naura, nesidomejai, ko reikia, kad masazo salona atidaryti oficialiai?
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 01, 19:47)
naura, nesidomejai, ko reikia, kad masazo salona atidaryti oficialiai?
Ne tik domejausi, bet seniai zinau

QUOTE(naura14 @ 2010 10 02, 14:31)
Ne tik domejausi, bet seniai zinau
Papasakosiu, kai susitiksim kavutes isgerti viko valgykloj 

Tai gersim kava tik po Nauju. Man sesija vakar baigesi. Dabar bus nuo 3 sausio.
Kazkokioj higienos normoj viskas parasyta, bet ar labai didelius kryziaus kelius nueit reikia? Atsidaro zmones kazkaip

Vilniuj budama persimiegojau, net sonus skaudejo, persiilsejau, persivalgiau... Sanatorija tas Vilnius tikra. Nereik nei Druskininku, nei Palangos, nei Birstono. Dabar reik lasiakus mest vel

QUOTE(susidomejus @ 2010 10 02, 18:31)
Tai gersim kava tik po Nauju. Man sesija vakar baigesi. Dabar bus nuo 3 sausio.
Kazkokioj higienos normoj viskas parasyta, bet ar labai didelius kryziaus kelius nueit reikia? Atsidaro zmones kazkaip
Mastau kazkada isirengt savo kosmetikos kabineta. Be jokiu kirpeju, be nieko. Gal dirbciau su kokia drauge dviese ir viskas. O pradziai teks, matyt, pasitenkinti kabineto nuoma kazkur. 
Vilniuj budama persimiegojau, net sonus skaudejo, persiilsejau, persivalgiau... Sanatorija tas Vilnius tikra. Nereik nei Druskininku, nei Palangos, nei Birstono. Dabar reik lasiakus mest vel

Rimtai??? Niu, tai tu baisiai greita

P.S. radau save tinklalapyje tos parodos organizatoriaus, kur dalyvavau masazo konkurse, galit pasiziureti

labas
skaitinėju jūsų postus, bandau susigaudyti, kas įvyko, kol buvau "atsijungusi"

aha, pazejau visas nuotraukas, nu faina.
masazuotojos visos tai neblogai atrodancios

QUOTE(benux @ 2010 10 02, 22:08)
labas

Labuks,
seniai matyta. Kur buvai dingusi???
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 02, 22:10)
aha, pazejau visas nuotraukas, nu faina.

Tai ne

prasidėjo mokslai, paskutinis semestras, kai riekia į paskaitas kasdieną, tai ir spaudžia dėstytojai
Dirbu su neįgaliukais daugiau, tai namie tik vakare būnu, o tada jau puodai laukia
Kažko galvą kelintą dieną stipriai skauda, jau nebejauku darosi

na neišsigąskite manęs
Kur visos dingot?

QUOTE(benux @ 2010 10 04, 19:09)
as tai neissigandau, darbais apsikasus

QUOTE(benux @ 2010 10 02, 22:19)
prasidėjo mokslai, paskutinis semestras, kai riekia į paskaitas kasdieną, tai ir spaudžia dėstytojai
Dirbu su neįgaliukais daugiau, tai namie tik vakare būnu, o tada jau puodai laukia
Kažko galvą kelintą dieną stipriai skauda, jau nebejauku darosi 

QUOTE(benux @ 2010 10 04, 19:09)
Aga, mane irgi kazkaip spaudzia labai, nuo pat pirmu dienu bent po 1 atsiskaityma kas savaite.

Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 10 04, 22:49)
Paatostogavai, tai gerai dabar dirbti. As irgi galvojau, kad rugsejis bus ramus, tai pirma savaite buvo rami

QUOTE(naura14 @ 2010 10 05, 10:31)
Aga, mane irgi kazkaip spaudzia labai, nuo pat pirmu dienu bent po 1 atsiskaityma kas savaite.
Sia savaite mano mazas sirguliuoja, tai paskaitose nebuvau, siandien darbe sedziu, o ryt po darbo tiesiai leksiu koli issilaikyti ir toliau sedesiu su saviskiu, nors kokios ten ligos, duodasi jis namie ir tiek.. Gerai, kad namuose dirbu, tai nesitrukdo man niekas. O galva, tai man irgi jau antra savaite skauda, miego pastoviai noriu ir vaikstau tokia, kaip slapiu maisu trenkta. Gal cia veikia atsalimas?
Papildyta:
Paatostogavai, tai gerai dabar dirbti. As irgi galvojau, kad rugsejis bus ramus, tai pirma savaite buvo rami
Kazkaip visai nieko nesuprantu, visai neiko numatyti neimanoma..

Papildyta:

Cia situose darbuose nera jokio pastovumo, gali but, kad anais metais spalis buvo labai geras, o siais spalis visai nulis. Rasausi as savo pajamas, tai tokie netolygumai paemus kelis metus, kad matosi, kad jokiu tendenciju cia ner. Tik yra toks pastovumas: kad jeigu viena savaite ramu, tai kita visi ateina.
As ir sirguliuoju jau. Darau valgyt ir einu i lova dabar.
Eisiu spalio pabaigoj knygu pirkt mokslams... Reik paimt nemaza kruvele slamanciu. Galima ir is bibliotekos pasiimt, bet kad as megstu peckiot knygose, braukyt, tai noriu nuosavu.

Gal turit kokia nuomone kur geriau nuomotis kabineta darbui: ar centre ar gyvenamuju namu rajonuose? Man siule senamiesty, bet vienas dalykas, kad dabar man nereikia, o antras- pakalbejau su viena vadybininke, tai sake, is senamiescio visi bega, ten ner kur klientams masinu dykai pasistatyt ir pan. Ir dar nuoma brangesne, bet man siule uz 4-5 simtus ir laisva grafika. bet siemet tokio dalyko neplanavau