Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Ankara @ 2010 08 23, 09:34)
Aš už FF, nors tikrai manau, kad O tau buvo anksčiau  smile.gif

tai vat, kad ir gine pries O sake, kad veliausiai O turetu buti 14 CD pagal folikulo dydi, bet FF netoli ir tenukrypsta... aj, dar lauksiu ir ziuresiu, nebesuku galvos, vis tike juk nieko nepakeisiu smile.gif labai aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekitra: 23 rugpjūčio 2010 - 09:01
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 23, 09:25)
Sveikutes  4u.gif

Nukritusioms  4u.gif

O stai mano http://www.babyplan.ru/profile/77703

svarbiausia, kad BT pas tave graziai laikosi wink.gif linkiu si cikla dideles sekmes smile.gif
Atsakyti
lekitra tai jei gine buvo sakiusi, tai gine ir reikejo labiausiai tiketi. siaip BT po ivykusios O kyla 1-2 dienu begyje, taigi realu kad O ivyko ir 14 CD, kaip kad gine sake. todel ND visai neblogai uztaikyti irgi.. tai va belieka laukti ir tiketis geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 23, 09:03)
svarbiausia, kad BT pas tave graziai laikosi wink.gif linkiu si cikla dideles sekmes  smile.gif

as del to pati labai dziaugiuosi, nes pirmom mmm dienom buvau persigandus del per aukstos BT unsure.gif
Atsakyti
labas rytas,mergaites,kokios ppas jus naujienos?gal yra II nestuke.gif buvau isvaziavus pailseti.pasirodau ,bet dar tik pradzia http://www.babyplan.ru/profile/58300
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 23, 10:07)
lekitra tai  jei gine buvo sakiusi, tai gine ir reikejo labiausiai tiketi. siaip BT po ivykusios O kyla 1-2 dienu begyje, taigi realu kad O ivyko ir 14 CD, kaip kad gine sake. todel ND visai neblogai uztaikyti irgi.. tai va belieka laukti ir tiketis geriausio 4u.gif

oj, auxxe, zinok, nebezinau, nei kada cia buvo O, nei kada ji turejo buti smile.gif bet BT kiek daug nukrito siandien,tai tikrai dabar belieka tik mmm laukti, ar tas mano "susiktas" termometras nesamones rodo doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 23, 09:30)
oj, auxxe, zinok, nebezinau, nei kada cia buvo O, nei kada ji turejo buti  smile.gif  bet BT kiek daug nukrito siandien,tai tikrai dabar belieka tik mmm laukti, ar tas mano "susiktas" termometras nesamones rodo  doh.gif  smile.gif

Na, dar palauk, gal pakilsi... kiek paprastai tavo ciklas trunka?
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 23, 09:33)
Labas rytelis smile.gif
Sutinku su nubrezta O linija 4u.gif
Ot ***** doh.gif kantrybes, mergyt 4u.gif
Linkiu kilt 4u.gif ziuriu pas tave labai daznai ir netrumpai E pasirodo per visa ilga cikla g.gif tu OT nesidarai?

su tom E, tai irgi, kur tik nors kiek buvo panasumo ir zymejau, bet tai dienos begyje vovos pasirodydavo, o va pakutines kelio dienos buvo daugiau E, tai uztai ir labai tikiuosi, kad Sulaukiau O blush2.gif
OT esu dariusi, kai pirma karta turejau tokio ilgio cikla,gadindavau, bet neparode net menkiausio vaiduokliuko. Teigiama vieninteli parode, gale ciklo, BT apie 36,8 (po teigiamo OT). nuo tada ir pradejau matuoti BT ax.gif
Atsakyti
na del termometro tai ir as siandien jau galvojau, kad mamos rodo daugiau, nei turetu rodyti, nes man mano I fazes BT si men kazkaip keistai aukstoka.. tai va sugalvojau dabar isbandyti ir gyvsidabrini ir paziureti ka abu rodo.. nu ir ka, gyvsidabrinis netgi daugiau doh.gif elektroninis 37.0, o gyvs 37.2. tai nzn kodel as cia karstesne si men, ziuresiu kas bus toliau.. turiu leistis zemiau..
http://www.fertility...com/home/20ea53
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 23, 10:40)
Na, dar palauk, gal pakilsi... kiek paprastai tavo ciklas trunka?

kad as zinociau smile.gif Po KT dabar trecias menuo, antras, kai matuoju BT. Pirmas ciklas buvo labai uzsiteses del KT ir siaip ne taip mmm issaukiau. Po to ciklas 26 dienos buvo, o dabar net nezinau, koks jis turi buti. Iki KT visada reguliariai 26-28 CD ilgis, tad dabar tiksliai nieko negaliu pasakyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekitra: 23 rugpjūčio 2010 - 10:01
QUOTE(auxxe @ 2010 08 23, 09:57)
na del termometro tai ir as siandien jau galvojau, kad mamos rodo daugiau, nei turetu rodyti, nes man mano I fazes BT si men kazkaip keistai aukstoka.. tai va sugalvojau dabar isbandyti ir gyvsidabrini ir paziureti ka abu rodo.. nu ir ka, gyvsidabrinis netgi daugiau doh.gif elektroninis 37.0, o gyvs 37.2. tai nzn kodel as cia karstesne si men, ziuresiu kas bus toliau.. turiu leistis zemiau..

gyvsidabrinis ir man daugiau rodydavo, nei elektroninis
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 23, 10:57)

su elektroniniu si cikla matuoju ir jis man nelabai patinka, o kazkada bandziau patikrinti, tai gyvsidabrinis 0,2 daugiau rodydavo smile.gif dabar netikrinau dar, lauksiu kazko rolleyes.gif
Atsakyti