QUOTE(ryškiai @ 2008 06 03, 04:16)
Sveiki,
Rugpjūtį su dviem vaikais dviem savaitėm važiuoju į JAV. Pagrinde būsim Masačiusetso valstijoj kurortiniam miestelyje ir mėgausimės saule bei vandenynu, tačiau tikrai norėsim palėkt ir apsidairyt po apylinkes. Keliones planuoju su ne daugiau nei viena nakvyne pakeliui...
Gal žinot kokią nuorodą, kur panaršyt internete ir pasidėliot maršrutą? Bei ką verta pamatyt?
kuriam kurortiniam miestelyje busit? Gal Cape Codo iskysulyje? jei taip tai ten labai smagu - man primena lietuva.... is ten ka verta butu pamatyti, tai Maine valstijos pakrante, kuri tikrai labai skirtinga nei MA esanti, akmenuota ir t.t. bet labai labai labai grazu... mano megstamiausia vieta ten Five Islands, ME, aisku galit taip toli ir nevaziuot, yra graziu vaizdu ir arciau. Tradicishkai paragaukit svieziu tik is vandenyno istrauktu lobsteriu
toliau aisku pats bostonas grazus miestas, galima jame pasiimti tura laivu isplaukti i vandenyna banginiu pasiziuret (whale watch tour), maciam mieste vaikams turbut bus idomu Duck Tour - pasivazineti po miesta autobusais-amfibijom, kurie paskui upe plaukia. New Hampshiro valstijoj i kalnus galima siokius tokius paspoksoti, man labai patiko While Mountain Tour...
i pietus vaziuojant, aisku New York labai arti, dar tiesa Providence, Rhode Island vasltijoje grazus miestas. Dar pieciau Washingtonas jeigu tiek vaziuosit.