Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

Mums abiem po 26 (nors jam jau 27 ant nosies), vestuvės nusimato kitą vasarą, susituoksim po šešių su trupučiu metų wub.gif
Atsakyti
Mes susituokėme būdami 25-erių, po beveik 6 metų draugystės wub.gif
Atsakyti
Man buvo 25, jam 28 smile.gif susituokem po 5,5m. draugystes 4u.gif
Atsakyti
Man buvo 27,vyrui 31. Susutuokem po 5 metu draugystes smile.gif
Atsakyti
man bus 22 (ir dabar yra), jam 24, kai tuoskimės bus praėję 4,5 metai draugystės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucke001: 08 lapkričio 2012 - 23:25
Man buvo 26, vurui be kelių mėn 26 metai. Susituokėme po nepilnų metų draugystės, visi tikėjosi už pusmečio jau lialiuką pamatyti, bet nesulaukė lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmos vestuves po 2 metu draugystes man 23 buvo jam - 27 ( po desimties metu keliai issiskyre).
antros greit bus po 7 menesiu bendravimo internetu ir du menesiai kaip gyvenam kartu nutarem tuoktis man 33-jam 40 wink.gif
gyvenimas pilnas netiketumu smile.gif linkiu pasikliauti tik sirdimi ir daryti tai ka jus norite o ne kiti wink.gif
Atsakyti
Na, pas mane vestuvės numatomos 2013-ųjų birželį, man 22-eji, jam 23. Būsim išdraugavę 1 metus ir 7 mėnesius smile.gif
Atsakyti
Man buvo 21 m. ir MB tiek pat, susituokėm po 4 metų draugystės 4u.gif devintus metus skaičiuojam santuokos wub.gif
Atsakyti
Buvom 21 m abu,susituokem po 2,5metu draugystes blush2.gif
Atsakyti
MAN BUVO 28, JAM 31, SUSITUOKEME PO 9 METU DRAUGYSTES smile.gif
Atsakyti
Man 21, busimam vyrui 23. Tuoksimes geguzes men. po daugiau kaip 5 metu draugystes ax.gif
Atsakyti