Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(unique @ 2010 08 24, 22:06)
Prasidejo viskas nukritus kraujo spaudimui is baimes, kad galiu nualpti tik su mazu vaiku namuose irkart po galvos svaigulio prasidedavo panikos priepuolis, bet kita diena kazkaip vel jausdavausi normaiai, kol neparvykau atostogu pas mama  verysad.gif Viskas prasidejo nuo galvos svaigulio, kuris sykart isaugo i besikartojancius panikos priepuolius, iki isprotejimo spaude galva, spenge ausyse, sirdis dauzesi lyg paselusi, keleta dienu is lovos nesikeliau, maniau, kad man gresia ir infarktas ir insultas ir vezys ir t.t. ir pan. Taip gyvenu jau du menesius ir nors pasitikrinau krauja (ir UK ir LT privaciai  blush2.gif ), kardiograma padare ir t.t. ir pan. visvien tas prakeiktas nerimas niekur nedingsta ir daznai perauga i PA. Bandau kontroliuoti savo mintis, daryti kvepavimo pratimus, kiekviena diena 2 valandas vaikscioti su sunum, bet ateina vakaras ir vel prasideda.. dazniausiai net nieko negalvojant pirmiausiai pradeda siaubingai plakti sirdis, arba diegti, arba svaigti galva, arba spengti ausyse... turiu citalopram kuri gydytojas israse jei kitaip nenurimsiu, bet bijau pradeti gerti  blush2.gif Nebezinau ka daryti, pas prichoterapeuta gydytojas nepasiule, pasakodama kam nors  jauciuosi nelabai 'normali', skaitant informacija internete dazniausiai prasideda PA  doh.gif 
O siandien dar ir 'nugara' be priezasties surakino, tai ir uzsiimti beveik niekuo negaliu, kas tikrai ne i gera  verysad.gif

P.S. sorry, kad tiek prirasiau

Rasykit i sveikata mirksiukas.gif
bet cia atrodo jau net tik dvaisiniai, bet ir fiziniai negalavimai unsure.gif
As pagal savo patirti, tai visoms rekomenduoju issitirti skydliauke... man nuo jos sirdi durdavo, pulsas labai daznas, spaudimas aukstas, staigus prakaitavimas, nuovargis, irzlumas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 08 24, 19:10)
Rasykit i sveikata mirksiukas.gif
bet cia atrodo jau net tik dvaisiniai, bet ir fiziniai negalavimai unsure.gif
As pagal savo patirti, tai visoms rekomenduoju issitirti skydliauke... man nuo jos sirdi durdavo, pulsas labai daznas, spaudimas aukstas, staigus prakaitavimas, nuovargis, irzlumas ir t.t.

Echokoskopija dare skydliaukes ax.gif Nera prie ko prikibti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(unique @ 2010 08 24, 22:15)
Echokoskopija dare skydliaukes  ax.gif Nera prie ko prikibti  blink.gif

Labutis,as irgi viska issityriau ir man nieko nerado,o citaloprama as vartoju jau metukus ir jis tikrai padejo,bet tik va dabar vel viskas atsinaujino,na greciau toks nerimas dabar kuris isprovokuoja PA,tai citaloprama padidino ,o psichoterapiauto ir man nesiule kazkodel...?Idomu kodel?Gal uk nemokamu nera,nes man uzrase tik adresa kazkoki as paskambinau tai sesija 30 svaru?Idomu ar verta,o gal reikia vel pas savo gp grizti ir paprasyti,nors as vakar buvau,tai sake kad kai padidina AD jie iskarto nepradeda veikti,tik po 2-3 savaiciu,tas pats kad isnaujo pradetum gerti...ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2010 08 25, 06:46)
Labutis,as irgi viska issityriau ir man nieko nerado,o citaloprama as vartoju jau metukus ir jis tikrai padejo,bet tik va dabar vel viskas atsinaujino,na greciau toks nerimas dabar kuris isprovokuoja PA,tai citaloprama padidino ,o psichoterapiauto ir man nesiule kazkodel...?Idomu kodel?Gal uk nemokamu nera,nes man uzrase tik adresa kazkoki as paskambinau tai sesija 30 svaru?Idomu ar verta,o gal reikia vel pas savo gp grizti ir paprasyti,nors as vakar buvau,tai sake kad kai padidina AD jie iskarto nepradeda veikti,tik po 2-3 savaiciu,tas pats kad isnaujo pradetum gerti...ar tai tiesa?

Na man sake, kad ir pradejus gerti poveikis tik po keliu savaiciu pasijaus... greiciausiai tas pats ir padidinus doze. g.gif O kai pradejai gerti kokia buvo savijauta? Nebuvo salutinio poveikio? Nes as turiu dezute spinteleje ir vis bandau pati tapti vel savimi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(unique @ 2010 08 24, 20:46)
Sveikutes  ax.gif Gal priimsit ir mane i savo temele  ax.gif

zinoma 4u.gif
UZsirasiau pas ginekologa-endokrinologas docente Maleckiene
Atsakyti
labas rytas 4u.gif kaip pupos laikosi?diskusija vyksta viskas gerai mirksiukas.gif tik lapke dingau padare,galetu bent pasilabint uzsukt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(unique @ 2010 08 25, 11:03)
Na man sake, kad ir pradejus gerti poveikis tik po keliu savaiciu pasijaus... greiciausiai tas pats ir padidinus doze.  g.gif O kai pradejai gerti kokia buvo savijauta? Nebuvo salutinio poveikio? Nes as turiu dezute spinteleje ir vis bandau pati tapti vel savimi  unsure.gif

Labutis visoms 4u.gif Ne jokio salutinio poveikio nebuvo,pradejau gerti nuo 20mg,na is pradziu puse paskui visa tablete,o dabar padidino iki 40 mg,tai ziuresime kaip cia bus,vakar diena jauciausi labai gerai,o vakare vel uzejo PA,o paskui baisus nerimas...o dar pas mus lyja be sustojimo jau nuo vakar dienos,taip tamsu niuru,tai irgi nepadeda depresijai atsistatyti,bet kai bpagalvoji tai nesamone kazkokia bijau pati nezinau ko ir nerima sau sukeliu,bei PA...Kazkaip bandau kovoti,bandau suplanuoti savo diena,kad buciau kuo daugiau uzsiemusi...Laikykimes ir bandykime nugaleti savo blogumus,visvien turi pavykti!!! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2010 08 26, 07:35)
o dar pas mus lyja be sustojimo jau nuo vakar dienos,taip tamsu niuru,tai irgi nepadeda depresijai atsistatyti,bet kai bpagalvoji tai nesamone kazkokia bijau pati nezinau ko ir nerima sau sukeliu,bei PA...

Lyja ir pas mane nuo pietu vakar verysad.gif Tas nepadeda ne kiek doh.gif Kur eiti per toki lietu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
as kazko siandien is vidaus drebu... unsure.gif nesuprantu ar cia salta ar nerviskai doh.gif
Atsakyti
laba diena, kaip noreciau kad dingtu pas mane tas prakeiktas nuolatinis mieguistumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagnija @ 2010 08 26, 11:44)
laba diena, kaip noreciau kad dingtu pas mane tas prakeiktas nuolatinis mieguistumas  doh.gif

Labutis visoms,o as tai noreciau,kad mano nerimas ir baime dingtu,ir linkiu,kad jsus norai issipyldytu ir kad viskas visoms butu ok...Siunciu visoms po balioneli,kad nuotaika pakiltu 4u.gif O pas mane tas nerimas labai stiprus,ikyrus ir nepraeina,nors visaim bandau mintis keisti,bet sunkiai iseina...Gal dar yra kokia liga nerimo atakos....?Jau nebe zinau... g.gif
Papildyta:
QUOTE(unique @ 2010 08 26, 10:55)
Lyja ir pas mane nuo pietu vakar  verysad.gif Tas nepadeda ne kiek  doh.gif Kur eiti per toki lietu  doh.gif

Tai va kad uz lango grynas ruduo...niuru,nei kur iseisi,nei aplinka pakeisi turi sedeti namie ir depresuoti dar labiau... unsure.gif
Atsakyti
o kam depresuot dėl to, ko pakeist negali? Oro nepakeisi. Reikia keisti požiūrį.
Atsakyti