Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

As ir buvau NEW Yorke , 2000, metai pries baisiuosius ivykius. IR man sis miestas labai patiko, aisku Manhetanas ypac smile.gif Buvau uzkilus i tu izymiuju dvyniu virsu - pasigrozet visu miestu is virsaus. O siaip tai mes su drauge beveik savaite praleidom vien vaiksciodamos po pati manhetana - tai jau buvom pereje isilgai ir skersai visa smile.gif

Kadangi as ir buvau su studentu programa, tai visa vasara pradirbau netoli niujorko, atlantic city miestelyje smile.gif o poto biski pakeliavom

man labai patiko sis miestas. aisku, noriu dar iki siol ten pargryzti, kad apeit ir apziuret kiek miestas pasikeite, bet labiau noreciau i kitasvalstijas nuvykti - ten isvis tiek daug graziu ir idomiu vietu rolleyes.gif

imesciau kokia foto - bet tada dar buvo juostiniai fotikai ir visos foto albume sudetos smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Rugpjūtį su dviem vaikais dviem savaitėm važiuoju į JAV. Pagrinde būsim Masačiusetso valstijoj kurortiniam miestelyje ir mėgausimės saule bei vandenynu, tačiau tikrai norėsim palėkt ir apsidairyt po apylinkes. Keliones planuoju su ne daugiau nei viena nakvyne pakeliui...
Gal žinot kokią nuorodą, kur panaršyt internete ir pasidėliot maršrutą? Bei ką verta pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(ForSe @ 2008 06 02, 02:58)
Sveikos:) Turiu bilietėlį vasaros viduriui į New York'ą. Tačiau nežinau kaip čia padarius, nes nieko apie jį neišmanau. Tai galvoju, gal čia yra tokių, kurios galbūt net yra pabuvojusios ten? (p.s.klausimas galioja ir vyrukams smile.gif ). Tai gal malonėtumėte man suteikti kuo daugiau informacijos apie vietas, kurias būtinai reiktu aplankyti, apie pigius viešbučius, kurie nebutu toli centro? Būčiau be galo dėkinga ax.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif mano svajoniu miestas. Praeita vasara ten buvau.
Pigesniu nakvyniu gali pasiziuret www. hostelworld.com, bet cia bus hosteliai, tad nieko ipatingo neistikek. Mes per sita puslapi pirkomes, taupem pinigelius ax.gif . Bet gyvenom Brodvejuje, Manhetene, prie pat buvo metro stoteles, mums tai buvo labai svarbu. Pirkdavomes dienos taloneli ir vazinedavom pirmyn atgal, nes savom kojom neiveiksi.
Na mes skersai isilgai ismaisem Manhetena. www. nycvisit.com pasiziurek, ka noretum pamatyt konkreciai. P.S visas pamatymas priklauso nuo praleistu dienu skaiciaus bei finansiniu galimybiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JAZZ: 03 birželio 2008 - 12:03
QUOTE(ryškiai @ 2008 06 03, 04:16)
Sveiki,

Rugpjūtį su dviem vaikais dviem savaitėm važiuoju į JAV. Pagrinde būsim Masačiusetso valstijoj kurortiniam miestelyje ir mėgausimės saule bei vandenynu, tačiau tikrai norėsim palėkt ir apsidairyt po apylinkes. Keliones planuoju su ne daugiau nei viena nakvyne pakeliui...
Gal žinot kokią nuorodą, kur panaršyt internete ir pasidėliot maršrutą? Bei ką verta pamatyt?

kuriam kurortiniam miestelyje busit? Gal Cape Codo iskysulyje? jei taip tai ten labai smagu - man primena lietuva.... is ten ka verta butu pamatyti, tai Maine valstijos pakrante, kuri tikrai labai skirtinga nei MA esanti, akmenuota ir t.t. bet labai labai labai grazu... mano megstamiausia vieta ten Five Islands, ME, aisku galit taip toli ir nevaziuot, yra graziu vaizdu ir arciau. Tradicishkai paragaukit svieziu tik is vandenyno istrauktu lobsteriu smile.gif

toliau aisku pats bostonas grazus miestas, galima jame pasiimti tura laivu isplaukti i vandenyna banginiu pasiziuret (whale watch tour), maciam mieste vaikams turbut bus idomu Duck Tour - pasivazineti po miesta autobusais-amfibijom, kurie paskui upe plaukia. New Hampshiro valstijoj i kalnus galima siokius tokius paspoksoti, man labai patiko While Mountain Tour...

i pietus vaziuojant, aisku New York labai arti, dar tiesa Providence, Rhode Island vasltijoje grazus miestas. Dar pieciau Washingtonas jeigu tiek vaziuosit.
Atsakyti
Aha, Cape Codo iškišulyje bigsmile.gif
Bostonas, Niujorkas, banginiai jau matyti. Nors turo Bostone dar neturėjom - reiks pasižiūrėt.
Galvoju gal pašokt iki Niagaros krioklių g.gif
O lobsteriai... hmmm... skanumėlis thumbup.gif

Gal reiks tada darytis ilgesnę kelionę link Niagaros, aplankant Providence (buvau tik prašokus valstiją traukiniu). Kažkur netoliese yra, atrodo, vandens atrakcionų parkas?
Atsakyti
QUOTE(ryškiai @ 2008 06 04, 02:40)
Aha, Cape Codo iškišulyje bigsmile.gif
Bostonas, Niujorkas, banginiai jau matyti. Nors turo Bostone dar neturėjom - reiks pasižiūrėt.
Galvoju gal pašokt iki Niagaros krioklių g.gif
O lobsteriai... hmmm... skanumėlis thumbup.gif

Gal reiks tada darytis ilgesnę kelionę link Niagaros, aplankant Providence (buvau tik prašokus valstiją traukiniu). Kažkur netoliese yra, atrodo, vandens atrakcionų parkas?

o taip apie Niagara buvau pamirsus, zinoma vaziuokit, nera taip toli, ir butinai butinai eikit ten i aktrakcija Cave of the Winds ar kazkaip labai panasiai vadinas, ten liftu n usileidi i iskasta sachta zemyn ir i krioklius gali pazvelgt is apacios - daug geriau nei is virsaus smile.gif idomiau ir uz ta laiveli kuriuo prie kriokliu priplauki, nes ten tiek vandens purslu, kad arciau priplaukus vistiek nieko nematai, nes akip migla pasidaro...

apie vandens parka nieko nezinau, bet vakarinej MA dalyje yra Six Flags - gan didelis atrakcioniu parkas, jei vilioja visokios baisybes smile.gif
Atsakyti
As irgi i NY vaziuoju si rugpjuti. Tiesa, ten praleisiu tik 2 dienas, tai planuoju pirkti 2 dienu bilieta turistiniam autobusui po NY, kur gali islipti skirtingose stotelese, pasivaikscioti ir vel ilipti. Yra gal kokie 4 skirtingi marsrutai. Toks bilietas bent jau internete kainuoja 45 $.
Atsakyti
o kokiu dokumentu reikia dabar einant vizos?
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 06 17, 14:29)
o kokiu dokumentu reikia dabar einant vizos?

yra sarasas ambasados puslapyje...
Atsakyti
Dvi dienas buisim Los Angelese, tris dienas New-Yorke, labai nedaug, o pamatyti kazka norisi... Patarkit prasau kur nueiti, kas Jums buvo idomiau smile.gif Kokios parduotuves geros ir nebrangios?
Atsakyti
QUOTE(bestini @ 2008 07 21, 13:13)
Dvi dienas buisim Los Angelese, tris dienas New-Yorke,  labai nedaug, o pamatyti kazka norisi... Patarkit prasau kur nueiti, kas Jums buvo idomiau  smile.gif  Kokios parduotuves geros ir nebrangios?

o kuo apsipirkti norit konkreciau?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 07 21, 21:12)
o kuo apsipirkti norit konkreciau?

Konkreciau noretumem rubu sau ir vaikams, sportines aprangos, batu, apatinio trikotazo. Girdejau yra dideliu parduotuviu uzmiestyje, kur nebrangiai galima apsipirkti smile.gif
Atsakyti