Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 7

QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 17, 11:55)
Mūsų specialybė labaipaklausi draugų ir giminaičių tarpe- prašo sprandus pačiupinėti smile.gif Už dyka, aišku biggrin.gif

As sakau, kad atvaziavau ilsetis, o ne dirbt, be to pradedu, kad neturiu stalo, o ant sofos masazinti negaliu, nes paskui man nugara skauda ir taip toliau bla bla bla lotuliukas.gif Nebent mamai kojas pmasazuoju, nes jai visada skauda. kai pati turiu ta problema, tai zinau, koks bjaurus dalykas, o kai zinau, kad tik masazas padeda,tai nusileidziu..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 09 17, 12:11)
As sakau, kad atvaziavau ilsetis, o ne dirbt, be to pradedu, kad neturiu stalo, o ant sofos masazinti negaliu, nes paskui man nugara skauda ir taip toliau bla bla bla  lotuliukas.gif  Nebent mamai kojas pmasazuoju, nes jai visada skauda. kai pati turiu ta problema, tai zinau, koks bjaurus dalykas, o kai zinau, kad tik masazas padeda,tai nusileidziu..

Sprandą gi galima ant kėdės sėdinčiam masažuoti smile.gif Taigi išsiskukti ne visada pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 17, 13:42)
Sprandą gi galima ant kėdės sėdinčiam masažuoti smile.gif Taigi išsiskukti ne visada pavyksta.

Tai cia mes tai zinome, o paprašaikoms zinoti nebutina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 09 17, 13:36)
Tai cia mes tai zinome, o paprašaikoms zinoti nebutina  lotuliukas.gif

Paprašaikos ne visada kvailučiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 17, 14:45)
Paprašaikos ne visada kvailučiai  ax.gif

Nevisada biggrin.gif
Atsakyti
man teks daryt masaza be masazo stalo tokiam geram zmogui. Pasiguldysiu ant sofos ir atsiklaupsiu salia... Kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 17, 18:28)
man teks daryt masaza be masazo stalo tokiam geram zmogui. Pasiguldysiu ant sofos ir atsiklaupsiu salia... Kaip kitaip?

Guldyk ant zemes ir pasilenkus masazink apsizergus. O jei savaitgaliui reikia, galeciau stala paskolint, jei pati pasiimtum mirksiukas.gif As dabar stengiuosi savaitgaliais nedirbti. Kaip jus?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 09 17, 22:09)
Guldyk ant zemes ir pasilenkus masazink apsizergus. O jei savaitgaliui reikia, galeciau stala paskolint, jei pati pasiimtum  mirksiukas.gif  As dabar stengiuosi savaitgaliais nedirbti. Kaip jus?

esu taip bandzius, negerai man. geriau klupet ant vieno kelio. Savaitgali namie sedziu, t.y. nesedziu, o lakstau nuo vieno kampo prie kito, tvarkausi ir kt. Sekmadieni vel i Vilniu smile.gif O as ryt dirbsiu, turiu dvi klientes, tik ne masazui.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 17, 22:20)
esu taip bandzius, negerai man. geriau klupet ant vieno kelio. Savaitgali namie sedziu, t.y. nesedziu, o lakstau nuo vieno kampo prie kito, tvarkausi ir kt. Sekmadieni vel i Vilniu smile.gif O as ryt dirbsiu, turiu dvi klientes, tik ne masazui.

Aktyvios atostogos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 09 17, 22:34)
Aktyvios atostogos  biggrin.gif

idomu, kurios cia atotogos g.gif Ar Kaune ar Vilniuj
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 17, 22:58)
idomu, kurios cia atotogos  g.gif  Ar Kaune ar Vilniuj

Vilniuj biggrin.gif
Atsakyti
Ka veikiat? ax.gif
Atsakyti