Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms - Sutvarkyta

puspaltis gražus wub.gif
švarkelis per margas man..man labiau vienspalviai drabužiai patinka, bet šiai neblogas:4u:
raudonas - tau tai tikrai gražiai turėtų būti, man per ryškus, aš gi vasara doh.gif cool.gif
likę nieko visai, bet kiek žinau pynės dar labiau išplatina, tad atrodyčiau kaip bačka doh.gif
Atsakyti
Sveikos, apvalutės gražuolės smile.gif. Aš norėčiau pasidomėti, ar Kaune yra stilingų apvalučių mergyčių smile.gif? (Na, kad yra, tai žinau, mačiau gi pati ne vieną, bet ar lankosi čia - kitas klausimas, plius ir grožį supranta visi skirtingai) Turiu vieną mintį/pasiūlymą. Galvoju pradėti rašyti blog'ą apie plus-size aprangą/stilių/derinukus, net nežinau, šiaip apie viską. Kažką tokio (tik šiaip pavyzdžiai):
http://curiousfancy.com/
http://dollface-is-c...t.blogspot.com/
http://www.youngfatandfabulous.com/
http://messycarla.blogspot.com/
Kaip matote, tokie jaunatviški wink.gif. Pačiai man 23 (berods biggrin.gif), bet daug kas duoda daugiau - dėl svorio pagrinde. Ir daug kas galvoja, kad jei stora, tai negali būti graži, bet aš bent jau stengiuosi smile.gif.
Gal iš šios idėjos nieko ir nesigaus, bet šiaip galėsim pabendrauti ar kartu paieškoti įdomių drabužėlių second-hand'uose ar dar kur smile.gif.
Rašykite man į až, jei kas susidomės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinoolis: 04 spalio 2010 - 14:05
Kurti tai didelis noras yra, bet nemanau, kad viena sugebėsiu kažką labai įdomaus pasauliui parodyti smile.gif. Be to, dviese linksmiau. Jei nerasiu norinčių, tai viena tuo užsiimsiu. Turiu pakankamai žinių apie puslapių kūrimą (o jei ką - du programuotojai pašonėje - tėtis ir draugas), gerai įvaldžius nuotraukų redagavimą ir anglų kalbą (galvoju rašyti ir angliškai, ir lietuviškai). Be to, myliu drabužius, kažkada bandžiau dėti rūbų derinuką į sm, susilaukiau ir gerų, ir blogų komentarų, bet buvo liūdna, kad kiti primygtinai siūlė maskuoti savo figūrą po įvairiom tunikom ar ilgais platėjančiais sijonais, nors aiškiai pasakiau, kad nepatinka man tokie drabužiai ir su jais jausčiausi nekaip, tai tada figūros trūkumus sulygino su spuogais - juos maskuoji, maskuok ir figūrą. O aš ja patenkinta - myliu save tokią, kokia esu. Nebijau nei bikini, anei draugams parodyti foto su jais (facebook'e, ta prasme), ir trumpesnių sijonų (ką beje derinukų temoje irgi išpeikė - vien mintį apie tai). Liūdna šiek tiek tada buvo... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 10 04, 15:57)
Sveika bigsmile.gif  aš ne Kaunietė, bet mielai pasidairyčiau po tavo blogą.. o gal kada ir kokią idėja pametėčiau mirksiukas.gif

Na, kaunietė paprasčiau būtų - susitiktume, pasitartume. Bet idėjos are always welcome wink.gif. Kolkas daug idėjų sukasi ir mano pačios galvoje smile.gif. Ir jau pradedu jas po truputį įgyvendinti. Paišau eskizus blog'o apipavidalinimui ir panašiai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(alinoolis @ 2010 10 04, 16:01)
kažkada bandžiau dėti rūbų derinuką į sm, susilaukiau ir gerų, ir blogų komentarų, bet buvo liūdna, kad kiti primygtinai siūlė maskuoti savo figūrą po įvairiom tunikom ar ilgais platėjančiais sijonais, nors aiškiai pasakiau, kad nepatinka man tokie drabužiai ir su jais jausčiausi nekaip, tai tada figūros trūkumus sulygino su spuogais - juos maskuoji, maskuok ir figūrą. O aš ja patenkinta - myliu save tokią, kokia esu. Nebijau nei bikini, anei draugams parodyti foto su jais (facebook'e, ta prasme), ir trumpesnių sijonų (ką beje derinukų temoje irgi išpeikė - vien mintį apie tai). Liūdna šiek tiek tada buvo...  verysad.gif

visada bus kritikuojanciu ir cia SM daug piktu netgi,kaip teko pastebet..
o man irgi grazu,kai apvalios moterys nesirengia visokiais balachonais,o prisitaiko sau madingus rubus,nu ir kas,kad figura netobula,as uz drasa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 10 04, 17:36)
įmesk čia tą nuorodą, kur apvalutės įmetei.. nugis tegul panos pažiūri į mano gražųjį paltuką 4u.gif

is pradziu nesupratau,koks cia tavo paltukas biggrin.gif
http://www.simplybe......20Spirit page
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 10 04, 18:04)
nu violetavas gi  doh.gif  wub.gif

gal jau esate is sio saito ka uzsisakiusi 4u.gif domina kokybe.. ax.gif noriu ir as pabandyti uzsisakyti tik nezinau nuo ko net pradeti
Atsakyti
Kardiganas
palaidine
Alyvine
liemene
samaninis kardiganas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 04 spalio 2010 - 20:45
Is siu man labaisiai patiko samaninis kartiganas, o tas pirmasis kartiganas lyg ir nieko butu, bet tie atvartai taip nukrite atrodo kad viska tempia i apacia, kazkoks sunkus atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 10 04, 18:23)
gal jau esate is sio saito ka uzsisakiusi 4u.gif  domina kokybe.. ax.gif noriu ir as pabandyti uzsisakyti tik nezinau nuo ko net pradeti

ojej doh.gif atsiprašau, kad klaidinu. ne nesu užsisakiusi iš to puslapio nieko.. tad ir apie kokybę nepasakysiu.. tas violetinis paltukas man labai patiko, tad bandysiu ieškoti kažko panašaus Lietuvoje (Vilniaus parduotuvėse) 4u.gif Dar kart atsiprašau, kad suklaidinau doh.gif ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms komentavusioms wink.gif. Taip, pritariu, per daug mirgu margu smile.gif, Nežinau, rinkausi kelis viršutinius megztinius, bet ant galo pasirinkau su oranžiniais dryželiais... Jis man šiaip patinka, bet nelabai tinka čia :/. Va, šiaip ten yra bliuskutė su dryželiais, megztukas su dryželiais ir maikutė su nėriniais biggrin.gif. Tympas tas pirkau, nes jau buvau nusipirkusi bliuskutę, ir jų spalvos praktiškai identiškos - tamsiai ruda ir tamsi turkio smile.gif, todėl ir nesusilaikiau kartu neužsidėjus smile.gif. Paltukas senovinis, tai jau tikrai, tik kiek jam metų, nepasakysiu, nes pirkau prieš porą savaičių iš Humanos smile.gif. Norėjau ryškesnio, reikėjo staigiai, perėjau per keturias Humanas, pamačiau šitą, įsimylėjau (daug ką padarė ir "laimingas pusvalandis") ir nusipirkau.

Derinuko suma:
paltukas 10Lt
batai 35Lt (tikras lobis, kai pirkau buvo naujutėliai)
sijonas 10LT
tympos 5LT
megztukas ~10Lt
bliuskutė 3Lt
maikutė 2-3Lt
VISO: 76Lt (ne tiek jau ir mažai bendroje sumoje schmoll.gif )

P.S. Jo... Su paltuku kaip be sijona doh.gif - pirkau paltuką, kai ilgesnę suknelę buvau užsidėjus ir viskas atrodė gerai. O taip atrodo be sijono lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 10 07, 22:22)
Mano abu paltukai nenusakomo amžiaus, o vieno tai dar ir sagos nebeužsisega dabar  doh.gif
Pigiai.
''BE'' man labiau patiko, dryžuota pantera rrrr...

Reik kažkaip suktis su studentišku biudžetu smile.gif...
Aš tai anksčiau nešiojau paltuką, kurį mama seniai seniai, dar kai mokykloje mokiausi, nupirko už 5 litus biggrin.gif. Nešiojau ir plonesnė, ir storesnė (ten dviguba eilė sagų buvo, tai išėjo perkelti jas, tik "išsicentravo" jos tongue.gif), jau ir pamušalas visai išdiso doh.gif , ir vis tiek nemetu jo lauk - gražus jis man, nors tu ką lotuliukas.gif . Sagos ten jūreiviškos, metalinės - pametusi ir vėl radusi esu daugybę kartų smile.gif. Čia aš su juo prieš porą metų - kai pradėjau jau pilnėti ir sagos dar nebuvo perkeltos

paltukas 5LT
skara 5Lt
kepurė... gal irgi 5Lt (sveriamoje pigūškėje pirkau - nebepamenu kainos)
segė kepurėje dovanota tongue.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2010 10 07, 22:35)
Vajė bigsmile.gif

"Be" turi daugybę privalumų thumbup.gif

Eikit, aš ten pas sesę nusirengiau, nes demonstravau naują suknelę, paskui sūnėnas nufotkijo ir į facebook'ą įsikėlė - visai prikolnai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alinoolis @ 2010 10 09, 18:35)

saunuole 4u.gif

merginos as noriu temele apie gracijas uzvesti? ka jus manote apie jas? nes kiek apziurineju populiariasias storules tai visos su gracijomis ax.gif bet oficialiuose renginiuose, nes neimanoma musu kompleksijos moterims buti nulietoms, nes nuo kiekvieno rubelio siules atsisedus bandgele grozio iskyla biggrin.gif kuri man labai negraziai atrodo doh.gif ypac jei su dzinsais aptempiancias kojas, liemuo irgi ankstokas buna tai ta bangele pilvo ir sonu nu neskaniai atrodo blush2.gif po gimdymo virs kelnaiciu siules turiu kabancia oda doh.gif tai ne klasikiniu kelniu uzdeti, be kelnaiciu ar gracijos negaliu, nes ta pusle kabanti baisiai atrodo

as pav negaliu gyventi be spanx firmos geriu rolleyes.gif , turigines gracijos tampomos kazdien darbe ax.gif man patinka buti minkstai deduosi jas ne del sulekniejimo, o del lietos figureles isvaizdos, o ir krutine manojo mazoko © pekelimo ax.gif

o jus jas nesiojate? nes man atradus ta geruma, labai daug rubeliu, kuriu anksciau negalejau uzsideti siandiena tarnauja puikiausiai
Atsakyti