QUOTE(convict @ 2010 10 26, 17:46)
Jeigu rasoma recepte sulaistyti biskvita sirupu, kuris pagamintas is cukraus ir vandens? O kokiom proporcijom? ir ka reiskia sulaistyti? tik vietomis ciut ciut paslapinti ar su sauksciuku stengtis suslapinti visa biskvita
Jei nenurodytos proporcijos tai darau gan saldų sirupą, na maždaug ant 1/2-2/3 st. vandens - 2-3 v.š. cukraus, dažnai dar kokio alkoholio šliukšternu šaukštą kitą

pamenu, kažkada Cipciukas patarė, kad sulaistyti biskvitą reikia tiek, kad spustelėjus pasimato skystis - tai taip maždaug ir orientuojuos... na dar aišku priklauso ir koks tortas, pvz. Rafaelas drėkinamas saikingiau, tortai su varškinių kremų pertepimais+vaisiais t.p. saikingiau netgi sausesnio biskvito norisi... o kiti būna kaip kempinės sugeria skystį... ir tą su mascarpone ir bananais reikėjo gausiau sulaistyti - dar geriau su kokiu nors alkoholiu

snikerį seniai dariau, bet kiek pamenu jį irgi reikia gausiau sulaistyt... laistoma per visą biskvito plotą

(ne čiut čiut kur kliuvo kur ne - o drąsiau

) aš su šaukštu laistau, bet planuoju nusipirkt gėlių purkštuvėlį specialiai biskvitams apipurkšti - tuomet visur tolygiai sirupas pasiskirstytų
QUOTE(airius @ 2010 10 27, 09:19)
Aciu, supratau

, bet tikrai naujiena
ir worde t.p. gali naudotis
pas mane pvz. šimtais puslapių visko prikopinta tai jei ne Ctrl+F tai nieko nerasčiau