Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

Tikrai butu smagu thumbup.gif

Atsakyti
sveikutes 4u.gif

pas mane pilnas bardakas su BT, suvedus sendienos tempa net pas FF apsigalvojo del O linijos lotuliukas.gif tai dabar jau gaunasi kad ir mm veluoja, na tikia BT tai gal sian ir pramus nors kolkas nera kokio jausmo kad jos atretu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 08 25, 08:20)
sveikutes 4u.gif

pas mane pilnas bardakas su BT, suvedus sendienos tempa net pas FF apsigalvojo del O linijos  lotuliukas.gif tai dabar jau gaunasi kad ir mm veluoja, na tikia BT tai gal sian ir pramus nors kolkas nera kokio jausmo kad jos atretu blush2.gif

Nu tikrai keistai cia pas tave g.gif
Gal del visa ko pasidaryk NT? Nors BT tai taip gerokai pakritusi pas tave g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šiandien jau tikėjausi BT šuolio, bet gavosi pššš... biggrin.gif OT kaip ir vakar vaiduokliauja rolleyes.gif

user posted image

*DJD* įdomu kaip pas tave mirksiukas.gif Juk mes panašiai gaudom šį ciklą O biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 25 rugpjūčio 2010 - 08:24
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 25, 08:22)
Nu tikrai keistai cia pas tave  g.gif
Gal del visa ko pasidaryk NT? Nors BT tai taip gerokai pakritusi pas tave  g.gif

Tikrai mistika si cikla pas mane lotuliukas.gif Jei mm sian taip ir nesulauksiu o ryt BT vel pakils tada pasidarysiu NT del visa ko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 08 25, 09:24)
Labas rytas  4u.gif

Šiandien jau tikėjausi BT šuolio, bet gavosi pššš... biggrin.gif OT kaip ir vakar vaiduokliauja  rolleyes.gif

user posted image

pala, gal ryt dar pakilsi. 4u.gif
as tai pirma karta si cikla dvi dienas paeiliu su vienoda BT. o tikejausi kilimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 08 25, 08:24)
Labas rytas  4u.gif

Šiandien jau tikėjausi BT šuolio, bet gavosi pššš... biggrin.gif OT kaip ir vakar vaiduokliauja  rolleyes.gif

user posted image

*DJD* įdomu kaip pas tave  mirksiukas.gif  Juk mes panašiai gaudom šį ciklą O  biggrin.gif

BT gali ir palaipsniui kilti, laukiam toliau smile.gif
QUOTE(irute1984 @ 2010 08 25, 08:27)
Tikrai mistika si cikla pas mane lotuliukas.gif Jei mm sian taip ir nesulauksiu o ryt BT vel pakils tada pasidarysiu NT del visa ko ax.gif

idomiai cia tu g.gif ramybes delei as jau seniai NT buciau padarius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetito @ 2010 08 25, 08:31)

as tai pirma karta si cikla dvi dienas paeiliu su vienoda BT. o tikejausi kilimo  unsure.gif

Tai dar pakilsi 4u.gif
Man si cikla tik gerokai po O BT nusistovejo 4u.gif
Atsakyti
Kivuka o tu isskyru jokiu nepastebi? galetum suzymeti ir jas.. o siaip tai galimas scenarijus, jog rytoj dar truputi pakrisi ir tada jau uztikrintai i virsu. o OT teigiamas gali buti ir O diena, taigi tai gali buti ir rytoj tik.
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 25, 10:14)
Kivuka o tu isskyru jokiu nepastebi? galetum suzymeti ir jas.. o siaip tai galimas scenarijus, jog rytoj dar truputi pakrisi ir tada jau uztikrintai i virsu. o OT teigiamas gali buti ir O diena, taigi tai gali buti ir rytoj tik.

Jei nedaryčiau ND, tai manau būtų tų išskyrų, bet kai ND kasdien, tai viskas ten susimaišę ax.gif
Žiūrėsiu ką šiandien ginė pasakys, per echo ji vistiek manau turi matyti ar yra folikulas susiformavęs ir ar dar nesprogęs jis bigsmile.gif
Atsakyti
Kivuka jo gi rimtai, tu siandien pas gine.. tai tau tikrai pasakys viska tiksliausiai kas ir kaip ir kada laukti jau O. gerai is tikro..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auxxe: 25 rugpjūčio 2010 - 09:18
QUOTE(Kivuka @ 2010 08 25, 10:16)
Jei nedaryčiau ND, tai manau būtų tų išskyrų, bet kai ND kasdien, tai viskas ten susimaišę  ax.gif

Man irgi sunku, kažkaip įvardinti savo išskyras (pažymėti jas) ir taip pat kai ND dažni, tai ten nieko neina normaliai suprasti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUDRA86: 25 rugpjūčio 2010 - 09:42