Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(*Liepa18* @ 2010 09 12, 15:02)
Nepykstam  smile.gif Tam ir yra sukurta tokia tema, kad žmonės galėtų išsilieti...
PS. o gal kuri žinote ar galima kokią tabletytę įkalti prieš einant pas stomatologą? blush2.gif  Nusimato vizitas, bet žiauriai bijau, tai įdomu ar ta išgerta tabletė nesureaguos su nuskausminamais? Gal kuriai teko susidurti?

gali kalt thumbup.gif as ir pries stomotologe pradzioj kaldavau lotuliukas.gif kartais net kabinete pas ja isgerdavau lotuliukas.gif viskas gerai budavo
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 09 12, 17:36)
gali kalt thumbup.gif as ir pries stomotologe pradzioj kaldavau lotuliukas.gif kartais net kabinete pas ja isgerdavau lotuliukas.gif viskas gerai budavo

Niu aišku tuomet biggrin.gif
Atsakyti
Atsipalaidavimui smile.gif http://www.youtube.c...feature=related

lauryte21, o kaip tau sekasi tos terapijos ir masažai? Ar jauti poveikį, gal aprimai kažkiek... Gal kokių patarimų gauni, kurie praverstų visoms rolleyes.gif

PS. šiuo metu pradėjau skaityti Norman Vincent Peale "Pozityvaus mąstymo galia" http://www.patogupir...isbn=995569100X Man patinka... smile.gif

Atsakyti
Atradau tokį puslapiuką, gal kuriai bus įdomu smile.gif

http://www.nestresuo...YVUS-MĄSTYMAS/
Atsakyti
QUOTE(musiuxx @ 2010 09 11, 23:10)
Nepykit, kad cia taip isiverziau ir isklojau visa s...Tiesiog nieks nesupranta daugiau kas man darosi.Tikiu, kad jus puikiai isivaizduojat tas situacijas, kurias reikia patirti nors ir kaip nesinori.O buna, kad artimesniai sielai ka nors guodies tai akyse matai nesupratima.Manau, as pakankamai gerai dar kovoju.Ir kovosiu ax.gif

Saunuole ir nepasiduok. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jokiais budais.

P.S. maniskis nors ir labai supratingas, visvien matau, kad nesupranta, niekas nesupranta kas patys nera to patyre. O kol panasiu i save neatrandi ir pats sunkiai suvoki, kas su tavimi vyksta sad.gif
Atsakyti
Taip, kas to nepatyręs, tai sunku suprasti...
Man labai padėjo tas, kai surinkau visą info apie tai ir daviau paskaityti vyrui tiesiog, jam tapo aiškiau viskas smile.gif

Muzikytė atsipalaidavimui http://www.youtube.c...h?v=LC-W78RWsmU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 14 rugsėjo 2010 - 09:32
Sveikos 4u.gif Vaikštau per visas temas, skaitinėju ir, manau, kad man čia vieta... ax.gif Taip gražiai sutariat jūs čia, patariat viena kitai.
Ech... Mane irgi nerimas užpuolė... Ir nors jau beveik 3 mėnesius atostogauju, nu žinokit nepailsiu nors tu ką. Nemoku ilsėtis. Smegenis spaudžia tai, jog reikia darbo ieškotis. O kaip aš dirbsiu nepailsėjus g.gif Ir toks ratas gaunasi...
Prisirašiau pas gydytoją, gal kraujo tyrimą padarys, bet kaži ką ten ras, o gi nieko... Jau anksčiau taip buvo, sakė jog viskas idealu g.gif O tai ką man jai sakyti tokiu atveju? Kad nervai nelaiko? Lieps tik valerijonų pagert ir psio...
Pasisakiau ir aš. Iš akmens tikiuosi negausiu...
Atsakyti
Sveika Auryte,

Šiaip manau ir yra ta nerimo esmė, kad turi ieškotis darbo... smile.gif O gydytojai viską sakyk, nieko neslėpk, patars kažką pavartoti, kad laikui bėgant neišsisiūbuotum per daug 4u.gif Nes manau čia daugumai taip buvo, kad pradžioje rodos tik šiaip nerimas ir tiek, bet po to tas nerimas gali išaugti ir kitokias nesąmones... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 14 rugsėjo 2010 - 12:00
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 09 14, 12:59)
Šiaip manau ir yra ta nerimo esmė, kad turi ieškotis darbo... smile.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif Su tuo pilnai sutinku, tik kodėl bijau, nesugebu sau to paaiškinti.
O dėl gydytojos žinokit sunku man taip šalia žmogaus sėdint imt ir sakyt, kad man tas ir anas... Juolab sakyti, kad esu pavargus, tai kiti žmonės dirba, aria ir nesiskundžia, o aš sėdėdama namie, žiūrėdama į lubas ir tai pavargstu. Sakys, tik kad išpuikus labai ir tiek... Paskutiniu laiku iš viso su ašarom akyse nuolat, dar ir plaukus sukt pradėjau, kad tie tik traška verysad.gif O pasišnekėti nėra su kuo.
Atsakyti
QUOTE(Auryte @ 2010 09 14, 13:40)
Dėkui už atsakymą  4u.gif  Su tuo pilnai sutinku, tik kodėl bijau, nesugebu sau to paaiškinti.
O dėl gydytojos žinokit sunku man taip šalia žmogaus sėdint imt ir sakyt, kad man tas ir anas... Juolab sakyti, kad esu pavargus, tai kiti žmonės dirba, aria ir nesiskundžia, o aš sėdėdama namie, žiūrėdama į lubas ir tai pavargstu. Sakys, tik kad išpuikus labai ir tiek... Paskutiniu laiku iš viso su ašarom akyse nuolat, dar ir plaukus sukt pradėjau, kad tie tik traška  verysad.gif  O pasišnekėti nėra su kuo.

Brangioji, tikrai nesigėdyk, juk gydytojų toks darbas. Aš irgi savu laiku kentėjau ir galvojau, kad čia tik mano nesąmonės, bet visą tai privedė iki rimtesnių problemų...
Atsakyti
Sveiki,

turiu ir as problemele su panikos atakomis. Gydziausi puse metu, kaip ir viskas gerai buvo, tik va dabar atejo laikas gydyma baigti. Beveik meciau antidepresantus (anafranil) ir rods vel viskas i senas blogas vezes grizta.. Tuo labiau, kad panasiu metu viskas ir prasidejo, rudeni. Tik dar iki pavasario kentejau ir tikejaus, kad praeis.
Net nezinau dabar ko imtis. Turiu dar clonazepamo, bet bijau ji gert, kad nepriprasciau, nes gydymas juo kaip ir baigesi. Bet taip vilioja ta ramuma, kuri aplanko vaistuko isgerus..
Gal kam teko su panasia situacija (gydymo baigimu) susidurti? Ka darete? Kaip isgyvenote? Ar vel prie vaistu grizot?
Atsakyti
QUOTE(tyloje @ 2010 09 14, 14:59)
Sveiki,

turiu ir as problemele su panikos atakomis. Gydziausi puse metu, kaip ir viskas gerai buvo, tik va dabar atejo laikas gydyma baigti. Beveik meciau antidepresantus (anafranil) ir rods vel viskas i senas blogas vezes grizta.. Tuo labiau, kad panasiu metu viskas ir prasidejo, rudeni. Tik dar iki pavasario kentejau ir tikejaus, kad praeis. 
Net nezinau dabar ko imtis. Turiu dar clonazepamo, bet bijau ji gert, kad nepriprasciau, nes gydymas juo kaip ir baigesi. Bet taip vilioja ta ramuma, kuri aplanko vaistuko isgerus..
Gal kam teko su panasia situacija (gydymo baigimu) susidurti? Ka darete? Kaip isgyvenote? Ar vel prie vaistu grizot?

Labas,

Aš kiek anksčiau domėjausi, tai labai daug kam būna taip nutraukimo periodu, net informaciniuose lapeliuose rašo, kad gali būti pašalinis poveikis nutraukiant. Kad to nebūtų, reikia labai atsargiai mažinti dozes ir jei kyla abejonių gyd. turėtų pratęsti gydymą...
Bet šiaip šis scenarijus labai dažnas yra, po AD anksčiau ar vėliau viskas atsinaujina, todėl tikrai neverta pasiklaiuti vien vaistais... Aišku, čia jokiais būnais ne visiems, bet kiek paskaitinėju tai tendencija yra link atsinaujinimų, jei žmogus daugiau nieko savo gyvenime nekeitė, o tik vaistais pasikliovė...

Kalbėk su savo gyd., gal neteisingai tau mažina dozes... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 14 rugsėjo 2010 - 14:07