Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 01, 07:46)
sveikutes visos... kreipiuosi i jus su klausimeliu tokiu blush2.gif  sia vasara sugalvojome su draugu aplankyti Majami bet net neisivaizduojam kokios ten kainos (na zinom kad dideles bet ant kiek?).... susiradom kad skrydziai mazdauk 2 asmenims i abi puses apie 6 tukstanciai+uz viesbuti 3* tik su pusryciais dar kazkur 5-6 tukstanciai cia 2 savaitems pagalvojom kam tas prabangus viesbutis juk ne i ji sedeti vaziuojam, tik stai iskilo klausimas kiek pasiimti pinigeliu laisvalaikiui? gal kuri esate buvusi majamyje ir bent mazdauk galetumete apsviesti kiek ten papietauti bei vakarieniauti kainuoja, kiek mazdauk klubai, pramogos kainuoja, kiek issinuomoti auto kainuoja... busiu labai dekinga jei kuri apsvies mane 4u.gif  4u.gif

vasara i Majami? siaubingas karstis, nepakeliama dregme ir t.t. - ko ten skristi vasara? geriau jau skriskit kai LT salciau, tai bent nuo blogo oro pabegsit ir nekentesit ten nuvyke. O ir siaip 2 sav kazkaip labai jau daug Majamyje atrodo, ar neatsibos?

auto nuoma gali susizinot, nuejus i www.enterprise.com, www.avis.com, www.hertz.com ir taip toliau

pramogos, tai cia labai jau individualiai, priklausomai nuo to ka veiksit.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 01, 14:46)
sveikutes visos... kreipiuosi i jus su klausimeliu tokiu blush2.gif  sia vasara sugalvojome su draugu aplankyti Majami bet net neisivaizduojam kokios ten kainos (na zinom kad dideles bet ant kiek?)....

paciam Majamyje tai kainos nemazos apgyvendinimo, nors apskritai Floridoj tai gana pigu. Galima rasti kambari su dviem dvivietem lovom uz 30-50$. Salia Majamio yra toks miestukas Homestead, mes jame balandi apsistosim - Travelodge. Apskritai pigios grandines yra Super 8, Days inn, jas visas galima vienoj paieskoj ziuret http://wr.wyndhamrew...advanced_search
aisku jei norisi daugiau komforto, tai ir kaina didesne smile.gif bet siaip elementarus viesbuciai su elementariu servisu.
Mes kovo 27 isvarom i Florida, tai viso ten busim 12 paru, o dar 4 NYC. Tai programa placia pasiruose (aciu labai Mich Girl uz patarimus 4u.gif ) - 3 dienos Tampai (akvariumas, Egmont Key, Bush Gardens, Ybor city ir kt.), 1 diena St. Augustine (labai labai mielas miestelis, man nuo praeitos keliones paliko labai gera ispudi), 3 dienos Orlando pramogu parkams ir mall'ams, 2 dienos Key West ir Maraton, 2 dienos Majamyje. Siaip gan detaliai susideliojo programa (jei ka domina galiu failiuka atsiust i az).
tai jei jus 2 savaites norit prabut vien Majamyje- tai persigalvokit smile.gif pavazinekit placiau. mes jau neberadom laiko Everglade'ams verysad.gif
zodziu reikia tik pasiknaisioti po interneta ir uzpildyt programa nesunku, tad linkiu gero laiko planuojant ir dar geresnio keliaujant smile.gif

ir dar, Ramintele24, nuo Orlando iki Majamio yra apie 3.5 val kelio.
www.maps.google.com pades planavime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuole: 06 kovo 2009 - 10:55
Buvau as Floridoj, tiesa dar 2001, man tai pati pati isimintiniausia kelione is visu kokias tik turejau! Tiek ispudziu gavau! Artimiausiu metu planuoju i siaurine JAV dali giminaicius ir draugus aplankyti, planuoju pora meneisu ten pabuti. Klausimas: gal kas zinote kai grisiu i LT po kiek laiko vel galesiu i JAV vaziuoti su VWP? Ar nereikia islaukti kazkiek laiko?
Atsakyti
Sveikos, planuojam kelionę, bet su persėdimu Majamyje. Ten turėsime 10 valandų tarp skrydžių. Gal kuri iš buvusių ten gali patarti, ką veikti grubiai ten 6 valandas. Ar verta imti taxi ir prašyti taksisto vežti į centrą (beje, kiek maždaug kilometrų nuo Miami International oro uosto, gal žinot?), tiesiog pasivaikščioti, ar bandyt ieškot kažkokį tour su gidu? Gal kuri turit dar linkų naudingų būnant Majamyje? g.gif
Atsakyti
sveikos,
rytoj isskrendu.gal turit kokiu protingu patarimu, kaip nebijot, nepasimest, kaip elgtis orouoste.
vis gi pirma kelione lektuvu..

tarkim jei skrendu i helsinki ir atskrendu i viena teminala,ir isskrendu is to pacio terminalo.tai nereikes per jokius gates pereiti? ar vis gi reikes?

ir dar - reikalingas tik pasas, korteles imt nereikia?
o dokumentai tai tik patvirtinimas kad isleidzia tave(vietoj vizos), bilietas ir pasas?
viskas?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 09 kovo 2009 - 16:49
Ech tas FlyLAL sad.gif
bilietus pirkom dar rugpjuti, tai vienas is jungtiniu skrydziu kaip tik FlyLAL buvo. Ilgai nezinojom ka ides vietoj jo. dabar paaiskejo, kad skrisim :
Vilnius-Praha_Amsterdamas-New York-Orlando
doh.gif atskrisim lavoneliais doh.gif

Atsakyti
Aš dabar kaip skrisiu tai skrisiu irgi neblogai biggrin.gif lygiai 24 valandas kelionei, nuo to laiko kada išskrisiu iš vilniaus ir kada būsiu vietoj biggrin.gif bet už tai bilietai daug pigesni buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 03 09, 10:38)
sveikos,
rytoj isskrendu.gal turit kokiu protingu patarimu, kaip nebijot, nepasimest, kaip elgtis orouoste.
vis gi pirma kelione lektuvu..

tarkim jei skrendu i helsinki ir atskrendu i viena teminala,ir isskrendu is to pacio terminalo.tai nereikes per jokius gates pereiti? ar vis gi reikes?
ir dar - reikalingas tik pasas, korteles imt nereikia?
o dokumentai tai tik patvirtinimas kad isleidzia tave(vietoj vizos), bilietas ir pasas?
viskas?

4u.gif

korteles imt nereikia, gates (vartai) tai yra is kur lektuvas iskrenda, tai be gates i lektuva nepateksi biggrin.gif Helsinky noredamas nepasimesi, ten viskas aiskiau nei aisku, mazas oro uostas su nedaug vartu. Islipus is lektuvo, uzmesk aki i televizoriu monitorius ir susirask sekanti skrydi ir paziurek koks vartu numeris, ten ir eik. O jei kas neaisku, tai klausk pas bet kuri oro uosto darbuotoja ir pasakys, jei nesneki anglishkai tai rodyk lektuvo bilieta ir sakyk "help".... smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą biggrin.gif amerikonkos kaip pas jus orai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ne ne, o jeigu rimtai tai turiu tokį klausimą, daugybę kartų esu buvus Chicago, muziejus visus praėjus, navy pieras irgi(nors jau labai senai buvau, šį kart reiks vėl nuvažiuot wub.gif ), tai noriu paklausti ką dar įdomaus galimą pasižiūrėti pasižmonėti?
Buvau užtikus apie paisplaukiojimus mičiganu, su vakarienę ir šampanu, tai gal su mam prasiplauktume, bet norėčiau kažką pamatyti ko dar nemačius blush2.gif nors gaila Chicago būsiu tik savaitėlę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 03 14, 16:31)
Turiu klausimą biggrin.gif  amerikonkos kaip pas jus orai? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne ne, o jeigu rimtai tai turiu tokį klausimą, daugybę kartų esu buvus Chicago, muziejus visus praėjus, navy pieras irgi(nors jau labai senai buvau, šį kart reiks vėl nuvažiuot wub.gif ), tai noriu paklausti ką dar įdomaus galimą pasižiūrėti pasižmonėti?
Buvau užtikus apie paisplaukiojimus mičiganu, su vakarienę ir šampanu, tai gal su mam prasiplauktume, bet norėčiau kažką pamatyti ko dar nemačius blush2.gif  nors gaila Chicago būsiu tik savaitėlę verysad.gif

Oras nuostabus, siandien eilini karta saulej apsvilau truputi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

http://www.thingstod.../IL/chicago.htm gali paziuret...
hmm... nu dar yra kinieciu, indu miesteliai, bet ten nelabai yra ka veikt, nebent pavalgyt skaniai ir autentishkai. daugiau tai net ir nezinau.
Atsakyti
Noreciau paklausti visu kaliavusiu ar keliausianciu i Amerika. Nepaslaptis, kad vykstant i tokia sali reikia apsirupinti nemaza $ suma. Tai gi klausimas toks: pries vykdami ilgai taupote ar imate paskola? g.gif kas jums atrodo geriau arba kuri varianta rinkotes? Va ir isryskejo mano lietuviskas smalsumas...
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 03 14, 14:31)

Buvau užtikus apie paisplaukiojimus mičiganu, su vakarienę ir šampanu, tai gal su mam prasiplauktume, bet norėčiau kažką pamatyti ko dar nemačius blush2.gif  nors gaila Chicago būsiu tik savaitėlę verysad.gif

as tai patarciau architekturini tura pabandyt biggrin.gif 4u.gif trunka 45 min. thumbup.gif labai idomiai pasakoja, o ir vaizdai dangoraiziu wub.gif tik aishku butinas tam ir shiltas oras rolleyes.gif
Atsakyti