Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(auxxe @ 2010 08 24, 12:14)
Kiki nera taisykles, kad po pietu tik darytis. ant mano OT isntrukcijos buvo parasyta, kad tinka nuo 10 ryto iki 8 vakaro darytis. as darydavaus 11 val ryte ir isryskejo normaliai.
Papildyta:
stats skaiciukai skaiciuojami ne iki mm, o iki rekomenduojamos gadinti NT dienos jei neateina mm 4u.gif

taip OT nuo 10 val iki 20 tinka darytis, as asmeniskai darau 12 val. ir viskas kuo puikiausiai matosi smile.gif
Atsakyti
O as kazkur (berods pas OT matuotojas skyrelyje) skaiciau, kad OT geriausia daryti tarp 10 val. ir 18 val. Na, o idealiausia nuo 14 iki 16 val. g.gif
As panasiai ir matavausi, - tai isryskejo irgi gana gerai...
Atsakyti
Mergytes man regis gausim barti cia ne OT temute o BT blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 24, 13:44)
Mergytes man regis gausim barti cia ne OT temute o BT  blush2.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif Na, bet OT ir BT labai susije vieni su kitais; as pvz pagal BT ir OT nusisprendziau kada man O buvo (dar pries FF nubreziant) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 24, 11:33)

Šiandie ND dar atlikit biggrin.gif

Reikes biggrin.gif

Pazaidziau su FF ivesdama rytojaus ir porytojaus BT, tai O nubreze 20 CD, tai jeigu ir taip II faze bus tik 9 DPO. Tai jei ir kas uzkibo nespes isitvirtinti?
Gal nedet vilciu i si cikla.
Atsakyti
Iete ivykus O veliau ir ciklas bus ilgesnis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 24, 11:03)

DJD man siandienos OT ryskiau atrodo smile.gif
ir jei kada pas jus atsibels svetimas nikas i tema, nenustebkit, pazinsit mane is liniuotes smile.gif

aciu

QUOTE(Kiki1 @ 2010 08 24, 11:10)
DJD, ov testukus reikia daryti antroj dienos pusej (as darau kai griztu is darbo), visada tuo paciu laiku ir negerti skysciu apie 2-3 val ir nesisioti apie 2 val. Tada rezultatai bus tikslus. OV testukus negerai daryti is ryto su pirmu slapinu, tas galioja tik NT

as taip ir darau kai turiu nedaug ju,o kai turiu daug tai pagadinu kelis kartus per diena kad paziureti kada jau ryskeja blush2.gif ax.gif
gerai baigiam tema apie OT
Atsakyti
Na va pradėjau naują ciklą smile.gif
Atsakyti
Ankara 4u.gif sekmes naujame cikle..
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 08 24, 16:30)
Na va pradėjau naują ciklą  smile.gif

4u.gif linkiu, kad sitas ciklas butu laimingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 08 24, 17:30)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 08 24, 16:30)

kaip gaila verysad.gif naujas ciklas, naujos viltys mirksiukas.gif linkiu kad sis ciklas butu laimingas 4u.gif
Atsakyti