Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 25, 08:34)
idomiai cia tu g.gif ramybes delei as jau seniai NT buciau padarius smile.gif

Na FF vakar dar breze kad O buvo 21 CD tai kaip ir ankstoka buvo NT, o sian kaip pakeite tai ir gaunasi kad jau mm veluja blush2.gif

Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Iete @ 2010 08 24, 18:34)
Ar normalu kad po ND isbega eggwhite isskyros? gausios?

Normalu

QUOTE(lekitra @ 2010 08 25, 08:02)
stai ir as su nauju ciklu

4u.gif

QUOTE(AUDRA86 @ 2010 08 25, 08:23)
Aš turiu tokį gan "blondinišką" klausimėlį biggrin.gif jei paryčiais pūslė būna pilna, ar nuo to negali temperatūra pakilti? g.gif Nes kažkaip va kelias dienas atgal ramiai ryto sulaukiau, tai ir temp. buvo tolygesnė, širyt jau bematuojant apie WC svajojau ir va ji jau aukštesnė  smile.gif štai mano grafikiukas http://www.fertility...com/home/3059e2
Ir dar pirmam puslapy rašo, kad ryte reikia matuoti 7 min, bet pas mane žadintuvas kas 10 min zyzia, tai aš matuoju 10 min, gal čia nieko, svarbu netrumpiau, kaip 10, ar kaip  doh.gif ?

Nuo pilnos pūslės nepakyla, nebent labai maliesi iš to noro biggrin.gif
Taip, svarbu ne trumpiau.

QUOTE(irute1984 @ 2010 08 25, 09:20)
pas mane pilnas bardakas su BT, suvedus sendienos tempa net pas FF apsigalvojo del O linijos  lotuliukas.gif tai dabar jau gaunasi kad ir mm veluoja, na tikia BT tai gal sian ir pramus nors kolkas nera kokio jausmo kad jos atretu blush2.gif

Tu gal pasidaryk NT g.gif Gi yra svarbu žinoti gal kas kabinosi g.gif

QUOTE(Kivuka @ 2010 08 25, 10:16)
Jei nedaryčiau ND, tai manau būtų tų išskyrų, bet kai ND kasdien, tai viskas ten susimaišę  ax.gif

Būtų tik ne tiek daug

QUOTE(AUDRA86 @ 2010 08 25, 10:31)
Man irgi sunku, kažkaip įvardinti savo išskyras (pažymėti jas) ir taip pat kai ND dažni, tai ten nieko neina normaliai suprasti  doh.gif

Reikia tikrinti išskyras vakare, kai svetimos išskyros jau išsivaikščioję būna mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2010 08 25, 10:51)
Na FF vakar dar breze kad O buvo 21 CD tai kaip ir ankstoka buvo NT, o sian kaip pakeite tai ir gaunasi kad jau mm veluja blush2.gif

Aš sutikčiau su šiandieniniu brėžimu.
Dar variantas kad dėl vaistų užsivėlino..
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 08 25, 11:14)
Sveikos,

Pačios grafikelis gražiai laikosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 25, 05:59)

labas rytas

grazu
QUOTE(lekitra @ 2010 08 25, 06:02)
Labas rytas  4u.gif

stai ir as su nauju ciklu, mmm siek tiek kitokios, daugiau rusvos nei kraujingos, bet vis tiek zymiu kaip mmm  g.gif
http://www.babyplan.ru/profile/82009

4u.gif
QUOTE(wiki25 @ 2010 08 25, 06:28)
labas rytas  smile.gif
stai ir mano grafikelis. keikviena ryta dabar matuojuos BT su baime, kad tik nenukristu  ax.gif

user posted image

thumbup.gif

QUOTE(neirida @ 2010 08 25, 06:36)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas rytas,as sikart kylu,regis zigzagai didesnius solius daro lotuliukas.gif

doh.gif

QUOTE(Kivuka @ 2010 08 25, 07:24)
Labas rytas  4u.gif

Šiandien jau tikėjausi BT šuolio, bet gavosi pššš... biggrin.gif OT kaip ir vakar vaiduokliauja  rolleyes.gif

user posted image

*DJD* įdomu kaip pas tave  mirksiukas.gif  Juk mes panašiai gaudom šį ciklą O  biggrin.gif

na manau kad jau greit sulauksi O mirksiukas.gif
o as manu kad jau po O g.gif nes BT dar pakilo ir isskyros jau ryta buvo C
stai mano grafikiukas http://www.fertility...com/home/2b4886
labukas beje
Atsakyti
DJD aha, panasu, jog tikrai po O. belieka sarvuotis kantrybe ir laukti rezultatu, tikiuosi vaisingu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
*DJD* as ir manau, kad jau apturjai O smile.gif
bet tai kaip grazu ziureti i jusu lygius grafikelius, tai ne mano arkliniai suoliai doh.gif nu nieko, dabar taip neimu i dusia, po mm keliauju i VK ir ziuresim kame saknys biggrin.gif
Atsakyti
DJD tikrai po O thumbup.gif
Atsakyti
bum - gal jau laikas NT? mirksiukas.gif

Garbane26 - grazus grafikelis thumbup.gif

neirida - paziurek koks mano "zigzaginis" grafikelis buvo pries ir po O doh.gif
O dabar va, - issilygino (tikiuosi ilgam blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 25 rugpjūčio 2010 - 10:58
QUOTE(auxxe @ 2010 08 25, 09:49)
DJD aha, panasu, jog tikrai po O. belieka sarvuotis kantrybe ir laukti rezultatu, tikiuosi vaisingu 4u.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif o as kad laikiu to pakritimo pries O ir va tau pakilima gavau doh.gif biggrin.gif

QUOTE(neirida @ 2010 08 25, 09:50)
*DJD* as ir manau, kad jau apturjai O  smile.gif 

drinks_cheers.gif

QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 25, 09:51)
DJD tikrai po O thumbup.gif

drinks_cheers.gif
na ka dabar dvi savaites laukimo rolleyes.gif
Atsakyti
siaip idomu kaip cia pas mane toliau eisis BT.. is vienos puses kazkaip buciau visai norejusi kaip kad va DJD arba Garbanes, jog vos en tiesioji ir tas suolis.. viskas aisku kaip 2x2. nepatinka man apgaulingieji zigzagai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 25, 11:01)
siaip idomu kaip cia pas mane toliau eisis BT.. is vienos puses kazkaip buciau visai norejusi kaip kad va DJD arba Garbanes, jog vos en tiesioji ir tas suolis.. viskas aisku kaip 2x2. nepatinka man apgaulingieji zigzagai  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Zigzagai tai oj kaip nervina... man per juos FF jau 9 CD O breze doh.gif tai prisinervinau per tuos zigzagus doh.gif unsure.gif Kol galiausiai viskas "daugiau maziau" susinormalizavo
Atsakyti
Aciu uz 4u.gif bet panos, kodel man labai nedaug kraujo? rudu isskyru yra, tik jos gausesnes, daugiau nei patepliojimas, o kraujo labai nedaug, vienas kitas kresulelis g.gif o mmm antra diena siandien, man taip tik tris dienas tebuna, tai antra diena turi buti gana gausios ir kraujingos... o kaip strenas skauda, is vidaus kazkaip, net einant. Bliamba, nesuprantu si menesi organizmo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekitra: 25 rugpjūčio 2010 - 11:26