Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 7

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 30, 16:58)
Nesuprantu, nes kokia čia kalėdinė dvasia, jeigu Jėzus gimė vasarą? Nejaučiu jokios kalėdinės dvasios  schmoll.gif Kūčias suprantu, nes tai sena lietuviška šventė. O Kalėdos???

o kada Jezus gime vasara? Ir kokia lietuviska senovine svente Kucios buvo?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 30, 17:31)
o kada Jezus gime vasara? Ir kokia lietuviska senovine svente Kucios buvo?

Negaliu pasakyti tikslios Jėzaus gimimo datos, bet žinau, kad mokslininkai ją yra nustatę pagal dangaus kūnų išsidėstymą jo gimimo metu.
O Kūčios yra pati didžiausia šventė metuose. Dabar ji nustatyta tam tikrą dieną, o anksčiau lietuviai tą dieną kažkokiu būdu nustatydavo. Tą dieną Lietuvos teritorijoje būdavo atsivėręs tam tikras energetinis kanalas. Tą dieną lietuviai labai kontroliuodavo savo mintis, žiūrėdavo, ką galvoja, ką kalba, ką valgo, ką geria. Nuo tos dienos priklausė visi būsimi metai.
Atsakyti
Sveiki.Esu vaikynas/vyras man 25 metai.Noreciau jusu paklaust gal kas zinot kur galima butu ismokt erotinio masazo atlikimo ypatibiu. Noreciau labai ismokt.Aciu lauksiu rimtu atsakymu. Beto noreciau ismokt atlikinet moterims/merginoms
Atsakyti
kiekvienam pagal poreikį, kaip sakoma mirksiukas.gif Na, nesupranti tos kalėdinės nuotaikos, tai nesupranti, kiti ją turi ir tuo džiaugiasi. Kuo daugiau besidžiaugiančių žmonių, tuo visiems geriau 4u.gif
Atsakyti
Niu va, as jau po paros poilsio ir proceduru Trakuose, pagaliau gavau masaza uz pinigus lotuliukas.gif Nesvarbu, kad vakar is chirurgijos kolio gavau 1.5 ir kad penktadieni farmokologijos egzas, bet pamasciau, kad sveikata brangiau biggrin.gif
P.S. gal kuri zinote, kas per renginys savaitgali bus Lietuvos viesbuti??? Kazkaip suzinojau, kad as ten dalyvauju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 01, 15:24)
Niu va, as jau po paros poilsio ir proceduru Trakuose, pagaliau gavau masaza uz pinigus lotuliukas.gif Nesvarbu, kad vakar is chirurgijos kolio gavau 1.5  ir kad penktadieni farmokologijos egzas, bet pamasciau, kad sveikata brangiau  biggrin.gif 
P.S. gal kuri zinote, kas per renginys savaitgali bus Lietuvos viesbuti??? Kazkaip suzinojau, kad as ten dalyvauju... doh.gif

TEN BUS RENGINYS SVEIKATOS DIENOS 2010 bigsmile.gif
http://www.vilnius-e...tos-dienos-2010
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 12 01, 14:52)
kiekvienam pagal poreikį, kaip sakoma  mirksiukas.gif Na, nesupranti tos kalėdinės nuotaikos, tai nesupranti, kiti ją turi ir tuo džiaugiasi. Kuo daugiau besidžiaugiančių žmonių, tuo visiems geriau  4u.gif

Man tai kažkokia džiaugsmo iliuzija g.gif
Atsakyti
viskas tėra iliuzija mirksiukas.gif
naura14 kokį masažą apturėjai? Ir kiek sumokėjai?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 01, 15:24)
Niu va, as jau po paros poilsio ir proceduru Trakuose, pagaliau gavau masaza uz pinigus lotuliukas.gif Nesvarbu, kad vakar is chirurgijos kolio gavau 1.5  ir kad penktadieni farmokologijos egzas, bet pamasciau, kad sveikata brangiau  biggrin.gif 

lotuliukas.gif
Atsakyti
Jūs nesistebėkit, man gruodį visada kyla egzistenciniai klausimai. Teoriškai taip ir turėtų būti advento laikotarpiu, nors nelabai esu katalikė ax.gif
Atsakyti
man irgi kyla egzistenciniai klausimai dabar, kad ka nors dar nuveikciau be egzistavimo, reikia, turbut, eit truputi numigt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 01 gruodžio 2010 - 18:49
o aš tampu irzli, bet čia gimtadienio artėjimo proga taip būna doh.gif O dar tie egzai prasidėję, kaip man pabodo. Prie viso to, mano mašiniukas ryte "mirė", tai spjoviau ir į mikriuką sėdau, tad į darbą teko vėluoti. SB pasakiau, kad nesiruošiu su ja terliotis kas rytą ir puikiai važinėsiu su viešuoju transportu doh.gif
Atsakyti