Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(Keter @ 2011 08 02, 20:07)
i ta geltona teksta atsakau: nenoriu, nes bandziau ir tai buvo baisiausias mano gyvenime kosmaras.

stipriausiu nerimo momentu as sedziu ir linguoju kaip visiska nevisprote. na ir vemiu. anksciau kai dar nebuvo viskas taip subujoje, as skalbdavau rankomis, sveisdavau viska iki blizgesio, dabar jau sveikata nebe ta.

Tai vat, čia toks jos gydymas, ji užaštrina problemą ir ją iš pašaknų gydo. Matyt bandėt per didelį kiekį. Toj laidoj rodė, kad kiekį psichologai parenka individualų, nes viskas turi vykti pamažu. Todėl, aišku, geriau tą daryti su gydytojo priežiūra ir tikrai gaila, kad nuo Dievo duotas augalas yra kitose šalyse uždraustas - tai patys geriausi vaistai, šiaip. O jei be vaistų, kaip rašiau, kognityvinė, kad ir kokioj blogoj būklėj esat. Aš ją pradėjau skaityti irgi laaabai blogos būklės, bet tiesa sakant dar nė nebaigiau, nes ji iš tiesų padeda biggrin.gif
O kas per manija pas jus dabar išlindus? unsure.gif Sorry, jei perdaug asmeniškai braunuos, galit neatsakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 02, 22:19)
Tai vat, čia toks jos gydymas, ji užaštrina problemą ir ją iš pašaknų gydo. Matyt bandėt per didelį kiekį. Toj laidoj rodė, kad kiekį psichologai parenka individualų, nes viskas turi vykti pamažu. Todėl, aišku, geriau tą daryti su gydytojo priežiūra ir tikrai gaila, kad nuo Dievo duotas augalas yra kitose šalyse uždraustas - tai patys geriausi vaistai, šiaip. O jei be vaistų, kaip rašiau, kognityvinė, kad ir kokioj blogoj būklėj esat. Aš ją pradėjau skaityti  irgi laaabai blogos būklės, bet tiesa sakant dar nė nebaigiau, nes ji iš tiesų padeda biggrin.gif
O kas per manija pas jus dabar išlindus?  unsure.gif Sorry, jei perdaug asmeniškai braunuos, galit neatsakyt  4u.gif

manija, kuri buna sezoniskai: vasara per karscius. daug nesamoniu, suicidai, neadekvatus suvokimas ir t.t. google viska zino

narkotiku tikrai nebandysiu, uzteko to vieno patraukimo is smalsumo
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2011 08 02, 21:25)
manija, kuri buna sezoniskai: vasara per karscius. daug nesamoniu, suicidai, neadekvatus suvokimas ir t.t. google viska zino

tas kitas problemas ir turejau omenyje, kad salia nerimo, galbut yra ne fizines , o psichologines dar problemos, kuriu cia nenorite viesai komentuoti, nes is jusu nupasakotu tekstu susidaro tokia nuomone.

Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 08 02, 19:28)
na man nutraukiant vaistu nebuvo jokiu salutiniu reiskiniu visiskai, bet gal todel, kad nutraukinejau labai is leto per ilga laika 4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 02, 21:19)
Tai vat, čia toks jos gydymas, ji užaštrina problemą ir ją iš pašaknų gydo. Matyt bandėt per didelį kiekį. Toj laidoj rodė, kad kiekį psichologai parenka individualų, nes viskas turi vykti pamažu. Todėl, aišku, geriau tą daryti su gydytojo priežiūra ir tikrai gaila, kad nuo Dievo duotas augalas yra kitose šalyse uždraustas - tai patys geriausi vaistai, šiaip. O jei be vaistų, kaip rašiau, kognityvinė, kad ir kokioj blogoj būklėj esat. Aš ją pradėjau skaityti  irgi laaabai blogos būklės, bet tiesa sakant dar nė nebaigiau, nes ji iš tiesų padeda biggrin.gif
O kas per manija pas jus dabar išlindus?  unsure.gif Sorry, jei perdaug asmeniškai braunuos, galit neatsakyt  4u.gif

nu apie tokius dalykus(pageltoninta teksta turejau omenyje rasyta anskciau) siaip tokiam puslapyje, gal nereiktu rasyt schmoll.gif
jau vaistu negalima naudot be gydytojo paskyrimo, o apie tai net nera ka kalbet blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 02 rugpjūčio 2011 - 21:04
QUOTE(Keter @ 2011 08 02, 20:25)

Pasaulio galingiesiems labai naudinga, kad žmonės tikėtų, jog tai - narkotikas smile.gif Juk pagalvokit panikieriai pasveiksta, kiek lėšų farmacija netenka wink.gif Neseniai ir Lietuvos ryte skaičiau, kad alkoholis ir tabakas kur kas stipresni narkotikai wink.gif Tačiau sutinku su jumis, kad tai vaistas, o jei vaistas, formuojasi priklausomybė, geriau mintis keisti, dirbti sunkiai, bet rezultatas - tas pats - pasveikimas smile.gif
Na laikykitės, ieškokit kas jus išves bent jau iš baisiausio - noro žudytis... O ten, jau bus lengviau. Palinkėsiu jums gero psichoterapeuto, kuris gydo ne vaistais 4u.gif Juk ir pati jaučiat, kad nuo jų tik blogiau, tik kažkodėl pati sau neleidžiat tiesiog padirbti su savimi pačia, pamilti tokią kokia esat, nebėgti nuo savęs, neišsigąsti gąsdinančių minčių ir t.t. Žodžiu sėkmės paieškose, tikiuosi bent kažkiek pagelbėjau ir pasinaudosit patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 08 02, 22:56)
tas kitas problemas ir turejau omenyje, kad salia nerimo, galbut yra ne fizines , o psichologines dar problemos, kuriu cia nenorite viesai komentuoti, nes is jusu nupasakotu tekstu susidaro tokia nuomone.

a, realias problemas? tu nepasakosiu.
Papildyta:
QUOTE(gebene @ 2011 08 02, 23:04)
Pasaulio galingiesiems labai naudinga, kad žmonės tikėtų, jog tai - narkotikas smile.gif Juk  pagalvokit panikieriai pasveiksta, kiek lėšų  farmacija netenka  wink.gif Neseniai ir Lietuvos ryte skaičiau, kad alkoholis ir tabakas kur kas  stipresni narkotikai wink.gif Tačiau sutinku su jumis, kad tai vaistas, o jei vaistas, formuojasi priklausomybė, geriau mintis keisti, dirbti sunkiai, bet rezultatas - tas pats - pasveikimas  smile.gif
Na laikykitės, ieškokit kas jus išves bent jau iš baisiausio - noro žudytis... O ten, jau bus lengviau. Palinkėsiu jums gero psichoterapeuto,  kuris gydo ne vaistais  4u.gif Juk ir pati jaučiat, kad nuo jų tik blogiau, tik kažkodėl pati sau neleidžiat tiesiog padirbti su savimi pačia, pamilti tokią kokia esat, nebėgti nuo savęs, neišsigąsti gąsdinančių minčių ir t.t. Žodžiu sėkmės paieškose, tikiuosi bent  kažkiek pagelbėjau ir pasinaudosit patarimais  4u.gif

manasis ir negydo vaistais. vaistus man kisa poliklinika ir ligonines. maniskis elgiasi kitaip. sakaiu juk lyg sitoj temoj, kad farmacijos pramonei butu nuostolis jei as ir dar kiek kitu atsisakytu ju. pati dirbau tokioj vietoj ir labai gerai visa "virtuve" zinau.
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2011 08 02, 22:08)
a, realias problemas? tu nepasakosiu.
Papildyta:
manasis ir negydo vaistais. vaistus man kisa poliklinika ir ligonines. maniskis elgiasi kitaip. sakaiu juk lyg sitoj temoj, kad farmacijos pramonei butu nuostolis jei as ir dar kiek kitu atsisakytu ju. pati dirbau tokioj vietoj ir labai gerai visa "virtuve" zinau.

dar jei nebus per daug asmeniskas klausimas(jei tik jauciat, kad negalit ar nenorit atsakyti, neatsakinekit) jums be nerimo yra dar diagnozuota kazkokiu psichologiniu sutrikimu?ir kaip jus manot ar jums turint tokia bukle vaistai nereikalingi ar reikalingi?
niekada siaip nelendu i zmogaus vidu, bet temoje parasyti post'ai tiek, vercia nerimaut ar tokie parasinejimai su kai kuriais pasiulymais jums labiau nepakenktu nei padetu.
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 08 02, 23:15)
dar jei nebus per daug asmeniskas klausimas(jei tik jauciat, kad negalit ar nenorit atsakyti, neatsakinekit) jums be nerimo yra dar diagnozuota kazkokiu psichologiniu sutrikimu?ir kaip jus manot ar jums turint tokia bukle vaistai nereikalingi ar reikalingi?
niekada siaip nelendu i zmogaus vidu, bet temoje parasyti post'ai  tiek, vercia nerimaut ar tokie parasinejimai su kai kuriais pasiulymais jums labiau nepakenktu nei padetu.

taip, as turiu diagnozes. ir daug laiko, praleisto kliniku uzdaram skyriuje
Atsakyti
QUOTE(Bure @ 2011 08 02, 14:46)
Agnyte, o be vaistų ar geriau jautėsi?

Taip, be vaistų geriau nei su jais.
Atrado būdą, atrado kelią, kas padėjo 'susiprotėti'. Turiu omeny tai, kad įvyko lūžis mąstyme, kuris grąžino blaivų protą - tokį protą, kuris į gerą reaguoja teigiamai, į blogą neigiamai. Skiria kas yra kas, ko reikia, ko norisi, kaip išvengti negatyvumo ir t.t
Labai džiaugiuosi, kad žmonėms padeda patys žmonės, o ne chemija. smile.gif

Keter - skaitau jūsų post'us ir mąstau, kas man būtų likę, jeigu būčiau panašioje situacijoje į jūsų..?
Na bet aš esu iš tų žmonių, kurie padejuoja tam, kad po to eitų į priekį. Todėl atrasčiau kad ir menkiausią smulkmeną, kuri man leistų nusišypsoti, atrasčiau begalę svajonių (kuo realesnių), kad turėčiau dėl ko stengtis ir t.t.
Pas jus galvoje juk irgi nėra tuščia?
Kur padėti kasdieniai malonumai, pomėgiai? Ar visko, kas patinka (o juk kiekvienas turi kažką, kas nenumaldomai žavi) išsižadėjote ?
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2011 08 02, 22:17)
taip, as turiu diagnozes. ir daug laiko, praleisto kliniku uzdaram skyriuje

as jums patarsiu viena- cia rasykit viska , kas jus neramina, kaip jums sekasi, nes tai jums pades tureti kazkokia atsvara pries jusu negalavimus, bet patarimu kaip jums toliau gydytis klausykit profesionaliu gydytoju.
tikiu merginos nori padeti viena kitai su savo patarimais, bet kaip situacija yra rimtesne reikia ieskoti tai , kas tikrai padetu 4u.gif
Atsakyti
man patrinka klausytis muzikos ir guleti. viskas

http://www.youtube.c..._embedded#at=67
Atsakyti