Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

Nu tikrai, dabar pati pazaidziau su isskyrom, tai ir perbrezia O vel i kita diena. Labai gerai pamenu, kad po tu Watery isskyru kita diena buvo irgi slapios bet jau nevandeningos ir ne tiek gausios, tai as nezinau, kaip jas zymeti? va ta diena po W isskyru, tikrai nezymeta yra palikta schmoll.gif o daugiau jokiu isskyru nemaciau smile.gif
Atsakyti
DJD, manau kad abu testukai teigiami. Po pirmo teigiamo O testo OV buna po 12-36 val.

Aciu uz palaikyma, labai tikiuosi kad tempe dar pakils... nors mmm turetu neatitei po 2 dienu
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 08 24, 09:56)

tai kam tada idejai mums dar slapia  biggrin.gif siaip man jie panasus tik antras gal truputeli ryskesnis, gal del to kad kaip sakai dar slapias  biggrin.gif  mirksiukas.gif

apsysiojau ir idejau lotuliukas.gif o dabar jau apdziuvo lotuliukas.gif
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 24, 09:57)

DJD, man tai jie vienodi  mirksiukas.gif  cia mano subtili nuomone  blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Kiki1 @ 2010 08 24, 10:09)
DJD, manau kad abu testukai teigiami. Po pirmo teigiamo O testo OV buna po 12-36 val.

drinks_cheers.gif
nu dar padarysiu viena veliau po pietu zziuresiu koks bus g.gif
bet ko tempa man nenukrito o pakilo g.gif maniau kad siandien jau dribsiu zemyn doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DJD*: 24 rugpjūčio 2010 - 11:18
QUOTE(*DJD* @ 2010 08 24, 11:12)
apsysiojau ir idejau  lotuliukas.gif  o dabar jau apdziuvo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 08 24, 10:18)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar veliau viena padarysiu ziuresiu koks bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 08 24, 11:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dar veliau viena padarysiu ziuresiu koks bus  lotuliukas.gif

gerai lotuliukas.gif tik ziurek imesk foto kai jau bus kazkiek pradziuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 08 24, 11:36)
Na pasimatavau BT - 36,3, tada padarėm ND  blush2.gif  Tada vėl pasimatavau, buvo jau 36,7...O tada pamiegojau dar 2 val ir BT jau 36,9  blush2.gif
Nu žodžiu lauksiu rytoj pakilimo  rolleyes.gif

Ale ir sugalvok tu man BT matuoti po ND hihihi.gif

QUOTE(Ankara @ 2010 08 24, 11:37)
Gražiai užkilai  mirksiukas.gif
Aš va tik pagalvoju kas lemia tuos tokius staigius BT kritimus gale kaip pas tave praeitam cikle, nes ir pas mane ne vienas ir ne du tokie  g.gif

Aš visada gražiai biggrin.gif
Man atrodo progesterono lygio nukritimas
user posted image
Va čia daugiau rašo ax.gif
"If there is no pregnancy, then your temperature will stay elevated for 10-16 days, until the corpus luteum regresses. At this time, progesterone levels drop dramatically and you get your period. Your temperature normally drops at this time as well, though it is not unusual to have erratic or high temperatures during your period. "

QUOTE(auxxe @ 2010 08 24, 11:44)
nu zinokit su lekitra BT tai mistika.. istaisiau E i 13 CD ir va po W isskyru kita diena pvz ivedziau C, nes lekitra mazai tu isskyru zymejusi.. tai tada O brezia isvis 11 CD doh.gif

O gal pabandyk išvis nuimti išskyras, įdomu ką tada sakytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 24, 12:30)
Ale ir sugalvok tu man BT matuoti po ND hihihi.gif

Nu aš visko prigalvoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bum nuemiau isskyras, tada lekitrai O brezia 19 CD
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 24, 12:30)
O gal pabandyk išvis nuimti išskyras, įdomu ką tada sakytų biggrin.gif

nuemiau visas isskyras, tada vis tiek palieka, taip kaip siandien, O 19 CD.
Atsakyti
bet jei gydytoja mate ir skaiciavo, kad kazkur 14 CD turi ovuliuoti, tai kazi ar 19 Cd galima ta O g.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 24, 12:45)
bet jei gydytoja mate ir skaiciavo, kad kazkur 14 CD turi ovuliuoti, tai kazi ar 19 Cd galima ta O g.gif

tai vat, kad man irgi nerealu ta 19 CD... tuo labiau, kad tikrai jauciu, kad mmm beldziasi jau rimtai, daugeja isskyru ir jau nebe rudos jos g.gif
Papildyta:
As buvau pas gine 8 CD, tada ji mate folikula virs 12 mm dydzio... tai as nezinau, po kiek jis auga per diena.
Atsakyti