Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

Sveikutes 4u.gif atleiskite buvau dingusi visa savaitgali,tiesiog buvome isvaziave i sveciu,mergytes kurios raset kad atsiusciau nerimo lapus tuos niekaip negaliu issiusti per emila,per didelis failas,gal parasykite man i skype Virgin35 pabandyciau ... blush2.gif
Jauciuosi truputeli geriau,bet dar kovoju su dideliu nerimu,na dar lauksiu ziuresiu kas bus...O kaip jus visos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte21: 31 rugpjūčio 2010 - 21:59
Sveikos,

Su rugsėjo 1 visas smile.gif

lauryte21, o nepastebi, kad kai maloniai leidi laiką kažkur, tai pasimiršta visi negerumai? smile.gif

Klausykite, o jums atidaro šitą psl.? www.paslaptingaliga.lt Man kažkodėl nebe... g.gif

PS. turiu PDF knygą Gray John - Vyrai Kilę iš Marso, Moterys - iš Veneros
Jei kuri irgi norėtų pasiskaitinėti, tai galėčiau permesti el.paštu ar per skaipą mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsipalaidavimui jūros ošimas smile.gif http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...feature=channel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 rugsėjo 2010 - 15:22
Liepa- ne neatidaro
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 09 01, 11:51)
Sveikos,

lauryte21, o nepastebi, kad kai maloniai leidi laiką kažkur, tai pasimiršta visi negerumai? smile.gif

Klausykite, o jums atidaro šitą psl.? www.paslaptingaliga.lt Man kažkodėl nebe... g.gif

Jei kuri irgi norėtų pasiskaitinėti, tai galėčiau permesti el.paštu ar per skaipą  mirksiukas.gif

Labutis visoms 4u.gif taip tikrai kai leidi gerai laika,atrodo trumpam visi negalavimai dingsta,bet tik vel nieko neveiki,namuose ar toj pacioje rutinoje ir vel nerimas,baimes,depresijos puola... blink.gif
Man irgi tas puslapis nebeatsidaro... g.gif
O knygos tai noreciau,paskaityti skype Virgin35,labai lauksiu....Ojei kuri nores tu lapu apie nerima tai irgi parasykite iskype ,butinai atsiusiu,nes kazko per emila nesiuncia... rolleyes.gif
Na sveikime visos.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(De Zavu Zavu @ 2010 08 30, 16:26)
Sveikos merginos,jau senai buvau uzsukusi,pastebejau,kad musu L@pke yra dingusi verysad.gif gal jai pagerejo ir nebesilanko g.gif norejau paklausti Mimozos koki darba dirbai mirksiukas.gif as irgi negaliu pakesti savo darbo einu kaip i kartorga,o dar vadove bjauria turiu,nezinau uzejo vel nerimas is tu nervu plaukai pradejo kristi verysad.gif

as dirbu personalo darba. Cia mano naujas darbas (anksciau dirbau kitoje imoneje 4 metus), deja gavau tai, ko nesitikejau unsure.gif bet jau susitariau del naujo darbuko rolleyes.gif tai laukiu nesulaukiu kol cia atidirbsiu ax.gif
o ar nebandot ieskotis naujo darbelio? kartais reikia spyrio i uzpakali, kad gyvenimas pasisuktu kita linkme...
Dar pradejau gydytis kuna, lankau manualinius masazus. Labai padeda tiek kunui, tiek sielai rolleyes.gif Masazo metu klausausi ramios muzikytes (osimas, paukteliai, skuduciai), kuri irgi teigiamai veikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 01 rugsėjo 2010 - 18:54
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 09 01, 10:51)
Sveikos,

Jei kuri irgi norėtų pasiskaitinėti, tai galėčiau permesti el.paštu ar per skaipą  mirksiukas.gif

ir man nebeatidaro to puslapio - gaila, visai man ten patiko.
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 09 01, 20:05)
ir man nebeatidaro to puslapio - gaila, visai man ten patiko.

Bet kas svarbiausia, jis užstrigo po visokiausių čia liūčių ir audrų Lietuvoje g.gif smile.gif Kažkaip galvojau, gal tvarko kažką, bet jau kuris laikas žiūriu, kad neatsigauna.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif kaip jauciates?Retai kada cia bunate?As va Penktadieni buvau pas psichiatre,privaciai namuose(nes uk jei nori ne privaciai 3 menesius turi laukti eiles,o as laukti nenusiteikusi unsure.gif ) ji savo sode turi atskira toki namuka su masazo kede,raminancia aplinka,tai kai nuejau tai 2 valandas prabuvau,dave kazkokiu aromaterapiniu laseliu isgerti,bei muzika grojo raminanti,isklause,kai pasakojau viska+plius pati daug klausinejo, toks verkimas uzejo,kad net negalejau saves suvaldyti,as siaip labai retai verkiu....Net paciai buvo keista...Kai isejau jauciausi labai gerai...O pirmadieni eisiu vel atliks kazkoki kuno atpalaidavimo masaza...Gal kas patiria kazka panasaus?Gal zinote daugiau apie visokias aromaterapijas,gydancius masazus?
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2010 09 05, 20:02)
Labutis visoms 4u.gif kaip jauciates?Retai kada cia bunate?As va Penktadieni buvau pas psichiatre,privaciai namuose(nes uk jei nori ne privaciai 3 menesius turi laukti eiles,o as laukti nenusiteikusi unsure.gif ) ji savo sode turi atskira toki namuka su masazo kede,raminancia aplinka,tai kai nuejau tai 2 valandas prabuvau,dave kazkokiu aromaterapiniu laseliu isgerti,bei muzika grojo raminanti,isklause,kai pasakojau viska+plius pati daug klausinejo, toks verkimas uzejo,kad net negalejau saves suvaldyti,as siaip labai retai verkiu....Net paciai buvo keista...Kai isejau jauciausi labai gerai...O pirmadieni eisiu vel atliks kazkoki kuno atpalaidavimo masaza...Gal kas patiria kazka panasaus?Gal zinote daugiau apie visokias aromaterapijas,gydancius masazus?

mirksiukas.gif
Na man paskaičius, tai susidarė įspūdis, kad pabuvojai tarsi rojuje smile.gif Faina... LT nieko panašaus nesu girdėjusi smile.gif Pas tokią gyd. ir aš norėčiau, manau labai tinkama linkme dirba. Nes vien vaistai nieko gero neduoda, na gal kažkurį laiką kaip sakoma...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 09 05, 22:47)
[size=1][/size]

mirksiukas.gif
Na man paskaičius, tai susidarė įspūdis, kad pabuvojai tarsi rojuje smile.gif Faina... LT nieko panašaus nesu girdėjusi smile.gif Pas tokią gyd. ir aš norėčiau, manau labai tinkama linkme dirba. Nes vien vaistai nieko gero neduoda, na gal kažkurį laiką kaip sakoma...

Sveikutes 4u.gif Na parasysiu siandien vakare kaip po to masazo jausiuosi....Tai va ji irgi ta pati apie vaistukus sake,nors siuo metu be vaistuku neisivaizduoju gyvenimpo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2010 09 06, 10:29)
Sveikutes 4u.gif Na parasysiu siandien vakare kaip po to masazo jausiuosi....Tai va ji irgi ta pati apie vaistukus sake,nors siuo metu be vaistuku neisivaizduoju gyvenimpo... g.gif

Taip taip... Vaistai tik tuo metu gali padėti, bet yra begalės pvz., kaip po metų, kelių ar net daugiau viskas atsinaujina...
Atsakyti