QUOTE(Bure @ 2011 06 05, 21:21)
Gal kas nors iš merginų galėtų pakomentuoti vaistuką Coaxil. Ar yra kam padėjęs ir ar čia iš stipresnių, ar iš silpnesnių jis? Anotacijoje tai labai gražiai parašyta
. Man ši informacija labai labai svarbi, nes reikės su gydytoja susitikus aptart vaistukus, todėl renku informaciją. Dėkoju
.

coaxil yra is silpnesniu

Papildyta:
QUOTE(Vaiga1 @ 2011 06 05, 21:27)
Paskaiciau kelis temos puslapius ir pasiurpau...sitiek vaistu vartojama. Prisipazinsiu , ne viska supratau .PA , AD? Bet is savo patirties papasakosiu. Pries kelis metus turejau dideli stresa ir nerima : savos imones bankrotas, onkologinio artimo zmogaus slaugymas, diziule banko paskola... kagi , plauku slinkimas, nemiga ,nuotaikos suoliai garantuoti. Pakliuvo man tada i rankas knyga"Jusu pasamones galia". Ir viskas pasikeiti. Aisku pasaulis neapsiverte aukstyn kojom, viskas vaziavo savo linkme, bet as buvau RAMI. Ilgai neissiplesiu ,viena mazyte paslaptis...pozityviu minciu valdymas ir viskas stojosi i savo vietas. Sutinku, kad ne visiems ir nevisada tai pades, bet gal...nors vienam. Tiesiog uzpludus nerimui, stresui kartoji "viskas gerai, as rami", negatyvias mintis pakeiti pozityviom, isivaizduoji kazka malonaus. Nelengva . Per minute desimt kartu speji pagauti nerima, bet prisiverti save "perjungti kanala" . Daug laiko ir pastangu ,bet nereikia jokiu vaistu...jautiesi laiminga ir rami. Sutinku ,kad yra ir organizmo "cheminiu" problemu ,tada jau gal vaistu ir reikia . Bet vien vaistai gali nepadeti. Mylekit save, gyvenima (koks jis bebutu) ir viskas bus gerai 

as irgi skaiciau gal tris kartus kaip buvo blogai

bet man ir gydytojai sake, kam yra stiprus stresas, kuris pakeicia fiziologinius procesus smegenyse, knygu skaitymai ir itikejimas nepadeda, padeda tiems daugiau, kuriu daugiau gyvenimo budas yra nerimauti

as noreciau paklausti vieno klausimuko visu, kurios gydosi knygomis, meditacijomis ir panasiais dalykais, kiek Jums tai trunka ir kiek jau yra tokiu, kurioms ilga laika nesikartoja???(na pasveikusiu tiesiai sviesiai sakant)