC uztrukti negu su uzkritusiais ratais ant kelniu ar sijonu, ypasc graziai atrodanciu atsisedus
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 20, 19:06)
is pardavejos akies  lotuliukas.gif  dydis ten kinietiskai uzrasytas paskutini pirkau su 7x  lotuliukas.gif  o tik 100kg sveriau, mazesniu nereikia, busi kaip desrele isprausta  mirksiukas.gif  is kur esi?

4u.gif Nu jo su kinietiškomis išmieromis tai doh.gif
Esu iš paKaunės rolleyes.gif reiks kurią dieną į Kauną palėkti ir rimtomis paieškomis užsiimti lotuliukas.gif Seniai tokio rūbelio noriu( na,ne kiek noriu, o tieiog reikia doh.gif )
bet tikrai niekur neteko matyti, tik interneto platybėse, bet kainos ten doh.gif
Kvailas klausimas bet, jų tikriausiai reikėtų klausti, kas apatiniu trikotažu prekiauja? g.gif
Atsakyti
Smagiai jūs čia.

Kaip supratau, į tualetą su tomis baiskelnėmis įmanoma nueiti....tik sunkoka. Bet matyt verta.
Tikrai išlygina? Man sunku patikėti, nes visos reklaminės nuotraukos padarytos ant visai lieknų moterų biggrin.gif

p.s. aš tai kartais lanką suku blush2.gif
Atsakyti
user posted image
gražiai visas derinukas atrodo wub.gif
Atsakyti