Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(giedruze @ 2010 09 10, 15:09)
o spalvos kokios g.gif

ziedai jau nukrite, bet kiek maciau yra baltos ir violetines...
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 09 10, 14:44)
pas mane telpa 15 cm skersmens vazonai, puikiai laikosi, jei 12 cm yra tai dedu tada i 15 ir vistiek i stova. O paskutiniu metu jau ir as ziedstiebius leidziu naturaliai - daugiau vietos susitaupo net gi ir tikrai graziau.

Telpa ant leksteles, ar ilenda i ta anga vazonui?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 09 10, 17:18)
Telpa ant leksteles, ar ilenda i ta anga vazonui?

kaip supratau ilenda i anga vazonui, jei vazonelis 12cm, tada ji deda i 15 cm ir deda ant stovo
Atsakyti
15cm telpa i anga ir gerai isitvirtina,o ant lekstutes man lb nestabilu,bet kada gali nudribt pasikeitus svorio centrui.
Atsakyti
o mano ukis vis tik pasipilde dar viena orchyte clap.gif flirt.gif negalejau ilgiau laukti,ir vis tik siandien viena sumedziojau tongue.gif foto imesiu kita diena kada,eisiu ilsetis,nes ziauriai pavargau po darbo showoff.gif
Atsakyti
Karmelitoje yra oranžinių, baltų su raudonu liežuvėliu, į žalsvuma vidutinio dydžio vandučių ir oranžinių smulkiažiedžių, o už pervažos toj bazeje lb gražių dideliais žiedais mėlynų taškuotų, visos po 70Lt.
Dar mačiau po 20Lt nepražydusių, pilnas žiedų miltonijų.
Falenopsiai neįdomūs, eiliniai.
Maxima bazėje nieko įdomaus.
Atsakyti
lark, kur cia per pervaza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 09 11, 11:36)
lark, kur cia per pervaza?  g.gif

už šviesaforo važiuoji tiesiai link Karmelitos, tai gal už 150m, nu antra ta bazytė, ką nežinai? Nemoku paaiškinti.
Pravažiavus bėgius, sukt į kairę, gal ne taip pavadinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 11 rugsėjo 2010 - 10:57
nezinau sitos g.gif girdejus tik.
Atsakyti
tai be reikalo, ten pigiau nei karmelitoje, aš ten bordo vandą ir gavau.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 09 11, 12:34)
nezinau sitos  g.gif girdejus tik.

po dešine yra iškaba didelė- gėlės visiems, prie jos suksi į kairę ir ieškosi tos bazytės, berods yra nuorodos
Atsakyti
noretusi apsilankyt.

Mano phalaenopsiai tiesiogine to zodzio prasme isprotejo blink.gif net keturi vienu metu leidzia visiskai naujus ziedstiebius, tarp ju ir beauty, manau, tikrai paveike temperaturu skirtumas atvesus blink.gif
Atsakyti