pas mane telpa 15 cm skersmens vazonai, puikiai laikosi, jei 12 cm yra tai dedu tada i 15 ir vistiek i stova. O paskutiniu metu jau ir as ziedstiebius leidziu naturaliai - daugiau vietos susitaupo net gi ir tikrai graziau.
o mano ukis vis tik pasipilde dar viena orchyte negalejau ilgiau laukti,ir vis tik siandien viena sumedziojau foto imesiu kita diena kada,eisiu ilsetis,nes ziauriai pavargau po darbo
Karmelitoje yra oranžinių, baltų su raudonu liežuvėliu, į žalsvuma vidutinio dydžio vandučių ir oranžinių smulkiažiedžių, o už pervažos toj bazeje lb gražių dideliais žiedais mėlynų taškuotų, visos po 70Lt. Dar mačiau po 20Lt nepražydusių, pilnas žiedų miltonijų. Falenopsiai neįdomūs, eiliniai. Maxima bazėje nieko įdomaus.
už šviesaforo važiuoji tiesiai link Karmelitos, tai gal už 150m, nu antra ta bazytė, ką nežinai? Nemoku paaiškinti.
Pravažiavus bėgius, sukt į kairę, gal ne taip pavadinau.
Mano phalaenopsiai tiesiogine to zodzio prasme isprotejo net keturi vienu metu leidzia visiskai naujus ziedstiebius, tarp ju ir beauty, manau, tikrai paveike temperaturu skirtumas atvesus