Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(vile999 @ 2011 05 23, 20:23)
mane pradzioj, kaip dar nezinojau, kad PA puola, tai labai pykindavo, i tulika begiodavau, nu zodziu visos sistemos pasileisdavo, paskui buvo etapas, kaip nieko valgyt negalejau, buvo bloga net ziuret i maista ax.gif skrandzio skausmai tokie, kad ta zarna apziurai ryjau doh.gif
viena gastroenterologe pasake, tai cia visu nerimaijanciu jaunu zmoniu simptomai, ypac tokiu simptomu padaugeja per sesijas 4u.gif

Man dabar patarė daktarė sedatif pc nusipirkt, žiūrėsim kas čia bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 24 gegužės 2011 - 12:12
QUOTE(Ramiele @ 2011 05 24, 14:08)

Aš gėriau tokius. Jie yra homeopatiniai, ne iš pigiųjų, bet efekto man pvz., nuo jų nebuvo. Arba juos reikia vartoti labai ilgą laiką. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 05 24, 13:08)

sedatif tai tik pinigu metimas i siuksliu deze ir kodel juos gydytojos taip kisa g.gif
geriau manau valeradix, vaistazoliniai, bet tikrai neblogai veikia(svarbiausiai nereikia efekto laukt menesi, aisku jei po sedatif jis isvis buna).Pasikonsultuokit su vaistininke apie juos, paziurekit ar nesat kokiai vaistazolei alergiska ) .yra nedidele pakuote tarp 3-5lt.pirma kart bandziau kaip gyniausi bakalaura, liuks bent jau man veike, nebuvo jokios baimes, jokio prakaitavimo.Va tik jei kas pastoviai miego nori, gali dar labiau migdyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 25 gegužės 2011 - 12:25
QUOTE(vile999 @ 2011 05 25, 12:21)
sedatif tai tik  pinigu metimas i siuksliu deze ir kodel juos gydytojos taip kisa g.gif
geriau manau valeradix, vaistazoliniai, bet tikrai neblogai veikia(svarbiausiai nereikia efekto laukt menesi, aisku jei po sedatif jis isvis buna).Pasikonsultuokit su vaistininke apie juos, paziurekit ar nesat kokiai vaistazolei alergiska ) .yra nedidele pakuote tarp 3-5lt.pirma kart bandziau kaip gyniausi bakalaura, liuks bent jau man veike, nebuvo jokios baimes, jokio prakaitavimo.Va tik jei kas pastoviai miego nori, gali dar labiau migdyt rolleyes.gif

Nu mano daktarė tai gera šeimos pažįstama, tai šūdo nekiš, o už 3-5 lt nepasitikiu aš tokiais vaistais schmoll.gif gal jum ne tiek streso buvo tai ir padėjo, o man reikia jau rimtesnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 05 25, 16:06)
Nu mano daktarė tai gera šeimos pažįstama, tai šūdo nekiš, o už 3-5 lt nepasitikiu aš tokiais vaistais schmoll.gif  gal jum ne tiek streso buvo tai ir padėjo, o man reikia jau rimtesnio biggrin.gif

neisivaizduojat kaip man buvo rimta verysad.gif
as irgi savo gydytoja pasitikejau ir visa medicinos sistema, kol neatguliau 1,5 men i klinikas, nes jau nieks nebezinojo kas darosi man, nes visos sistemos issireguliavo.
galit naudot sedatif ir jei jis pades, tai bus is psichologines puses, nes jus paprasciauisia patikesit, kad jie padejo, irgi gerai, nes nereiks kitu vaistu naudot 4u.gif
o del vaistu kainos geriau vaistus, kurie man kainavo 400lt men, bet labiau padejo tie, kurie kainavo 80lt
kaina ir kokybe(nors gal dazniau farmacijoje) tinkamumas asmeniskai, yra visiskai nesuderinami dalykai ax.gif
aisku gink dieve jums nekisu jums specialiai kazkokiu vaistu, bet zinokit viena valeradix poveikis bus zymiai rimtesnis nei sedatif, cia nelyginami dalykai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 26 gegužės 2011 - 12:10
QUOTE(vile999 @ 2011 05 26, 12:08)
neisivaizduojat kaip man buvo rimta verysad.gif
as irgi savo gydytoja pasitikejau ir visa medicinos sistema, kol neatguliau 1,5 men i klinikas, nes jau nieks nebezinojo kas darosi man, nes visos sistemos issireguliavo.
galit naudot sedatif ir jei jis pades, tai bus is psichologines puses, nes jus paprasciauisia patikesit, kad jie padejo, irgi gerai, nes nereiks kitu vaistu naudot 4u.gif
o del vaistu kainos geriau vaistus, kurie man kainavo 400lt men, bet labiau padejo tie, kurie kainavo 80lt
kaina ir kokybe(nors gal dazniau farmacijoje) tinkamumas asmeniskai, yra visiskai nesuderinami dalykai ax.gif
aisku gink dieve jums nekisu jums specialiai kazkokiu vaistu, bet zinokit viena valeradix poveikis bus zymiai rimtesnis nei sedatif, cia nelyginami dalykai 4u.gif

Aišku, nu ačiū, kažką mėginsim naudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 05 26, 16:47)
Aišku, nu ačiū, kažką mėginsim naudot smile.gif

O man geriausiai valerijonas plius levandu arbata padeda... rolleyes.gif Nors aisku ne visada,vakar nakti labai blogai buvo stiprus PA ir tesesi ilgai ir siandien visa diena nerimas kazkoks... unsure.gif .As galvoju kad gal del to kad vakar isgeriau taure sampano ir kazkoks poveikis gavosi sumaisius su antidepresantais... g.gif jauciuosi siandien kosmariskai... verysad.gif
Atsakyti
0 rezultatų man nuo valerijono + rūgštį kelia. schmoll.gif
Dar labai įdomu kodėl gi taip tuos vaistus peikiate, vile999? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 05 26, 18:33)
0 rezultatų man nuo valerijono + rūgštį kelia. schmoll.gif
Dar labai įdomu kodėl gi taip tuos vaistus peikiate, vile999? g.gif

as ju nepeikiu, bet vertinu neutraliai 0 smile.gif
homeopatija reikia gert ilgai kol gaunamas kazkoks rezultatas, jei isvis jis gaunamas.vaistazoliniai yra kitas reikalas, ne chemija, bet veikia zymiai greiciau.
jus rasot, kad jums reikalingas rezultatas, tai tuo atveju ir parasiau, kad to nenaudociau Jusu atveju smile.gif

Papildyta:
QUOTE(lauryte21 @ 2011 05 26, 18:17)
O man geriausiai valerijonas plius levandu arbata padeda... rolleyes.gif Nors aisku ne visada,vakar nakti labai blogai buvo stiprus PA ir tesesi ilgai ir siandien visa diena nerimas kazkoks... unsure.gif .As galvoju kad gal del to kad vakar isgeriau taure sampano ir kazkoks poveikis gavosi sumaisius su antidepresantais... g.gif jauciuosi siandien kosmariskai... verysad.gif

gericiausia cia sampaniuko darbas, nes alkoholis esant PA blogis, o sampaniukas-burbuliukai isvis nekas unsure.gif
Atsakyti
Jus pati sakot, kad kiekvienu atveju kiekvieno vaisto ir kiekvienam zmogui poveikis yra skirtingas, tai kodel pati atkalbinejat pameginti sedatifa. nieko ten blogo nera, ten sudetyje lygiai tokios pat zoleles kaip ir kitur : shunvysne, melynoji kurpele, medetka ir kt. o gal zmogui tiks butent tai. Kiekvienas turi atrasti savo. smile.gif

[quote=vile999,2011 05 26, 20:59]
homeopatija reikia gert ilgai kol gaunamas kazkoks rezultatas, jei isvis jis gaunamas.vaistazoliniai yra kitas reikalas, ne chemija, bet veikia zymiai greiciau.
jus rasot, kad jums reikalingas rezultatas, tai tuo atveju ir parasiau, kad to nenaudociau Jusu atveju smile.gif

Atsakyti
[quote=abio,2011 05 30, 20:28]
Jus pati sakot, kad kiekvienu atveju kiekvieno vaisto ir kiekvienam zmogui poveikis yra skirtingas, tai kodel pati atkalbinejat pameginti sedatifa. nieko ten blogo nera, ten sudetyje lygiai tokios pat zoleles kaip ir kitur : shunvysne, melynoji kurpele, medetka ir kt. o gal zmogui tiks butent tai. Kiekvienas turi atrasti savo. smile.gif
[quote=vile999,2011 05 26, 20:59]
[/quote]

del manes gali naudoti ka tik nori, bet jei zmogui reikia greito poveikio tai jo nebus schmoll.gif
o siaip apie vaistu atitikima kiekvienam neparasiau, kad kalbejau apie cheminius vaistus, tokie kaip homeopatiniai ar vaistazoliniai, kaip sako jie tinka beveik visiems, jei zmogus nera alergiskas kazkuriai daliai ar siaip negali vartoti del kazkokiu kitu f-ju pakitimu
Atsakyti
Sveikos,

Man teko šiemet "džiaugsmas" patirti nerimo sutrikimą. Padėjo gydytojos paskirti fluanxol ir vaikščiojimai pas psichologę. Jeigu kas ieško geros ir kuriai svarbiausia pacientas o ne pinigai psichologės galiu parekomenduot per AŽ.

Atsakyti