QUOTE(kimy @ 2011 10 07, 10:04)
sveikos, jungiuosi ir as prie sios temos, jei priimsit. man jau beveik metai kaip pulsas laikosi apie 100 +-, buna savaiciu kad aprimstu, tuomet apie 80 laikosi, dabar dar ir skausmai krutineje vis pasikartoja ir nerimo priepuoliai uzeina. Seimos gydytoja sako, kad viskas nuo nervu, sirdi tyriausi, skydliauke, bet blogo nieko nerado. O nerimas uzeina nei is sio nei is to, naktim irgi prastai miegu, sirdele virpa. Pasiskaicius sia tema tai labai jau viskas pazistama, baimes jausmas, kad vaikus paliksiu vis dazniau aplanko. Bet ar jums kartais netirpsta rankos ir kojos, nes man tai labai, ypac nakti?????????????????
Jei sveikata gera, tyrymai nieko nerodo, galbut jusu toks pulsas

O tirpimai, taip, taip, taip... ir nakti, ir diena, ir net galva nutirpdavo... Taip kad viskas cia prie nerimo priskiriama

Bet... sakoma, kad nuo nerimo ir panikos ataku nemirstama, atvirksciai, mes panikieriai ilgai gyvenam, nes tiriames pas gydytojus nuolat, sirdele treniruojam kasdien nerimaudami, tad... Laikykites, optimizmo, mankstos kasdienes, jogos, ieskokit saves, spreskit vidines problemas ir tvarkysis viskas po truputi

Pavyzdys, mano mociute, ji jau mirdavo nuo 40

tuomet aplamai jokiu tokiu ligu kaip nerimo, panikos atakos niekas nezinojo, buvo etatine ligoniniu ir sanatoriju lankytoja, o gyvena po siai dienai, 80meti tuoj sves ir i sokius senjorams vaiksto kadru kabint