Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 7

QUOTE(magnesa @ 2010 12 01, 18:16)
TEN BUS RENGINYS  SVEIKATOS DIENOS 2010  bigsmile.gif
http://www.vilnius-e...tos-dienos-2010

Jau suzinojau doh.gif Ir vel trumpinsiuosi gyvenima, sako, ei, ten nieko baisaus daryti nereikes, tik papasakoti besidomintiems, kas yra kinezeterapija, kam ji taikoma, kaip galima gydyti ligas be vaistu-kinezeterapiniais metodais, padaryti vienam kitam masaza, pamatuoti KS, apskaiciuoti KMI, duoti rekomendacijas, parodyti, kaip daroma manksta su Gymnic kamuoliu ir dar sis bei tas... O kad man egzaminas ryt ir pirmadieni , tai niekam neidomu... Niu, vienzo...
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2010 12 01, 19:20)
viskas tėra iliuzija  mirksiukas.gif
naura14 kokį masažą apturėjai? Ir kiek sumokėjai?

Pirkom parai nakvyne, pusrycius, 2val vandens proceduros+pirtys ir nugaros masazas. Buvo akcija su laisvalaikio kortele 99 Lt. O siaip proceduros ziauriai brangios ir manau, kad kokybe ne visiskai atitinka kaina.. Bet gal ziurint, pas ka pakliusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 01, 15:24)
Niu va, as jau po paros poilsio ir proceduru Trakuose, pagaliau gavau masaza uz pinigus lotuliukas.gif Nesvarbu, kad vakar is chirurgijos kolio gavau 1.5  ir kad penktadieni farmokologijos egzas, bet pamasciau, kad sveikata brangiau  biggrin.gif 
P.S. gal kuri zinote, kas per renginys savaitgali bus Lietuvos viesbuti??? Kazkaip suzinojau, kad as ten dalyvauju... doh.gif

o tai cia skaitos, kad neislaikei?

QUOTE(naura14 @ 2010 12 02, 10:15)
Jau suzinojau  doh.gif  Ir vel trumpinsiuosi gyvenima, sako, ei, ten nieko baisaus daryti nereikes, tik papasakoti besidomintiems, kas yra kinezeterapija, kam ji taikoma, kaip galima gydyti ligas be vaistu-kinezeterapiniais metodais, padaryti vienam kitam masaza, pamatuoti KS, apskaiciuoti KMI, duoti rekomendacijas, parodyti, kaip daroma manksta su Gymnic kamuoliu ir dar sis bei tas... O kad man egzaminas ryt ir  pirmadieni , tai niekam neidomu... Niu, vienzo...
Papildyta:

Pirkom parai nakvyne, pusrycius, 2val vandens proceduros+pirtys ir nugaros masazas. Buvo akcija su laisvalaikio kortele 99 Lt. O siaip proceduros ziauriai brangios ir manau, kad kokybe ne visiskai atitinka kaina.. Bet gal  ziurint, pas ka pakliusi  unsure.gif

Abejoju ar SPA centruose kada nors kaina atitinka kokybe, kai ne akcija ir kai reikia moketi pilna kaina g.gif
Atsakyti
merginos, ar yra kuri dirbanti su spa procedūromis, norėjau pasiteiraut kur tokių mokymų ieškoti, gal kas kur bandėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 12 02, 18:25)
merginos, ar yra kuri dirbanti su spa procedūromis, norėjau pasiteiraut kur tokių mokymų ieškoti, gal kas kur bandėt blush2.gif

manau reiketu but baigus bent kosmetikiu mokymus ar turet medicinini. Tada visa kita ismokys vietoj, kur darbinsites.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 12 02, 15:39)
o tai cia skaitos, kad neislaikei?
Abejoju ar SPA centruose kada nors kaina atitinka kokybe, kai ne akcija ir  kai reikia moketi pilna kaina  g.gif

Tai aisku, kad ne lotuliukas.gif Bent 5 reikia, kad butu teigiamas.. Vis dar mokausi, bloga nuo tu mokslu, bet ryt egzaminas, veuuuu...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 12 03, 01:52)
Tai aisku, kad ne  lotuliukas.gif  Bent 5 reikia, kad butu teigiamas.. Vis dar mokausi, bloga nuo tu mokslu, bet ryt egzaminas, veuuuu...

o kodel tave visur kviecia dalyvaut- kaip gera studente ar pati siulaisi?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 12 03, 13:42)
o kodel tave visur kviecia dalyvaut- kaip gera studente ar pati siulaisi?

Noreciau ir as ta suzinoti biggrin.gif Pasake, kad as jau uzrasyta ir atsisakyti galiu tik mirties atveju arba jei jau tikrai kazkas labai labai rimto doh.gif O studente is manes tikrai ne per geriausia, jei turiu darbo, tai as net i paskaitas nevaikstau, gi ne astuoiolikine as, kad netureciau ka veikti ir visa demesi skirciau tik mokslams. O kas del visur dalyvavimo, tai ziauriai nemegstu viesumo, man geriau tyliai ramiai kabinetuke tarp 4 akiu rolleyes.gif Susidomejus, tau sesija jua irgi ar veliau bus? As siandien jau pirma egzamina laikiau, siankat darbe apie valanda snustelejau su pertraukelem ir viskas, tai diena atsigriebiau. Dabar padirbejau ir eisiu jau namucio, bet ikritau i foteliuka ir taip tingisi. Ryt dar ta paroda doh.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
o aš ne tik, kad su egzais vargstu, bet dar ir vaikams karnavalinius kostiumus siuvu. Dičkis bus sniego senis, o mažius-vilkas doh.gif
Atsakyti
Kaip mano pečiams reikia masažoooo...
Atsakyti
sveiki.Esu vaikinas 25 metu noreciau gaut tokia info gal kuri pades.Noreciau suzinot kur galima butu ismokt erotinio masazo ypatumu. Noreciau siektiek pinigeliu uzsidirbt is to. Gal kur galetu man kursus pravest arba pasiulyt kokia istaiga kur galetu ismokyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tevukas_velniukas: 04 gruodžio 2010 - 11:24
QUOTE(naura14 @ 2010 12 03, 20:19)
Susidomejus, tau sesija jau irgi ar veliau bus? As siandien jau pirma egzamina laikiau, siankat darbe apie valanda snustelejau su pertraukelem ir viskas, tai diena atsigriebiau. Dabar padirbejau ir eisiu jau namucio, bet ikritau i foteliuka ir taip tingisi. Ryt dar ta paroda  doh.gif

mum sesija nuo sausio 3 dienos. scare.gif
Siandien bandysiu darbus rasyt. Info turiu, reikia tik sudeliot viska graziai ir atspausdint.

QUOTE(benux @ 2010 12 03, 21:08)
laba 4u.gif
o aš ne tik, kad su egzais vargstu, bet dar ir vaikams karnavalinius kostiumus siuvu. Dičkis bus sniego senis, o mažius-vilkas doh.gif

prisimenu kaip as vargdavau su tais kostiumais doh.gif Tai gaidys, tai vilkas, tai melynas balionas...ir t.t. gerai, kad dabar nebereik ax.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 03, 23:06)
Kaip mano pečiams reikia masažoooo...

nugis yra cia Vilnieciu ar ne? O jeigu kas as nuo sausio 3 d. 3 savaites Vilniuj sedesiu.

QUOTE(Tevukas_velniukas @ 2010 12 04, 11:23)
sveiki.Esu vaikinas 25 metu noreciau gaut tokia info gal kuri pades.Noreciau suzinot kur galima butu ismokt erotinio masazo ypatumu. Noreciau siektiek pinigeliu uzsidirbt is to. Gal kur galetu man kursus pravest arba pasiulyt kokia istaiga kur galetu ismokyt.

deja, musu ne ta pakraipa. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 12 04, 12:31)
deja, musu ne ta pakraipa.  rolleyes.gif

na bet seip gal kas yra girdejas?
Atsakyti