Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

Šios merginos stilius toks retro, na, bent ne 60's, gal labiau 70's, net nežinau, tiesiog bendra nuotaika aprangos man dvelkia retro smile.gif.
http://ulrikahblog.blogspot.com/
Atsakyti
Tokios susiaučiamos turėtų mum tikt wink.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2011 01 29, 11:14)
Tokios susiaučiamos turėtų mum tikt wink.gif

O aš bijočiau jų - kad neatrodytų kaip chalatas unsure.gif
Atsakyti
Chalatiškumas priklauso matyt, nuo audinio. Ir viską , kas su sagom, gal irgi chalatu galima pavadint smile.gif

o susiaučiamos tiktų kriaušėm, kad paryškint liemenį.
Atsakyti
As esu turejusi keleta tokiu sukneliu, labai patiko ir vel panasios dairausi. Ipac tinka toms kuriu liemens ir klubu yra didelis santykis ir pagal dydzius skiriasi ismiera (pas mane liemuo siauras, o klubai platoki)
http://cgi.ebay.co.u...em=200507925299
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sugar: 31 sausio 2011 - 14:17
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 01 29, 13:36)
O aš bijočiau jų - kad neatrodytų kaip chalatas unsure.gif

Turiu megztuką , tai net užuominos į chalatą smile.gif
Va suknelė - tai labai reik parinkt medžiagą, kad kur nestyrotų, nekyšotų, nesiskėstų doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras apvalutės gražuolės mirksiukas.gif vis paskaitinėju,bet nedrystu parašyt blush2.gif
Iškilo toks klausimas kur jus perkat pėtkelnias ir kokių firmu ,nes man jau atsibodo vis per mažas nusipirkt.Mano ugis: 172cm svoris:103kg esu kriaušė,perku ir penkta ir šešta dydi bet vis ilgio pritrūksta doh.gif ar cia taip tik man nutinka,gal patarsit ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otilija3 @ 2011 02 05, 23:35)
Labas vakaras apvalutės gražuolės mirksiukas.gif vis paskaitinėju,bet nedrystu parašyt blush2.gif
Iškilo toks klausimas kur jus perkat pėtkelnias ir kokių firmu ,nes man jau atsibodo vis per mažas nusipirkt.Mano ugis: 172cm svoris:103kg esu kriaušė,perku ir penkta ir šešta dydi bet vis ilgio pritrūksta  doh.gif ar cia taip tik man nutinka,gal patarsit ka mirksiukas.gif

aš čiut aukštesnė, tai vienintelės 6 dydžio,kurių klynas nekaba - tai Danos pėdkelnės, bet dar reik žiūrėt, kiek elastano, jei 3 proc - kaba klynas, jei apie 10 proc, jau kai kurios ir per ilgos būna, iki pažastų užsitraukia hihihi.gif Išbandyta irgi jau milijonas doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gal turite ideju megztiems rubams? Megztukams, bliuzelems, suknelems..? O gal megztos sukneles apvalutems netinka g.gif ? Atradau mezgeja gera, bet ji patarti nieko negali, tik puikiai atlieka uzsakymus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raile: 06 vasario 2011 - 12:56
QUOTE(Otilija3 @ 2011 02 05, 23:35)
Iškilo toks klausimas kur jus perkat pėtkelnias ir kokių firmu ,nes man jau atsibodo vis per mažas nusipirkt.Mano ugis: 172cm svoris:103kg esu kriaušė,perku ir penkta ir šešta dydi bet vis ilgio pritrūksta  doh.gif ar cia taip tik man nutinka,gal patarsit ka mirksiukas.gif

aš ir šeštą ir penktą - svaarbu, kad lykros daug. man geriausios (kol kas) gatto - kur 60 denų - dydis penktas, o kaip tik rolleyes.gif

QUOTE(Raile @ 2011 02 06, 12:55)
Sveikutes 4u.gif  Gal turite ideju megztiems rubams? Megztukams, bliuzelems, suknelems..? O gal megztos sukneles apvalutems netinka g.gif ? Atradau mezgeja gera, bet ji patarti nieko negali, tik puikiai atlieka uzsakymus...

man tai tinka - svarbu, kad gerai numegzta rolleyes.gif
Atsakyti
Yra kažkokia spec parduotuvė "budelei" (kažkaip panašiai). Yra visokiuose akropoliuose ir t.t. Dar elva gražu, ir dar galima pasisiūti pagal pasirinktą modelį savo dydį.
Atsakyti