Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

lekitra tai va ir man tas pats. taigi manau viskas normalu, termometrai rodo gerai, tik reikia nadoti arba viena, arba kita nemaisant. man visai patinka tie elektroniniai is tikro smile.gif
Atsakyti
Visada gyvsidabriniai rodo šiek tiek daugiau nei elektroniniai mirksiukas.gif Aš pati matuoju su elektroniniu, man paprasčiau, greičiau ir nereikia į laikrodį žiūrėti skaičiuojant minutes, pats supypsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 23, 11:02)
lekitra tai va ir man tas pats. taigi manau viskas normalu, termometrai rodo gerai, tik reikia nadoti arba viena, arba kita nemaisant. man visai patinka tie elektroniniai is tikro smile.gif

Nu matai, tu turi ta specialu BT matavimui, o su tuo paprastu elektroniniu zaidziu. Kad net vakar MB juokes, kad tas termometras S..., pazasti jam rode 35,5 C, tai sako "as mirstu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 23, 10:08)
Nu matai, tu turi ta specialu BT matavimui, o su tuo paprastu elektroniniu zaidziu. Kad net vakar MB juokes, kad tas termometras S..., pazasti jam rode 35,5 C, tai sako "as mirstu" biggrin.gif

nu tada as jau seniai numirus lotuliukas.gif mano tokia tempa ir buna ax.gif
Atsakyti
lekitra na dabar ir as su paprastu matuoju, nes nepasiemiau savojo, neplanavau matuoti pradeti vel.. o del pazastyje zemos tempos rodymo, tai man irgi kazkodel zema rodo pazastyje elektroninis. bet ne visada, taigi manau, kad gal tikrai kartais taip nukrenta kuno temperatura..
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 23, 11:13)
nu tada as jau seniai numirus lotuliukas.gif mano tokia tempa ir buna ax.gif

mano MB rura tai pazasti su gyvsidabriniu 36,6 C, tai jam keista ir buvo smile.gif gal ir buna tokia zema. Jei kita cikla reikes matuoti BT, tai grisiu prie gyvsidabrinio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekitra: 23 rugpjūčio 2010 - 10:20
Sveikos matuotojos 4u.gif

Nu nesuprantu savo BT ir sian g.gif pagal ja tai mm turetu atkeliauti nes nukrito jau iki I fazes tempos g.gif Vakar vakare maciau ruzavu isskyru ir is pacio ryto biski, o va nei nakti nei dabar nieko nera, nei PMS nieko, nu mistika tiesiog unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 23, 10:19)
mano MB rura tai pazasti su gyvsidabriniu 36,6 C, tai jam keista ir buvo  smile.gif gal ir buna tokia zema. Jei kita cikla reikes matuoti BT, tai grisiu prie gyvsidabrinio  smile.gif

jei toki tureciau ir as grizciau turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 08 23, 11:23)
Sveikos matuotojos  4u.gif

Nu nesuprantu savo BT ir sian  g.gif pagal ja tai mm turetu atkeliauti nes nukrito jau iki I fazes tempos g.gif Vakar vakare maciau ruzavu isskyru ir is pacio ryto biski, o va nei nakti nei dabar nieko nera, nei PMS nieko, nu mistika tiesiog unsure.gif

tai gal ir neparesi mmm... pas mane panasi situacija ax.gif bet jau darosi dzin smile.gif ryt begsiu pas gine, nes ko tai "ten" niezet pradejo, nesuprantu, nuo ko... nenoriu net mylu mylu daryti, kad MB neperduociau, jei kazkas rimtesnio. Pries 2,5 savaites buvau pas gine, viskas svaru, grazu, kas cia dabar pasidare... jau taip kelios dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2010 08 23, 10:23)
Sveikos matuotojos  4u.gif

Nu nesuprantu savo BT ir sian  g.gif pagal ja tai mm turetu atkeliauti nes nukrito jau iki I fazes tempos g.gif Vakar vakare maciau ruzavu isskyru ir is pacio ryto biski, o va nei nakti nei dabar nieko nera, nei PMS nieko, nu mistika tiesiog unsure.gif

ryt kilk smile.gif
QUOTE(lekitra @ 2010 08 23, 10:30)
tai gal ir neparesi mmm... pas mane panasi situacija  ax.gif  bet jau darosi dzin  smile.gif  ryt begsiu pas gine, nes ko tai "ten" niezet pradejo, nesuprantu, nuo ko... nenoriu net mylu mylu daryti, kad MB neperduociau, jei kazkas rimtesnio. Pries 2,5 savaites buvau pas gine, viskas svaru, grazu, kas cia dabar pasidare... jau taip kelios dienos doh.gif

cia gali buti geras zenklas ax.gif daugumai nestuke.gif pienlige atsiranda, nes hormonai keiciasi
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 21, 08:21)
Griztu i planavimus  ax.gif Zinoma, su gydytojos leidimu, nes viskas kuo puikiausiai issivale.

Sveika sugrįžus 4u.gif

QUOTE(lekitra @ 2010 08 23, 08:23)
stai ir as su savo neaiskia BT,  nestuke.gif  tikrai nesu, gerai, kad ir negadinau NT. O ka dabar padare BP visiskai nesuprantu????? perbreze O linija kitur...
http://www.babyplan.ru/profile/82009
http://www.fertility...com/home/3075c0

Man tai atrodo kad tau 15 dpo ir šiandie turėtų mmm pareiti 4u.gif Tikiuosi kad aš klystu ax.gif

QUOTE(ryyd @ 2010 08 23, 08:29)
blush2.gif
http://www.fertility...com/home/2ca0f1
turiu vilties kad, visgi uzvakar buvo O  doh.gif

Nu mažoka dar temperatūra, žiūrim kas bus toliau ax.gif

QUOTE(Ankara @ 2010 08 23, 09:57)
Ne anksčiau ketvirtadienio- penktadienio jei BT išsilaikys  ax.gif

Tu vienintelė likai kuri vilčių daug duoda biggrin.gif

QUOTE(irute1984 @ 2010 08 23, 11:23)

Tai gal šiandie pramuš. Būna kad dieną prieš pakrenta, o mmm dieną dar labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 23, 12:58)
ryt kilk smile.gif

cia gali buti geras zenklas ax.gif daugumai nestuke.gif pienlige atsiranda, nes hormonai keiciasi

tai kad BT zema, apie koki cia nestuma galima galvot ax.gif bet tas niezejimas man nepatinka, nesu tokio dalyko gyvenime turejus doh.gif

tai vat, kad ir as speju, kad sia savaite sulauksiu mmm... nors 15 cd pagal gine per velu O, veliausiai galejo buti 14 CD smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekitra: 23 rugpjūčio 2010 - 12:46