Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

siaip neturetum atrodyt kaip nescia, nes paraukimai ne po krutine, cia tokia iliemenuota suknele sakyciau. ir dar tas tavo apvalumas gal apvalumui nelygus smile.gif zinai, kaip buna... bet siaip tokia medziaga turetu gal neblogai ziuretis smile.gif
Atsakyti
jei turi liauna liemeni -bus grazu, bet jei yra pilvukas tai per liemeni suspaus o tie paraukimai pasikabins ant pilvo. ir manau storins.bet aisku storumas nelygus storumui
Atsakyti
Sveikos,priimkit mane i savo bureli smile.gif as irgi storulka,oi kaip sunku rubeli grazu prisiderint blink.gif vis ruosiuos gal per tarpininkes is uzsienio siustis,bet kazkaip nedrasu nesimatavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2011 05 04, 19:56)
Sveikos,priimkit mane i savo bureli  smile.gif  as irgi storulka,oi kaip sunku rubeli grazu prisiderint  blink.gif  vis ruosiuos gal per tarpininkes is uzsienio siustis,bet kazkaip nedrasu nesimatavus  g.gif

man irgi nesimatavus labai baisu pirkti doh.gif atsinaujinau savo garderoba biggrin.gif liko nusipirkti batelius su kulniuku ir pedkelnes thumbup.gif
Atsakyti
apie SPANX
QUOTE(hifi @ 2010 10 15, 12:16)
O tada kaip su dydžiu, imti tokį kos išeina pagal lentelę, ar išmiera mažesnį

Su klubais 120 pirkau L dydį ir nesigailiu. Figura "kriaušė", šlaunys neplonos smile.gif
Jeigu nusipirkciau XL ieškočiau dabar kam parduot. (Jeigu kas nors nusipirkot L ir perdidelis mielai priglausiu ax.gif )

Kas liečia WC... tarp kojų yra nesusiuta..., o vienas ant kito užeina audinys.
Toksai šposas buna ant vyriškų apatinių kelnių.
Tik čia didesnė iškirptė. smile.gif To tikrai pakanka.
Ar suprantamai paaiškinau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2011 05 05, 17:27)
www.grizas.com    wub.gif  wub.gif
tik brangu verysad.gif

http://www.grizas.com/collections
ikeliau nuorodą, kad patogiau būtų
Atsakyti
ir kai kurie labai storina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 05 05, 18:16)
ir kai kurie labai storina doh.gif

drinks_cheers.gif

Siaip ne mano stilius... ir kai manekenes tokios lieknos, sunku ivertinti
Atsakyti
cia kaip vadinasi? bukim storos ir baisiai apsirengusios? jei jau liekna modeli padaro ganetinai apvaliu gabaritu, kaip atrodys ant stambaus zmogaus? dvigubai?
Atsakyti
nusipirkau margus marskinelius ir tik dabar supratau,kad margi kudina thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 05 05, 19:06)
nusipirkau margus marskinelius ir tik dabar supratau,kad margi kudina thumbup.gif  biggrin.gif

Oi ir kuo smulkesnis rasciukas - tuo geriau. Beje, jei horizontalios juostos pakankamai smulkios, kad akyse raibuliuotu - jos irgi kudina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 05 05, 20:52)
horizontalios g.gif

Taip. Esu turejus ne viena ruba smulkiom horizontaliom juostelem - gerai atrode. Kai juosteles smulkios, jos neduoda to istempimo i ploti efekto. Tiesa, as nesu mazo ugio, tai ar nesumazina ugiu - nepasakysiu

Va suprantancioms angliskai - apie horizontalias juosteles storulkoms biggrin.gif
http://design-bitch....s-in-plus-size/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgacka: 05 gegužės 2011 - 19:58