QUOTE(Rutele81 @ 2010 09 03, 14:57)
Nuspresta, darysiu snikersa, as ir pati apie ji galvojau, labai jau skaniai man jis atrodo

O medaus tortas man vienintelis nevalgomas

Jeigu kur nors sventeje buna medaus tortas, heh, tenka tik arbata pagurksnoti... Ir pati niekada nedarau ir niekada neperku, fui...

Ta proga turiu dar viena klausima ateiciai. Pradejau dometis tortu tema ir matau, kad medaus tortas ypac populiarus norint isgauti kazkokia idomesne forma, o kadangi as jo neapkenciu, kuo galeciau ji pakeisti, koks dar tortas galetu suteikti ta stabiluma ir patvaruma??? Labai aciu uz pagalba.
O MB atvirksciai, tik medaus torta valgo
Manau galima ir is biskvito formuoti, tik iskepusi jau reikes apipjaustyti ir liks biskvito

Gal tik krema sudetingiau storesniu sluoksniu padaryti. Arba biskvita kepti specialioje formoje (pvz, geles, meskucio ar pan.), tik manau geriau tada tiktu silikonine forma, lengviau isimti. Bet cia tiksliau profesionalios kepejos galetu atsakyti