žodžiu kol kas nesiskundžiu
naudojau nuo kokio 4mėn. nezinau ar padėjo ar ne, kol kas strijų nesimato, tikiuosi kad ir nepasimatys... žinau tik kad man nuo odos niežtėjimo jis labai padėjo... kadangi prieš savaitę pasibaigė, o vaistinėj į kurią nuvažiavau pirkti jo nebuvo, tai pasiėmiau avento kremuką, aventas skystesnis ir šiaip lengviau susitepliot jį, bet man ir pregnacare buvo visai geras
QUOTE(zombiuke @ 2006 01 16, 14:22)
Sveikutes
, gal kuri naudojote krema nuo striju "Pregnacare", nes man dabar 22 sav., as ji naudoju, jis kainuoja 35 lt., bet nezinau ar jis tikrai veiksmingas, nes nestukiu pokalbiuose neaptikau tokio pavadinimo kremu ir jokiu komentaru apie ji.
Tepliojausi juo gal nuo trečio mėnesio, bet ant klubų atsirado strijų, ant kojų šalia klubų dar
O dėl drėkinimo, tai jis drėkina gerai, oda neniežti
Mano draugė pvz. tepliojosi vaikišku aliejuku ir strijų nebuvo, suprask kaip nori.
O man jis nepatinka... Visų pirma dėl kvapo... smirdi jis man.
Po to nepatinka dėl to, kad gal nuo jo mane išbėrė.... Daugiau nebetepu ir tikiuosiu nesuplyšinėsiu...
sveikutes! vakar ir as domejausi kremukais - nieko ypatingo vaistinej nepasiule (pregnacare ir dar kazkoki aliejuka). nuo kelinto men reiktu pradeti tepti? man eina 11 savaite
bet jauciu, kad tempia krutine...bijau bliamba tu striju
QUOTE(nestuke_ieva @ 2006 01 20, 15:38)
sveikutes! vakar ir as domejausi kremukais - nieko ypatingo vaistinej nepasiule (pregnacare ir dar kazkoki aliejuka). nuo kelinto men reiktu pradeti tepti? man eina 11 savaite
bet jauciu, kad tempia krutine...bijau bliamba tu striju 
Manau, kad kuo anksčiau pradėsi tuo bus geriau
Prasčiausias kokį bandžiau
man nepatiko... naudojau, bet strijos vis tiek atsirado. tiesa, jos atsirado apie 40 nėštumo savaitę. iš tikrųjų, kai yra polinkis, kremai tikrai nepadės... Labiau patiko naudotis aliejuku, bent jau jis geriau drėkino odą, o pregnacare tekdavo teptis kokius 3-4 kartus per dieną, kad oda nebūtų sausa
nestuke ieva kuo greiciau tepk krutine,nes man irgi taip buvo,truputi uzsivelinau su tuo tepimu,tai gavosi nelabai gerai
Na o po gimdymo visas pilvas primine kelionini atlasa kai keliai melyna spalva pazymeti...
mama Nastia,o gal zinai kiek kainuoja striju salinimas lazeriu?
Labai taisingai pastebėta,kad kremai nepadeda išvengti strijų.Tepiau ir aš,bet jei pati esu maža ir kūda(45kg.),o vaikas gimė 4620g ir 58cm. Tai Įsivaizduokit,kaip atrodžiau,ir ar buvo įmanoma išvengti tų nelemtų strijų
sveikos, mergytes
as Pregnacare nusipirkau ir pradejau naudoti gal nuo 7 savaiteles. kitaip jau vos ne sienom lipau
mano krutine labai maza, todel didejant ji tempesi, sausejo, dege tiesiog
nepadejo man jokie paprasti kuno kremai. tas pats vaizdelis buvo - einu susisukus ir norisi papais i siena trintis (atsiprasau uz issireiskima
). o kai tik uztepiau sio kremuko, gyvenimas atrodo ir vel visom spalvom nusvito
tikrai nemanau, kad jie apsaugo nuo striju. ne vienas is ju
bet kad suteikia odai specialia priezura ir padoriai ja drekina, tai 100%
tikrai nemanau, kad jie apsaugo nuo striju. ne vienas is ju