Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 7

naura, nesidomejai, ko reikia, kad masazo salona atidaryti oficialiai?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 01, 19:47)
naura, nesidomejai, ko reikia, kad masazo salona atidaryti oficialiai?

Ne tik domejausi, bet seniai zinau mirksiukas.gif Papasakosiu, kai susitiksim kavutes isgerti viko valgykloj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 10 02, 14:31)
Ne tik domejausi, bet seniai zinau  mirksiukas.gif  Papasakosiu, kai susitiksim kavutes isgerti viko valgykloj   smile.gif

Tai gersim kava tik po Nauju. Man sesija vakar baigesi. Dabar bus nuo 3 sausio.
Kazkokioj higienos normoj viskas parasyta, bet ar labai didelius kryziaus kelius nueit reikia? Atsidaro zmones kazkaip unsure.gif Mastau kazkada isirengt savo kosmetikos kabineta. Be jokiu kirpeju, be nieko. Gal dirbciau su kokia drauge dviese ir viskas. O pradziai teks, matyt, pasitenkinti kabineto nuoma kazkur. g.gif
Vilniuj budama persimiegojau, net sonus skaudejo, persiilsejau, persivalgiau... Sanatorija tas Vilnius tikra. Nereik nei Druskininku, nei Palangos, nei Birstono. Dabar reik lasiakus mest vel lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 02 spalio 2010 - 17:35
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 02, 18:31)
Tai gersim kava tik po Nauju. Man sesija vakar baigesi. Dabar bus nuo 3 sausio.
Kazkokioj higienos normoj viskas parasyta, bet ar labai didelius kryziaus kelius nueit reikia? Atsidaro zmones kazkaip  unsure.gif Mastau kazkada isirengt savo kosmetikos kabineta. Be jokiu kirpeju, be nieko. Gal dirbciau su kokia drauge dviese ir viskas. O pradziai teks, matyt, pasitenkinti kabineto nuoma kazkur.  g.gif
Vilniuj budama persimiegojau, net sonus skaudejo, persiilsejau, persivalgiau... Sanatorija tas Vilnius tikra. Nereik nei Druskininku, nei Palangos, nei Birstono. Dabar reik lasiakus mest vel  lotuliukas.gif

Rimtai??? Niu, tai tu baisiai greita rolleyes.gif Tikiuosi viskas sklandziai prasiejo.. Siaip kosmetologini kabineta atidaryti zymiai lengviau nei masazo, tik niekaip iki siol negaliu suvokti kodel... doh.gif O del Vilniaus, dziaugiuosi , kad pailsejei, o persivalgei del to, kad taip pigu musu valgykloj?? lotuliukas.gif
P.S. radau save tinklalapyje tos parodos organizatoriaus, kur dalyvavau masazo konkurse, galit pasiziureti mirksiukas.gif http://www.spa-asoci...e/Naujienos/131
Atsakyti
labas 4u.gif
skaitinėju jūsų postus, bandau susigaudyti, kas įvyko, kol buvau "atsijungusi" biggrin.gif
Atsakyti
aha, pazejau visas nuotraukas, nu faina.
masazuotojos visos tai neblogai atrodancios tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 02 spalio 2010 - 21:11
QUOTE(benux @ 2010 10 02, 22:08)
labas  4u.gif
skaitinėju jūsų postus, bandau susigaudyti, kas įvyko, kol buvau "atsijungusi" biggrin.gif

Labuks,
seniai matyta. Kur buvai dingusi???
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 02, 22:10)
aha, pazejau visas nuotraukas, nu faina.
masazuotojos visos tai neblogai atrodancios tongue.gif

Tai ne lotuliukas.gif Kazkas gerai pasake, kad masazuotoja negali buti kaip sakaliukas, tada nesitikes, kad gali gerai ismasazuoti lotuliukas.gif Matai, visos jos mokosi ten pat, kur pietus pavalgyti uz 5 Lt galima rolleyes.gif Tai ko gerai neatrodyti ???? lotuliukas.gif
Atsakyti
prasidėjo mokslai, paskutinis semestras, kai riekia į paskaitas kasdieną, tai ir spaudžia dėstytojai doh.gif Dirbu su neįgaliukais daugiau, tai namie tik vakare būnu, o tada jau puodai laukia doh.gif Kažko galvą kelintą dieną stipriai skauda, jau nebejauku darosi unsure.gif
Atsakyti
na neišsigąskite manęs biggrin.gif Kur visos dingot?
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 10 04, 19:09)

as tai neissigandau, darbais apsikasus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 10 02, 22:19)
prasidėjo mokslai, paskutinis semestras, kai riekia į paskaitas kasdieną, tai ir spaudžia dėstytojai doh.gif Dirbu su neįgaliukais daugiau, tai namie tik vakare būnu, o tada jau puodai laukia doh.gif  Kažko galvą kelintą dieną stipriai skauda, jau nebejauku darosi unsure.gif

QUOTE(benux @ 2010 10 04, 19:09)

Aga, mane irgi kazkaip spaudzia labai, nuo pat pirmu dienu bent po 1 atsiskaityma kas savaite. doh.gif Sia savaite mano mazas sirguliuoja, tai paskaitose nebuvau, siandien darbe sedziu, o ryt po darbo tiesiai leksiu koli issilaikyti ir toliau sedesiu su saviskiu, nors kokios ten ligos, duodasi jis namie ir tiek.. Gerai, kad namuose dirbu, tai nesitrukdo man niekas. O galva, tai man irgi jau antra savaite skauda, miego pastoviai noriu ir vaikstau tokia, kaip slapiu maisu trenkta. Gal cia veikia atsalimas?
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 04, 22:49)
as tai neissigandau, darbais apsikasus  unsure.gif

Paatostogavai, tai gerai dabar dirbti. As irgi galvojau, kad rugsejis bus ramus, tai pirma savaite buvo rami doh.gif Kazkaip visai nieko nesuprantu, visai neiko numatyti neimanoma..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 10 05, 10:31)
Aga, mane irgi kazkaip spaudzia labai, nuo pat pirmu dienu bent po 1 atsiskaityma kas savaite.  doh.gif  Sia savaite mano mazas sirguliuoja, tai paskaitose nebuvau, siandien darbe sedziu, o ryt po darbo tiesiai leksiu koli issilaikyti ir toliau sedesiu su saviskiu, nors kokios ten ligos, duodasi jis namie ir tiek.. Gerai, kad namuose dirbu, tai nesitrukdo man niekas. O galva, tai man irgi jau antra savaite skauda, miego pastoviai noriu ir vaikstau tokia, kaip slapiu maisu trenkta. Gal cia veikia atsalimas?
Papildyta:

Paatostogavai, tai gerai dabar dirbti. As irgi galvojau, kad rugsejis bus ramus, tai pirma savaite buvo rami  doh.gif  Kazkaip visai nieko nesuprantu, visai neiko numatyti neimanoma..

Cia situose darbuose nera jokio pastovumo, gali but, kad anais metais spalis buvo labai geras, o siais spalis visai nulis. Rasausi as savo pajamas, tai tokie netolygumai paemus kelis metus, kad matosi, kad jokiu tendenciju cia ner. Tik yra toks pastovumas: kad jeigu viena savaite ramu, tai kita visi ateina.

As ir sirguliuoju jau. Darau valgyt ir einu i lova dabar.

Eisiu spalio pabaigoj knygu pirkt mokslams... Reik paimt nemaza kruvele slamanciu. Galima ir is bibliotekos pasiimt, bet kad as megstu peckiot knygose, braukyt, tai noriu nuosavu. rolleyes.gif

Gal turit kokia nuomone kur geriau nuomotis kabineta darbui: ar centre ar gyvenamuju namu rajonuose? Man siule senamiesty, bet vienas dalykas, kad dabar man nereikia, o antras- pakalbejau su viena vadybininke, tai sake, is senamiescio visi bega, ten ner kur klientams masinu dykai pasistatyt ir pan. Ir dar nuoma brangesne, bet man siule uz 4-5 simtus ir laisva grafika. bet siemet tokio dalyko neplanavau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 05 spalio 2010 - 13:21