Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

pirmiausia tai sorry uz post'o gramatines klaidas, skubedama rasiau, kaip paskaiciau tai ziauru pasidare blush2.gif doh.gif

QUOTE(gryda @ 2011 08 08, 09:52)
maximoj yra pirkti kanapių, džiovintų kažkokių, tokie kieti grūdeliai. Aš pirkau ir dėjau į kepamą duoną. Tai gal ir pas mus jau pradeda atsiverti akys ir legalizuos ją? Juk buvo bandymų  rolleyes.gif

nu geras, reiks paziuret tada kaip ten jos atrodo toj maximoj:)
tai jei kaip supratau seklas(jei grudeliai) leidzia pardavinet, tai jos matyt nedaro jokio poveikio zmogui dziovintos.
Papildyta:
QUOTE(gryda @ 2011 08 08, 16:42)
Vile999, nu tikrai kanapės - dar labai nusitebėjau, jas pamačius. Nu grįžus namo dar kartą pažiūrėsiu į pokelį. Šiaip tai skiriu kelendrą nuo kanapių  lotuliukas.gif

visko pasitaiko, mano drauge nesenai suzinojo kaip ciobrelis atrodo, galvojau, gal ir cia panasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 08 08, 18:50)
Sveikos,skaitineju truputi cia pas jus,ir man iskilo klausimas?Dekui skaiciusioms sita mano kratalyne.

nu viens prie vieno nerimautojų simptomai biggrin.gif Ir mums tas pats. jei širdį tikrino ir sakė, kad viskas jai gerai - vadinasi, yra gerai. O jei kartais skauda, kai priepuolis būna - normalu. Sveika įstojus į mūsų gretas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 08 09, 08:58)
nu viens prie vieno nerimautojų simptomai  biggrin.gif Ir mums tas pats. jei širdį tikrino ir sakė, kad viskas jai gerai - vadinasi, yra gerai. O jei kartais skauda, kai priepuolis būna - normalu. Sveika įstojus į mūsų gretas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Beje, Nenyte82, savo poste, jus pati sau ir paraset atsakymus i savo klausimus mirksiukas.gif Man asmeniskai, jau pastebejau, nerimas, ligu ieskojimas, megsta ateiti tada kai as arba nerandu kaip saves iprasminti siame gyvenimo etape, arba begu nuo savo pareigu, atidelioju butinus darbus ( ir tai dazniausiai buna darbai su savimi, savo pacios mintimis ).
Atsakyti
ten tikrai kanapių sėklos, su druska, pagaminta Slovakijoj. Vadinasi, tokias galima ir pardavinėt, ir valgyt.
Atsakyti
Mano vyro tetulės sode auginasi kanapes. Bet jos arbatas iš jų darosi, į salotas dedasi, kalbu apie lapus... Aš tai nesu bandžiusi smile.gif
Atsakyti
Nu va ir išsiaiškinom apie kanapes biggrin.gif

Man šiandien liko paskutinė B vitamino ampolė. Labai tikiuosi, kad padės man vitaminai ir organizmas atsilaikys prieš mano bereikšmius stresavimus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 08 10, 09:35)
ten tikrai kanapių sėklos, su druska, pagaminta Slovakijoj. Vadinasi, tokias galima ir pardavinėt, ir valgyt.

matyt poveikis visas yra dziovintuose lapeliuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 08, 17:12)
Galejo kanapiu nusipirkt  mirksiukas.gif As pati kas ryta geriu naturaliu kanapiu seklu alieju. Ir vaikam duodu. Nezinau kaip Lietuvoje, bet Anglijoje yra visas ukis, kur jos auginamos, labai geru, nepakeiciamu dalyku turi. Va cia: http://www.goodwebsite.co.uk/
---
Sutinku, veikia skirtingai  mirksiukas.gif Valerijonas, melisa, jonazole, turi salutiniu poveikiu daugiau, nei kanape  mirksiukas.gif
---
Pasidomekit, isitikinsit pati  4u.gif
---
Beje pradejau ziuret filma is to websait'o cannabis tv, The Union vadinasi, super, su visais istoriniais kadrais parodyta ant kiek stiprus ukis budavo  thumbup.gif

aciu uz nuoroda butinai nusipirksiu kanapiu aliejaus , nes mano vyras man sake ir daug skaite kad labai tinka nuo nerimo,sako kad kanape yra specialiai uzdrausta nes puse vaistu pasaulis ismestu ir zmones per daug lengvai pagytu . Tik aisku as nemanau kad ja reiketu naudoti visaip pvz rukyti ar valgyti nes gal kazkokia jos forma ir yra narkotikas.Visos kurios sergate nerimu paieskokite daugiau info internete.sekmes visom norinciom pagyti reikia ieskoti alternatyvu o ne ta chemija ryti yra atveju kai jos tikrai reikia bet manau vistiek nenukabinkim nosies.
Atsakyti
QUOTE(daivonce @ 2011 08 11, 15:38)
aciu uz nuoroda  butinai nusipirksiu kanapiu aliejaus , nes mano vyras man sake ir daug skaite kad labai tinka nuo nerimo,sako kad  kanape yra specialiai uzdrausta nes puse vaistu pasaulis ismestu ir zmones per daug lengvai pagytu . Tik aisku as nemanau kad ja reiketu naudoti visaip pvz rukyti ar valgyti nes gal kazkokia jos forma ir yra narkotikas.Visos kurios sergate nerimu  paieskokite daugiau info internete.sekmes visom norinciom pagyti reikia ieskoti alternatyvu  o ne ta chemija ryti yra atveju kai jos tikrai reikia bet manau vistiek nenukabinkim nosies.

Taip smile.gif Visi butu sveiki ir taikus, o kam to reikia? smile.gif
Kanapiu aliejus nuo nerimo pagyt nepades mirksiukas.gif Tiesiog pastiprins imunine sistema, kaulus ir t.t., nes jo galima duoti ir vaikams. Gydo nuo nerimo, panikos butent tie ziedeliai, kuriuose kaip jus sakote yra narkotiniu medziagu. Bet, vienok, stipri imunine sistema - stiprus ir nervai, tad kodel nepabandyti. Visais atvejais, bent jau nepakenksit sau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 11, 17:57)
Taip smile.gif Visi butu sveiki ir taikus, o kam to reikia? smile.gif
Kanapiu aliejus  nuo nerimo pagyt nepades  mirksiukas.gif Tiesiog pastiprins imunine sistema, kaulus ir t.t., nes jo galima duoti ir vaikams. Gydo nuo nerimo, panikos butent tie ziedeliai, kuriuose kaip jus sakote yra narkotiniu medziagu. Bet, vienok, stipri imunine sistema - stiprus ir nervai, tad kodel nepabandyti.Visais atvejais, bent jau nepakenksit sau  rolleyes.gif

na biskuti paskaitinejau nete apie tas kanapes, bet dar i rimtus straipsnius neilindau, tai suzinojau, kad kanapiu yra skirtingu rusiu, todel ir kanapiu alieju naudojamas ir seklytes kai kurias, nes jos neduoda tokio rezultato kaip ta kuria dziovina ir paskui narkashinasi.
ir dar radau, kad nuo tos tikrosios kanapes("zolytes") yra psichotropinio tipo pripratimas kaip ir nuo cheminiu psichotropiniu vaistu.na nebent gydymui irgi yra naudojama ne ta , kuria ruko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 08 11, 18:14)
ir dar radau, kad nuo tos tikrosios kanapes("zolytes") yra psichotropinio tipo pripratimas kaip ir nuo cheminiu psichotropiniu vaistu.na nebent gydymui irgi yra naudojama ne ta , kuria ruko ax.gif

Su tuo pripratimu, tai zinot kaip yra... Visi mes priprantame prie maisto, prie aplinkybiu. Prie sporto pavyzdziui rolleyes.gif Na o psichotropinis pripratimas g.gif Alkoholis, rukalai, cheminiai vaistai (vat cia tai tikrieji narkotikai) -duoda zymiai didesni pripratima su visomis pasekmemis. Kiek nusviecia situacija ta laida, tai ten is vis yra sakoma, kad pripratimo kaip po tokio - nera. Greiciau atvirksciai - kai zmogus problema issprendzia, atsisako zoles, na savaime nebenori ir tiek. Ko nepasakysi apie alkoholi, rukalus, vaistus - kuo ilgiau vartojama - tuo daugiau reikia. O atsisakymas labai sunkus, su "lomkem" liaudiskai ju zodziais tariant. Ten grindziama, rodoma su visais faktais, kaip ir tame filme The Union, kas netinges pasiziures. Gydymui naudojama ta pati kanape. Jei butu leidziama laisvai rinktis, as tarkim rinkciaus, jei nuspresciau, kad man butina, ir mano pacios minciu darbas nebepadeda, rinkciaus is vis ant saulutes naturaliai uzauginta kanape, nei po lempomis, del to, kad manau, energija butu visai kita, o ir gydomosios savybes - kitos.
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 11, 20:55)
Su tuo pripratimu, tai zinot kaip yra... Visi mes priprantame prie maisto, prie aplinkybiu. Prie sporto pavyzdziui  rolleyes.gif Na o psichotropinis pripratimas  g.gif Alkoholis, rukalai, cheminiai vaistai (vat cia tai tikrieji narkotikai) -duoda zymiai didesni pripratima su visomis pasekmemis.

siek tiek sau priestaraujat, tabakas irgi augalas, leidzia auginti ir net pardavineti, kodel jusu nuomone jie yra narkotikai ir sukelia psichotropini pripratima, o zole ne toki. ax.gif

na , o del vaistu pripratimo, tai geriau gan ilgai, skirtingu rusiu su skirtingais veikimo mechanizmais, bet man jokiu lomkiu metant juos gert nebuvo, visiskai, cia kaip visame kame, viskas priklauso nuo zmogaus, jo organizmo ir visus sistemu fiziologijos.

p.s. kad pastoviai pasakoju apie savo vaistu vartojima, tai nereiskia, kad juos iskeliu i 1 vieta ar atstovauju farmacijos kokia kompanijai biggrin.gif , tikrai maloniau buciau ju negerus, nes jie ribojo atminti ir dave +15kg
nors pasigirsiu ax.gif  metus ir dar daugiau svoris nekrito, net prie dietu ir sporto, na o va pagalliau ledai pajudejo, 3-4kg kaip ir nebuta, gan per trumpa laika ir nelabai ribojant save thumbup.gif  thumbup.gif
Atsakyti