Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

ax.gif Jungiuos 4u.gif
vovere labi gražu 4u.gif , o ir pilvuko sakyčiau neišryškina labai jau mirksiukas.gif Neskoninga būtų be diržo kaip pati sakai mirksiukas.gif
Ir ta suknutė, kurią Realybe įdėjo, nu fantastika toms kurios turi klubus ir krūtinę, bet neturi gelbėjimosi ratų ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Čia reik krūtinės nemažos g.gif
user posted image
Atsakyti
Nu persiprašau, bet tas Xl dydžio leopardas tai man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
user posted image pirmoji su geltona bliuskute man super graziai wub.gif
o leopardine ponckute man tai labai simpatiskai atrodo ax.gif Vakar kaip tik skaiciau,kad visi leopardiniai,tik stilizuoti rastai islieka madingi. Bet zinoma jie ne visiems tinka ir patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crowned @ 2010 09 07, 12:08)

O as pagal si modeli siuvausi savo isleistuviu suknele, tik kitos spalvos  biggrin.gif

labai gražus modeliukas bigsmile.gif

o "leopardė" realiai tikriausiai apkūni moteris su tokiu kostiumu man nelabai gražiai žiūrėtųsi, bet fotkėj tai atrodo viliojančiai 4u.gif
Atsakyti
Man tai paskutines cioces kazkokios sustumtos atrodo, visiskai be liemens . Ir grynai tokios marusios, gal joms reiketu ilgesnes sukneles g.gif Na o ta leopyyyrdine biggrin.gif damute, ka as zinau g.gif ...nuotraukoje dar lyg ir puse bedos, bet realiai itariu atrodytu baisokai
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Dar pas jusu nesilankiau niekad,siandien netycia radau jusu temuke,kuri man laabai aktuali blush2.gif Noreciau jusu paklausti kur jus perkate rubelius sau,gal is kokiu internetiniu svetainiu uzsisakote? 4u.gif
Atsakyti
Aš perkuosi internetu, nes laaaaaabai nemėgstu matuotis parduotuvėje, kadangi pas mane tokia vyriška figūra \_/ +papai+pilvas doh.gif Tai dažniausiai man jei tinka kas per krūtinę, tai reikia siaurint liemenį, jei tinka per liemenį, tai atrodau kaip vyras išėjęs iš treniruočių salės ax.gif
Tas liupardinis man juokingas, reikės kada MB nustebint hihihi.gif
Atsakyti
Skaičiau vienam forume, jog norint atrodyt lieknesnei reikia skirtingų pasiuvimų drabučių ant savęs susidėt, na kaip čia pvz, nevienodai pasiūta, skirtingų ilgių ir t.t. Na kaip šiuose pavyzdžiuose ax.gif Jei supratot blevyzgas mano blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Koks gražus derinukas wub.gif
user posted image
Man ta žalia kažkokia netokia, jaučiu su ja atrodyčiau kaip su tuo leopardiniu ax.gif
user posted image
O čia neblogas pats kostiumėlis, bet moteriškė kažkokia neproporcinga cool.gif Nesidėčiau tokio jei tokios proporcijos būtų ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ponečka @ 2010 09 07, 23:01)

patinka man tokie švarkiukai, kur ne sagų eilė per vidurį, o reguliuojamas liemuo... smile.gif kaip man - beliemenei, manau būtų pats tas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
sita antra suknele atrodo zymiai graziau,visai neblogai thumbup.gif
Paskutinis modelis,tai butu graziai,tik kazkaip apacia tikrai nekaip atrodo g.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti