As jau pora savaiciu kaip floridoj bamba deginu
bet jau tuoj skrisiu atgal i chicago, dar ten bevek pora savaiciu pas mama, ir namolio i lietuvele salta
QUOTE(Gyncė @ 2008 03 01, 10:56)
As jau pora savaiciu kaip floridoj bamba deginu
bet jau tuoj skrisiu atgal i chicago, dar ten bevek pora savaiciu pas mama, ir namolio i lietuvele salta 
oi kaip uzpavydejau, kur esi FL?
Cikagoj sniego dar pilna, nors jei nepaskubesi, tai tuoj neliks
QUOTE(indrute79 @ 2008 03 01, 22:37)
oi kaip uzpavydejau, kur esi FL?
Tai as pirma atskridau pas mama i Chicago, pabuvau ten savaite, o paskui jau skridau pas sese, tai zinau tuos salcius jus
O FL esu West Palm Beach
Bet ketvirtadieni jau dumiu pas mam
QUOTE(Gyncė @ 2008 03 02, 02:47)
Tai as pirma atskridau pas mama i Chicago, pabuvau ten savaite, o paskui jau skridau pas sese, tai zinau tuos salcius jus
O FL esu West Palm Beach
rojus man cia
atgal.
O FL esu West Palm Beach
Gynce, kaip FL?
QUOTE(Apuole @ 2008 03 02, 19:50)
Gynce, kaip FL?
As busiu salia Orlando, o bamba deginsiu Tampoj
bet ar nevesoka, nes ziurejau kad dabar apie 24 laipsniai.
Oi tikrai nea, cia paskutinem dienom ciut atveso, bet jau nebedusna nors, tai deginuosi kaip deginausi anksciau
Bet vel tuos karscius pranesa, cia visad taip biski atvesta ir vel karsta nezmoniskai.
O Orlando visai nesneai buvau, buvom Universal ir Island of adventure parkuose, labai patiko
Na ir Miami patiko, Miami beach ir t.t.
QUOTE(Gyncė @ 2008 03 02, 19:58)
Oi tikrai nea, cia paskutinem dienom ciut atveso, bet jau nebedusna nors, tai deginuosi kaip deginausi anksciau
Bet vel tuos karscius pranesa, cia visad taip biski atvesta ir vel karsta nezmoniskai.
O Orlando visai nesneai buvau, buvom Universal ir Island of adventure parkuose, labai patiko
visa sita malonima ir as aplamkiau. jega parkas, majamio papludymys... vanduo smelis... saule,... jaunimas... grazus zmones...
Klausykit, mielosios!
Gal galit pakonsultuot del maisto kainu JAV. Kadangi ten buvau pries pora metu- tai speju yra nemenkai pokyciu. Gal galetumet nediduka pagrindiniu dalykeliu sarasiuka padeliot. busiu dekinga
Gal galit pakonsultuot del maisto kainu JAV. Kadangi ten buvau pries pora metu- tai speju yra nemenkai pokyciu. Gal galetumet nediduka pagrindiniu dalykeliu sarasiuka padeliot. busiu dekinga
QUOTE(Apuole @ 2008 03 05, 09:12)
Klausykit, mielosios!
per pora metu tikrai niekas nepasikeite, pora centu pirmyn ar atgal, bet tikrai ne tokiais suoliais kaip LT.
QUOTE(jjolanta @ 2008 03 15, 18:18)
Norejau paklausti, anksciau uz viza reikejo moketi 100 doleriu, o kiek dabar ar ta pati kaina? Kiek supratau, tai paskui sumokejus, reikia laukti pokalbiui 1-2sav. O dar kokiu dokumentu reikia pildyti?
Viskas smulkiai aprašyta čia
QUOTE(mamulka @ 2008 02 06, 20:57)
sveikos, mamytes
planuoju su vaiku ir su vyru skristi atostogoms i JAV
tik tokia problemele kylo:
vyras turi zalia korta, gavo per tevus, o as neturiu eisiu vizos,
gal kas zinote, kokie sansai, kad gausiu viza sau ir vaikuciui?
planuoju su vaiku ir su vyru skristi atostogoms i JAV
tik tokia problemele kylo:
vyras turi zalia korta, gavo per tevus, o as neturiu eisiu vizos,
gal kas zinote, kokie sansai, kad gausiu viza sau ir vaikuciui?
geriau neik