Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

atsakymas Robiss

user posted image

As ir esu obuolio tipo:su dideliu pilvuku ir negraziom rankom
tai va toks modelis tinka. Turiu omenyje modelis kai per pilva eina placiau , o apacioje susiaureja. Keleta rubeliu turiu -tai liuks
Papildyta:
QUOTE(SummerXXX @ 2011 05 05, 22:25)
aisku, jei esat graziai apvali, galit pirkt drasiai, bet jei ne labai, kad nebutu toks chalato vaizdas ant tetules

sutinku. Nes burbuliuotas drabuzis ir tokio ale ankstesniu metu moedelis greitai gali padaryti bobute is kaimo. labai atsargiai reikia rinktis
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2011 05 06, 12:37)

Čia įdėti variantai man išvis atrodo tinkami tik į kiemą degintis arba į miegamąjį eit.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 05 06, 15:45)
QUOTE(jurgacka @ 2011 05 06, 12:37)

Čia įdėti variantai man išvis atrodo tinkami tik į kiemą degintis arba į miegamąjį eit.

doh.gif Cia juk tik pavyzdys. Tokiu suknuciu ne tik trikotaziniu buna smile.gif
Atsakyti
[quote=jolax,2011 05 06, 15:44]
atsakymas Robiss

user posted image

As ir esu obuolio tipo:su dideliu pilvuku ir negraziom rankom
tai va toks modelis tinka. Turiu omenyje modelis kai per pilva eina placiau , o apacioje susiaureja. Keleta rubeliu turiu -tai liuks

reiketu pabandyt kazka panasaus pasimatuot, nes as kazkaip kaip tik tokiu modeliu vengiu, nes kaip kazkas sake atrodo kaip backute maise biggrin.gif , nors ka daryt kai esi backute doh.gif . siaip paskutiniu metu nesiodavau tokias kaip susiauciamas sukneles, o dabar visai perejau prie kelniu
Atsakyti
QUOTE(Robisss @ 2011 05 06, 16:11)

aš tokių modelių nevadinu kmaišais, maišas man - kai nuo pečių pradeda kristi audinys ir krinta sėkmingai iki pat kulkšnių, žodžiu tas pats kas pasiėmus antklodės užvalkalą iškirpti skyles rankom ir kaklui doh.gif
pačios suknelės nėra labai jau gražūs pavyzdžaiai, bet kiek supratau siūloma ne suknelė, o modelis - jis tikrai neblogas turinčioms dailias kojas , mažus pečius ir kyšantį pilvą...
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2011 05 06, 16:28)
aš tokių modelių nevadinu kmaišais, maišas man - kai nuo pečių pradeda kristi audinys ir krinta sėkmingai iki pat kulkšnių, žodžiu tas pats kas pasiėmus antklodės užvalkalą iškirpti skyles rankom ir kaklui doh.gif
pačios suknelės nėra labai jau gražūs pavyzdžaiai, bet kiek supratau siūloma ne suknelė, o modelis - jis tikrai neblogas turinčioms dailias kojas , mažus pečius ir kyšantį pilvą...

o ka daryt kai ir krutine didele ir kojos tik iki keliu neblogos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Robisss @ 2011 05 06, 16:31)
o ka daryt kai ir krutine didele ir kojos tik iki keliu neblogos  verysad.gif

mano kojos irgi tik iki kelių neblogos, todėl toks maždaug sijonas ir būna - truputį aukščiau kelių, o didelė krūtinė man atrodo nėra didelė problema, jei nėra "plaukiko pečių".. man pvz.baisu į save žiūrėti, jei kokia maikutė ant petnešėlių smulkių ar pan, nes pečiai labai masyvūs ir rankos, atrodo, kad iš po pažastų lenda rinkės doh.gif todėl ir noriu visada ir visur tokių drabužėlių, kurie dengtų rankas 4u.gif
Atsakyti
o ką daryt, kai ir plaukiko pečiai, ir didelė krūtinė, ir plačiausi klubai, ir kojos nedailios per visur? maišan.
Būt apvalia su dailiom kojom - palaiminimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2011 05 08, 09:26)
o ką daryt, kai ir plaukiko pečiai, ir didelė krūtinė, ir plačiausi klubai, ir kojos nedailios per visur? maišan.
Būt apvalia su dailiom kojom - palaiminimas  biggrin.gif

Taip taip, maisan. Pageidautina, kad maisas butu slepiamosios/maskuojamosios spalvines gamos. Ir viesumon iseit galima tik sutemus smile.gif

Gal koks svarkas, kelnes tiktu. Neryskiu spalvu. Ir ryskus aksesuarai.
Atsakyti
o ka apvalutes grazuoles darot su maudymukai? kokius modelius renkates?
Atsakyti
QUOTE(Robisss @ 2011 05 10, 15:07)
o ka apvalutes grazuoles darot su maudymukai? kokius modelius renkates?

user posted image
Atsakyti
nu jau cia toks drastiskas pavyzdys, turbut dar keicsiau papludimyje su tokiu atrodytumeme, negu su kokiu lasiniu isvirtusiu lotuliukas.gif
Atsakyti