Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

Truputi paveiksliuku aptarimui. Pirmosios labai noreciau pati...

user posted image
user posted image

Teko viena pratrint - labai didelis paveiksliukas. Paziurekit cia: http://bigbeautyfash...black-dress.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgacka: 12 balandžio 2011 - 18:18
na man tai tiek pirmoj, tiek paskutinėj norėtųsi uždaresnio viršaus, nes vis tiek kai rankos pilnos nelabai gražiai atrodo, o dar jei taip kaip pas mane platūs pečiai, stambi viršutinė dalis doh.gif
antros suknelės liemuo wub.gif
Atsakyti
Po pirmaja, manau, kad laisvai galima butu ir kokius plonus marskinukus pasivilkt
Atsakyti
1moji graži, tačiau per krūtinę per daug paraukta, men netiktų, nes dar labiau ją išdidintų, čia labaiu be (.)(.) Nors , kaip jau kažkuri minėjo po apačia pasivilkus marškinėlius drąsiai dėvėčiau ir manau būtų gražu 4u.gif
2oji man visai nepatinka - tokio ilgio nemėgstu,o ir dekoltė per daug atviras. ir man nepatinka rankovės viena tokia, kita tokia. žo ir su šautuvu nepriverstų užsidėt.
3čia - viršus ne ne ne ir dar kartą ne, tačiau apačia graži ir batai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 12 balandžio 2011 - 21:00
sveikutes biggrin.gif seniai buvau prisijungus, tai jūs čia tokių grožybių pridėjot thumbup.gif man patiko ir jurgjtooos siūta suknelė, ir žaliaakės derinukas su sarafanu ir jurgackos pasiūlytos suknytės, ypač antra, gal todėl, kad uždaresnis viršus blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2011 04 12, 19:17)
Truputi paveiksliuku aptarimui. Pirmosios labai noreciau pati...

user posted image
user posted image

Teko viena pratrint - labai didelis paveiksliukas. Paziurekit cia: http://bigbeautyfash...black-dress.jpg

Labas merginos,na kair aš pacitosiu,pirma tai tiksu marškinukais ar golfu kokiu uzsidečiau,o antra tai irgi patinka,man labai patinka klasikinio stilio drabužiai ,o kai dar esu tokia storulka,isivaizduojat man parduotuves savininke nete pavadino manofigura kaip dramblis blush2.gif taigi daugiau į jokios aferas net nesiruošio list,gavau vakar siuntini,taiįsivaizduojot kaip apgavo,moteriške mane,taip ta suknele tinka,viskas ,bet apie ka jinai galvojo, aj geriau patiliesiu,išsiliejau ir viskas doh.gif blink.gif ,o trečio sarafano,tai net nepastebejau,sory wub.gif
Atsakyti
Na niekaip negaliu suprasti kaip ouolio tipo merginoms tinka sukneles, palaidines, parauktos po krutine. Na man tai toks modelis-katastrofa, nes iskarto atrodau kaip nescia. O kazkodel ziuriu beveik visi modeliukai, skirti stambioms yra butent tokie. Kaip tiekms siuvejams atrodo, kad jei daugiau parauki, labiau uzdengi pilvuka. atvirksciai-pilvukas dar labiau issiryskina su daug paraukimu. Va kriausies tipo merginoms-tai tikrai toks modeliukas tinka.
Kadangi mano pilvukas prasideda gan aukstai (iskart po krutine biggrin.gif )-tai pastebejau kad labiausiai uzmaskuoti galiu jei virsus laisvas, o apacioje siaureja.(zodziu apacia ar ant gumutes, ar koks kantukas). Apacia panasi kaip jurgackos parodytas trecias modeliukas.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2011 04 17, 14:33)
Na niekaip negaliu suprasti kaip ouolio tipo merginoms tinka sukneles, palaidines, parauktos po krutine. Na man tai toks modelis-katastrofa, nes iskarto atrodau kaip nescia. O kazkodel ziuriu beveik visi modeliukai, skirti stambioms yra butent tokie. Kaip tiekms siuvejams atrodo, kad jei daugiau parauki, labiau uzdengi pilvuka. atvirksciai-pilvukas dar labiau issiryskina su daug paraukimu. Va kriausies tipo merginoms-tai tikrai toks modeliukas tinka.
Kadangi mano pilvukas prasideda gan aukstai (iskart po krutine  biggrin.gif )-tai pastebejau kad labiausiai uzmaskuoti galiu jei virsus laisvas, o apacioje siaureja.(zodziu apacia ar ant gumutes, ar koks kantukas). Apacia panasi kaip jurgackos parodytas trecias modeliukas.

Netinka kriaušėms "neštukių" modelis, nes, kitaip nei obuolio figūrai, kur gaunasi savotiškas balionėlio efektas, kriaušėms ta balionėlio apačia atsiremia į plačius klubus ir dar labiau išplatina, nepabrėžiamas liemuo, kurį kriaušės turi.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2011 04 17, 13:33)
Va kriausies tipo merginoms-tai tikrai toks modeliukas tinka.

visiškai ne. Nes kaip ir sakė lapė, nepabrėžiamas liemuo, ir nedažnai pas kriaušes būna dailios kojos, pas jas plačios šlaunys ir stori keliai, trumpa ne kaip atrodys, o jei raukta nuo krūtinės , ir dar ilga - tai jau psio, matrioška. Visa savo klubų pločio. Kriaušėms reikia pabrėžti liemenį. Netgi, sakyčiau, būtinai smile.gif
Atsakyti
MATAI KAIP... o as visada galvojau atvirksciai. Tai kam jos tinka g.gif :obuoliukams-ne, kriausytems pasirodo irgi ne...
Atsakyti
Na as obuoliukas, man tinka. Bet geriausiai kai tu paraukimu nedaug - tiesiog A formos suknyte durta nuo krutines. Taip jau yra, kad siauriausia vieta pas mane ne liemuo, o auksciau, virs pilvuko po krutine. Tai jei ta vieta akcentuoju graziau su kokiu A formos drabuzeliu - graziai atrodo.

Daug prirauktos suknytes apskritai turbut tik manekenems tetinka. Nes su jom mes visos kaip balioneliai arba matrioskos.

Beje, kartais tenka susidurt, kad apsirengi sunkyte, atrodo visai sau netinkancio modelio, pasiuta pries visas drabuziu stambioms taisykles, o ji - kaip nulieta. Buna Jums taip?

Atsakyti