Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

beauty koks gausiaziedis bigsmile.gif ir miniukas simpatiskas mirksiukas.gif kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 08 23, 19:22)
na, pasigirsiu ir as...

grazios gelytes, ypac ta taskuota wub.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif abi ermitaze, beauty paemiau pacia didziausia ir pigiausia, keistai ten tos kainos uzlipdytos buvo blush2.gif bet tai keista man kaip tokia didele turet, stiebus vos aprepe segtukai, tikiuosi ji atsigaus ir parodys visa grazuma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 08 23, 20:04)
aciu 4u.gif  abi ermitaze, beauty paemiau pacia didziausia ir pigiausia, keistai ten tos kainos uzlipdytos buvo blush2.gif bet tai keista man kaip tokia didele turet, stiebus vos aprepe segtukai, tikiuosi ji atsigaus ir parodys visa grazuma wub.gif

vertetu persodint, po beauty ne viena radom kiminu gniutula.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 23, 21:37)
vertetu persodint, po beauty ne viena radom kiminu gniutula.

as jau persodinau ir irgi radau..idomu del ko ji ten deda...beto buvo katik palaistyta, tai man ir tas substraras pasirode baisiai permirkes, ir po paros ne kiek nepradziuvo.. persodinau ir db rami galva.
Atsakyti
dar visai neseniai ir as nezinojau kodel. O pasirodo su jais tiesiog nesicackina smile.gif auga jie is pradziu kiminuose, paskuj su visais jais ir ideda i kita vazona su substratu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 23, 21:14)
dar visai neseniai ir as nezinojau kodel. O pasirodo su jais tiesiog nesicackina smile.gif auga jie is pradziu kiminuose, paskuj su visais jais ir ideda i kita vazona su substratu  smile.gif

ir dar dėl to, kad kuo mažiau reikėtų laistyti. wink.gif Kad transortavimą pakeltų, o parduotuvėse visi laisto, prižiūri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 08 23, 19:22)
na, pasigirsiu ir as, nusipirkau didziaja (bent jau man) orchideja

kokia gražuolė bigsmile.gif pasakiška wub.gif wub.gif wub.gif

aš vieną metro "ūgio" turiu, tai keistai atrodo tarp kitų biggrin.gif
Atsakyti
suku mintį reikia-nereikia cool.gif bet jau tokia gražuolė, trys žiedstiebiai, daug žiedų, dideli tokie wub.gif
kažkas panašaus, tik šviesesnė cool.gif
user posted image
Atsakyti
aisku reikia lotuliukas.gif is kur cia?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 24, 12:36)
aisku reikia  lotuliukas.gif is kur cia?

ačiū lotuliukas.gif parduotuvėj mačiau smile.gif
Atsakyti
ar zinot kad renkamas uzsakymas is http://www.orchideen.com/Shop/ ?
Atsakyti