Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Ankara @ 2010 08 24, 09:39)
Labas rytas  smile.gif
Rytoj jau pabaiga laukia  unsure.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kivuka pas tave pakritimas pries O wink.gif taigi arba siandien, arba rytoj vyks O, priklausomai kaip BT kils 4u.gif

Ankara 4u.gif siaip man tavo grafikelis gan keistokas.. kazkaip uzkilo ir anksti zemeti ta BT pradejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 24, 10:39)
zanetito nenustebk, jog BT vingiai bus visai kitokie, nes tavo OT nerodo dar O, plius tavoji BT man dar nepanasi, kad butu perkopusi i II faze.. o del tu apsigavimu ir veiksmu skubinimo zinau kaip knieti, esu ir as ne karta apsigavusi.. ir skausmai buvo, ir BT pasoka.. jau susivedu pora aukstesniu BT ir brezia linija, o BT ir pasileidzia dar. kokio ilgio tavo ciklai?

jo, nenustebsiu... su savo zigzagais tai cia dar ne to tiketis galima smile.gif
ale i si menesi kazkaip daug vilciu dedam blush2.gif

ciklai ~28 dienas trunka.
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 08 24, 09:39)
Labas rytas  smile.gif
Rytoj jau pabaiga laukia  unsure.gif

dar neduosiu balionu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 24, 10:13)
dar neduosiu balionu schmoll.gif

balionai juk reikalingi tam kad kiltu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 08 24, 10:49)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėkui smile.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 08 24, 10:50)
Ankara 4u.gif siaip man tavo grafikelis gan keistokas.. kazkaip uzkilo ir anksti zemeti ta BT pradejo g.gif

O jam pas mane kaip užeina, kartais viršuj laikos visas dienas ir po to krenta staigiai per kelis laipsnius, kartais po truputį pasišokinėdamas ar dar kitaip, cirkininkas vienu žodžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 08 24, 10:14)
balionai juk reikalingi tam kad kiltu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

4u.gif tik toki tada galiu duot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 24, 11:16)

Na lauksim rytojaus tuomet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 24, 10:16)

bet is kur toks skupumas pas tave biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 08 24, 10:23)
bet is kur toks skupumas pas tave  biggrin.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kur skupumas? kilimo balioneli daviau, o mmm balioneliams dar anksti, kol nera mm tol yra viltis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 24, 10:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kur skupumas? kilimo balioneli daviau, o mmm balioneliams dar anksti, kol nera mm tol yra viltis mirksiukas.gif

nu jei taip tai dabar man paaiskink koks kilimo ir koks mm balionelis???? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 23, 13:45)
Jau buvau bepasigendanti taves BUM

Daug darbo, užimti savaitgaliai.. biggrin.gif

QUOTE(Fiorella @ 2010 08 23, 15:40)
Merginos, noriu atsisveikinti su jumis, linkiu greičiau visom patapti  nestuke.gif ir mamytėm, ilgai neužsisėdėti šioje temutėje  O aš pakolkas traukiuosi, nes nebeverta matuoti BT

friends.gif Sėkmės ir tikėjimo jūsų naujam kely 4u.gif

QUOTE(Iete @ 2010 08 24, 08:18)
Labas rytas  4u.gif Pakilau, bet labai nezymiai, tikiuosi nebus kritimo 
Nezinau ar cia jau O ivyko ar ne.
user posted image

Šiandie ND dar atlikit biggrin.gif

QUOTE(lekitra @ 2010 08 24, 08:19)
O as dar nusileidau, jau nei FF nei BP nebesupranta, kur mano O    o siryt sulaukiau rusvu isskyru nedaug, retkarciais maudzia pilva, gal ir mmm pareina    bet jau speneliu jautrumas ir aureoliu ryskumas, o sianankt kaip strenas skaudejo, nera taip buve niekada, "ten" vis dar niezti doh.gif  kad kas paaiskintu, kas cia man su siuo ciklu ir organizmu darosi... Del niezejimo skambinsiu ginei, nes kaip ir teplioja, tai gal apziurai neverta eiti, uzteks konsultacijos 

ir va, "nuostabus" ir "labai aiskus" grafikiukai 
http://www.babyplan.ru/profile/82009
http://www.fertility...com/home/3075c0

Yra variantas kad buvo 15 cd (jei išskyros gerai sužymėtos), bet man panašu ir į 12 cd, 16 dpo dar visai normaliai ax.gif

QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 08 24, 08:58)
O stai ir maniskis grafikelis.  Idomu kada O nubres 
user posted image

Manau kai pakils >36,6 ir pasilaikys ten 3 dienas mirksiukas.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 08 24, 09:27)
o pas mane nebudinga tiesioji.. na tik vakar siek tiek pakrypo  rytoj jau griztu i UK pas SB 

Nu va, nenuplaukia ciklas biggrin.gif

QUOTE(Kivuka @ 2010 08 24, 09:52)
Nesuprantu aš savo BT  g.gif  Ryte kaip visada pamatavau - žymus nukritimas 36,3    Tada už valandos pamatavau jau 36,7, tada dar už valandos jau buvo 36,9 
O negali pvz ryte rodyti mažą temp, o pvz po kelių valandos jau pakilimą dėl O? 

O tu visą tą laiką ir gulėjai lovoje? Gulint lovoje ir miegant/nekrutant BT pakyla maždaug 0,1 laipsnio per valandą. Dėl o tikrai taip greitai nekyla biggrin.gif

QUOTE(lekitra @ 2010 08 24, 10:28)
O negalejo buti toks dalykas, kad toj kairej kiausidej subrendo du folikulai, nors gine kazkur 10 CD mate viena dominuojanti?  ir buvo dvi O?

O tave stimuliavo? Būtų mačius tikrai ir antrą, nes jei tokiu nedideliu skirtumu ovuliuotų turėtų būti panašaus dydžio mirksiukas.gif

QUOTE(Ankara @ 2010 08 24, 10:39)
Rytoj jau pabaiga laukia 

Nu bent pasvajojom..

QUOTE(lekitra @ 2010 08 24, 10:44)
tai kaip cia dabar suprast?  gal kazka negerai zymiu?    idomniai  tai jei O pagal tavo FF buvo 12 CD, tai siandien normalios mmm prasideda, nors jos nenormalios. O tai kodel pas mane taip nebrezia... FF isvis man nebreze 12 CD O 

Jinai eggwhite pažymėjo 12 cd dėl to ten ir nubrėžė biggrin.gif Pas tave E yra 13 cd mirksiukas.gif
Atsakyti