Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

Man buvo 19m., vyrui 21m. Draugavome nepilnus metus, kartu negyvenome. Tuoktis nusprendėme, kai sužinojau, kad laukiuosi, bet pirmiau nusprendžiau pagimdyti, o tik po to švęsti. Šiai dienai santuokoje esame jau 15 m., atitinkamai tiek ir dukrai ax.gif

Dėl ankstyvo amžiaus tekėti - tai tikrai yra individualu, nes bręstame ir suaugame visi skirtingai, todėl peikti tuos, kurie tuokiasi jauni manau neteisinga, nes ir susituokę vyresni taip pat nežino kaip jiems seksis 4u.gif

Dėl vaikų gimdymo po 30 m. - tai vėl individualu - vienos siekiame karjeros, kitos norime pasidžiaugti tik dviese ir pan...nemanau, kad gimdyti po 30 m. yra vėlu, juk viskam savas laikas, o teigti, kad sunku susilaukti vaikų tokio amžiaus taip pat neteisinga - pažiūrėkite kiek jaunų porų negali susilaukti vaikučių, dėl įvairių priežąsčių, o be to nepamirškime, kad ne visada mes - moterys - negalime susilaukti, kartais priežąstis būna ir mūsų antroji pusė 4u.gif

Ilga draugystė iki santuokos - tai nėra garantas, kad gyvensite ilgai ir laimingai schmoll.gif mano rate yra žmonių, išdraugavusių 10 m., o nepraėjus nei metams po vestuvių - skyrybos verysad.gif

Visa tai mano nuomonė, tikrai nieko nesmerkiu 4u.gif

Sėkmės visoms poroms, kurios planuoja kurti šeimą 4u.gif
Atsakyti
Pirmą kartą tekėjau 23, antrą tekėsiu šiemet - 32.
Atsakyti
Savaite po 25-o gimtadienio istekejau smile.gif o vyras vede mane savaite iki 30-o smile.gif ilgas buvo tas menuo... bet smagus smile.gif
Atsakyti
Tekėjau būdama 25, o vyrui buvo 33 wink.gif Pasipiršo būsimasis vyras kiek greičiau nei po metų draugystės, tačiau "ženijomės" po 5m santykių bandymo wink.gif dabar kartu esame jau 8 metus smile.gif
Atsakyti
Tekesiu uz poros menesiuku budama 30metu o vyrelui irgi 30 metu biggrin.gif Taip isejo kad kartu gyvenam jau 13 metu ir tik dabar nusprendem susituokt 4u.gif
Atsakyti
man 19, jam 29. dar tik 5 metai susituokę. ir beveik 7, kai esam pora wub.gif
Atsakyti
Susituokeme galima sakyti neseniai smile.gif As 25m, vyras 28m. Vasario 14d bus 5m kaip kartu smile.gif O susituoke siek tiek daugiau nei 6men rolleyes.gif
Atsakyti
isteku liepos men.man 22 busimam vyrui 30 wub.gif
Atsakyti
Ištekėjau 23 bigsmile.gif Pernai ax.gif
Atsakyti
Išteku uz nepilno menesiuko, man 26 draugui 29 4u.gif
Atsakyti
Abiems bus 23 metai, tuoksimės kitamet. smile.gif
Atsakyti
Mes tuokiames kitamet smile.gif man bus 23, o mano MB 26, kitais metais per vestuves busim isdraugave beveik 9 metus, is ju 4 pragyvene kartu smile.gif
Atsakyti