Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 20, 17:57)
nėra tokių figūros tipų, kaip čia rašo, be to, jūsų minėtoje nuotraukoje visiškas fotošopas  cool.gif

nu as gi pati suprantu,kad cia daugiau juokais ir ne esme ar fotosopas ar ne mirksiukas.gif
Smelio laikrodzio figura,turi ir krutine nemaza,jei teisingai suprantu.
Papildyta:
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 04 20, 18:20)
gal siti figuros tipai geri?niekaip nesuprantu ar as kriause ar statine g.gif  biggrin.gif  doh.gif

tai,kad cia visiskai skirtingi figuros tipai blink.gif g.gif
Kriauses,tai liemuo iseikstas,o statines visiskai ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 20 balandžio 2011 - 20:31
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 04 20, 18:20)
gal siti figuros tipai geri?niekaip nesuprantu ar as kriause ar statine g.gif  biggrin.gif  doh.gif

Man tai labai juokingi šitie straipsniai: ta pati "patarėja" viename rašo, kad obuoliams reikia dėvėti švarkus būtinai SU petukais, kitąkart - kad būtinai BE jų doh.gif
Atsakyti
apžiūrėjusi figūros tipus nusprendžiau, kad mano figūros tipas - vienintelis ir nepakartojamas, neaprašomas ir unikalus biggrin.gif , tiesiog maniškas biggrin.gif
Atsakyti
O aš tai totalus obuolys...
Oi kaip nekenčiu savo figūros doh.gif doh.gif doh.gif
Orai šyla, vasara artėja, o aš pardėse net rūbų nesugebu nusipirkt...

Norėjau paklausti, gal kas žino kokią gerą siuvėja (dizainerę) Vilniuje? Na kad nebūtų labai brangininkė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2011 04 21, 11:18)
Oi kaip nekenčiu savo figūros  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Norėjau paklausti, gal kas žino kokią gerą siuvėja (dizainerę) Vilniuje? Na kad nebūtų labai brangininkė smile.gif

negalima taip mirksiukas.gif
reik save myleti,mes visos grazios,tik reik tinkamo rubo bigsmile.gif 4u.gif nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 21 balandžio 2011 - 19:21
QUOTE(Blond Power @ 2011 04 21, 11:18)
Oi kaip nekenčiu savo figūros  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Akropolyje, netoli Ermitažo, yra siuvyklėlė tokia smile.gif direktorė pati siūna, kiek žinau ir tikrai nusimano savo darbą, teko pasinaudot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ingri* @ 2011 04 21, 23:25)
Akropolyje, netoli Ermitažo, yra siuvyklėlė tokia smile.gif direktorė pati siūna, kiek žinau ir tikrai nusimano savo darbą, teko pasinaudot. smile.gif

O kaip kainos? Nesikandžioja?

Atsiprašau, kad taip pavariau ant savęs... Bet rimtai nervai nebelaiko doh.gif
Informuokit kur Vilniuje randate sau rūbelių? blush2.gif
Atsakyti
Padekit, sestadieniu reikia pasipuost isirinkau tokia suknele suknele
kaip manot graziai atrodys apvalesniai paneliai? ir ka dar prie jos butu galima priderint? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare.L @ 2011 05 04, 11:52)
kaip manot graziai atrodys apvalesniai paneliai? ir ka dar prie jos butu galima priderint?  ax.gif

man regis turėrų būt gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare.L @ 2011 05 04, 11:52)
kaip manot graziai atrodys apvalesniai paneliai? ir ka dar prie jos butu galima priderint?  ax.gif

visai nebloga suknute. As tai prie jos deveciau kokius nors ryskius batelius rolleyes.gif g.gif
user posted image
http://tarpmergaiciu...e4f4cd70610.jpg
http://www.grazidova...klasika2_z1.jpg
http://sites.google....panguoles_6.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 04 gegužės 2011 - 12:09
QUOTE(Realybe @ 2011 05 04, 12:59)
visai nebloga suknute. As tai prie jos deveciau kokius nors ryskius batelius rolleyes.gif  g.gif
user posted image
http://tarpmergaiciu...e4f4cd70610.jpg

Grazu ryskus bateliai, bet as bijau labai ryski but. doh.gif Galvoju gal kokius auskarus kabancius ir apyranke, o batelius palikt juodus. g.gif
Papildyta:
Tos sukneles priekyje yra tokie paraukimai, galvoju jie nesudarys ispudzio kaip nescios? Jau atsibodo giminiu klausimai, tai mazumele laukiesi? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare.L @ 2011 05 04, 13:09)
Grazu ryskus bateliai, bet as bijau labai ryski but.  doh.gif  Galvoju gal kokius auskarus kabancius ir apyranke, o batelius palikt juodus.  g.gif
Papildyta:
Tos sukneles priekyje yra tokie paraukimai, galvoju jie nesudarys ispudzio kaip nescios? Jau atsibodo giminiu klausimai, tai mazumele laukiesi?  doh.gif

taigi suknute juoda,nebusi per ryski.Bus tik akcentas. Bet pasirinkimas tavo 4u.gif
Bijot nereikia schmoll.gif mirksiukas.gif
jei atkreips demesi,tai geriau negu nekreips bigsmile.gif
uzsidek ir nusifotkink,veido nerodyk,paziuresim. Sunku pasakyt nemacius ant zmogaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 04 gegužės 2011 - 12:12