Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 24, 10:10)
manau pries O sis kritimas
BT reikia matuoti visada tuo paciu metu, ji pakyla kas valanda, todel nematuok be reikalo. paskaityk pirma psl mirksiukas.gif

Tai aš ir matuoju tuo pačiu metu ax.gif Tik labai nepatiko man šitas pakritimas, todėl ir pažiūrėjau kokia vėliau bus BT biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Kivuka, tikrai taip galibuti. Todel ir reikia matuoti tik pabudus visuomet tuo paciu metu. mirksiukas.gif
Atsakyti
pazaidziau su BT rytdienos ir porytdienos.
tai jei ryt kilsiu, o brezia vakar diena g.gif
na pagal skausmelius tai nakti ir ovuliuot turejau bigsmile.gif
ND atlikti nail.gif
angel_not.gif ok.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanetito: 24 rugpjūčio 2010 - 09:26
QUOTE(neirida @ 2010 08 24, 10:18)
Kivuka, tikrai taip galibuti. Todel ir reikia matuoti tik pabudus visuomet tuo  paciu metu.  mirksiukas.gif

Tai tada guosiu save mintimi, kad šitas pakritimas prieš O rolleyes.gif Ir daugiau nematuosiu po kelis kartus schmoll.gif Laukiu šiandieninio OT, ką jis parodys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 08 24, 10:19)
Laukiu šiandieninio OT, ką jis parodys  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif as irgi... bet jau galvoju, kad ir man reikes savo vakaryksti ne visai rysku priskirti prie teigiamo...
Atsakyti
O negalejo buti toks dalykas, kad toj kairej kiausidej subrendo du folikulai, nors gine kazkur 10 CD mate viena dominuojanti? g.gif ir buvo dvi O?
Atsakyti
zanetito nenustebk, jog BT vingiai bus visai kitokie, nes tavo OT nerodo dar O, plius tavoji BT man dar nepanasi, kad butu perkopusi i II faze.. o del tu apsigavimu ir veiksmu skubinimo zinau kaip knieti, esu ir as ne karta apsigavusi.. ir skausmai buvo, ir BT pasoka.. jau susivedu pora aukstesniu BT ir brezia linija, o BT ir pasileidzia dar. kokio ilgio tavo ciklai?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Rytoj jau pabaiga laukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 08 24, 10:39)
Labas rytas  smile.gif
Rytoj jau pabaiga laukia  unsure.gif

pizdonble
Atsakyti
lekitra susivedziau tavo BT pas save i FF, tai man brezia 12 CD O smile.gif
http://www.part.lt/i...f4ce991c796.bmp
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 24, 10:43)
lekitra susivedziau tavo BT pas save i FF, tai man brezia 12 CD O smile.gif
http://www.part.lt/i...f4ce991c796.bmp

tai kaip cia dabar suprast? smile.gif gal kazka negerai zymiu? doh.gif idomniai g.gif tai jei O pagal tavo FF buvo 12 CD, tai siandien normalios mmm prasideda, nors jos nenormalios. O tai kodel pas mane taip nebrezia... FF isvis man nebreze 12 CD O smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekitra: 24 rugpjūčio 2010 - 09:45
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 24, 10:41)
pizdonble

Siguli, galėsi tą patį planuojančiose pakartot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti