Tikrai butu smagu

sveikutes
pas mane pilnas bardakas su BT, suvedus sendienos tempa net pas FF apsigalvojo del O linijos
tai dabar jau gaunasi kad ir mm veluoja, na tikia BT tai gal sian ir pramus nors kolkas nera kokio jausmo kad jos atretu

pas mane pilnas bardakas su BT, suvedus sendienos tempa net pas FF apsigalvojo del O linijos

QUOTE(irute1984 @ 2010 08 25, 08:20)
sveikutes
tai dabar jau gaunasi kad ir mm veluoja, na tikia BT tai gal sian ir pramus nors kolkas nera kokio jausmo kad jos atretu 

Nu tikrai keistai cia pas tave

Gal del visa ko pasidaryk NT? Nors BT tai taip gerokai pakritusi pas tave

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 25, 08:22)
Nu tikrai keistai cia pas tave

Tikrai mistika si cikla pas mane

QUOTE(Kivuka @ 2010 08 25, 08:24)
Labas rytas
Šiandien jau tikėjausi BT šuolio, bet gavosi pššš...
OT kaip ir vakar vaiduokliauja

*DJD* įdomu kaip pas tave
Juk mes panašiai gaudom šį ciklą O 

Šiandien jau tikėjausi BT šuolio, bet gavosi pššš...

*DJD* įdomu kaip pas tave

BT gali ir palaipsniui kilti, laukiam toliau

QUOTE(irute1984 @ 2010 08 25, 08:27)
Tikrai mistika si cikla pas mane
Jei mm sian taip ir nesulauksiu o ryt BT vel pakils tada pasidarysiu NT del visa ko 

idomiai cia tu

QUOTE(zanetito @ 2010 08 25, 08:31)
Tai dar pakilsi

Man si cikla tik gerokai po O BT nusistovejo

Kivuka o tu isskyru jokiu nepastebi? galetum suzymeti ir jas.. o siaip tai galimas scenarijus, jog rytoj dar truputi pakrisi ir tada jau uztikrintai i virsu. o OT teigiamas gali buti ir O diena, taigi tai gali buti ir rytoj tik.
QUOTE(auxxe @ 2010 08 25, 10:14)
Kivuka o tu isskyru jokiu nepastebi? galetum suzymeti ir jas.. o siaip tai galimas scenarijus, jog rytoj dar truputi pakrisi ir tada jau uztikrintai i virsu. o OT teigiamas gali buti ir O diena, taigi tai gali buti ir rytoj tik.
Jei nedaryčiau ND, tai manau būtų tų išskyrų, bet kai ND kasdien, tai viskas ten susimaišę

Žiūrėsiu ką šiandien ginė pasakys, per echo ji vistiek manau turi matyti ar yra folikulas susiformavęs ir ar dar nesprogęs jis

Kivuka jo gi rimtai, tu siandien pas gine.. tai tau tikrai pasakys viska tiksliausiai kas ir kaip ir kada laukti jau O. gerai is tikro..
QUOTE(Kivuka @ 2010 08 25, 10:16)
Jei nedaryčiau ND, tai manau būtų tų išskyrų, bet kai ND kasdien, tai viskas ten susimaišę

Man irgi sunku, kažkaip įvardinti savo išskyras (pažymėti jas) ir taip pat kai ND dažni, tai ten nieko neina normaliai suprasti