Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Dekui mirksiukas.gif apribosiu ir as savo laika, teks maziau plazdent tarp orchideju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 20, 23:13)
Dekui  mirksiukas.gif apribosiu ir as savo laika, teks maziau plazdent tarp orchideju smile.gif

viską suspėsi mirksiukas.gif juk mes supermamos supermamoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Is tiesu, kiek augalu reikalais buvau susitikus is SM, tai visos su vaikiukais budavo smile.gif
Atsakyti
Tiny* kokia graži liniuotė wub.gif sveikinu 4u.gif gal žinot ką turėsit? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 21, 00:13)

Tina bigsmile.gif nuostabi naujiena ,Didžiausi sveikinimai user posted image
(mano dukra taip pat nestuke.gif ,tik jau didesnis,jūs vieną dieną tuokėtės mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 20, 23:35)
Is tiesu, kiek augalu reikalais buvau susitikus is SM, tai visos su vaikiukais budavo smile.gif

ne ne, aš be vaikiukų smile.gifsmile.gifsmile.gif SVEIKINIMAI
Atsakyti
Sveikinimai biggrin.gif
Atsakyti
naminiai žiedukai dendrobium nobile..
Pamaniau, kad raudono visai ir norėčiau..
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 08 21, 08:50)

kaip gražu wub.gif šaunuolė 4u.gif

mano jaučiu gyvenime nežydės g.gif
Atsakyti
nu bet dailus tie nobile smile.gif mano lauke stovi, o nauji auginiai atrodo tuoj sprogs nuo issiputimo biggrin.gif o prasiskleides ,,zaliasis,, pasirode esas ne toks ir zalias. Zalsvas liezuvelis, bet su fotiku jauciu neisgausiu spalvos rolleyes.gif

lark grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 21 rugpjūčio 2010 - 08:33
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 08 20, 18:01)
niu, kad nea viskas gerai su juo smile.gif

niu kaip idomiai tada g.gif
QUOTE(lark @ 2010 08 21, 07:50)

labai grazu wub.gif raudono jo, pasaka butu wub.gif

vakar dar viena parsitempiau namo doh.gif neatsilaikiau, panasi i debora wub.gif per dvi dienas, tris naujokes blink.gif ligos paumejimas blink.gif schmoll.gif

siandien ryte vienai operacija padariau, is pradziu ant skroteles taskiukas toks kaip prilipes atsirado, nukrapsciau, paskui ziuriu, kaip puna lyg, plinta, tai atsargiai ispjausciau, lapa visa pasalinau, tikiuosi nebepus unsure.gif vel kiba vanduo uzsistovejo, ar grybeline kokia liga g.gif gaila butu prarast unsure.gif
Papildyta:
Tina, labai sveikinam jusu seima wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip grazu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 08 20, 23:41)
Tiny* kokia graži liniuotė wub.gif sveikinu 4u.gif gal žinot ką turėsit? wub.gif

Dar nezinom smile.gif ACIU VISOMS UZ SVEIKINIMUS 4u.gif

QUOTE(into*in @ 2010 08 20, 23:45)
(mano dukra taip pat  nestuke.gif ,tik jau didesnis,jūs vieną dieną tuokėtės  mirksiukas.gif )

Smagu drinks_cheers.gif kada anukelio (-es) laukiat?
Atsakyti