Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(solitude @ 2010 08 24, 13:27)
Susipažinom internetu - tai buvo vienas iš mano niekada - sakydavau, kad niekada nepulsiu į internetines pažintis biggrin.gif ir nepuoliau, kiek kas rašydavo tiesiog ignoruodavau smile.gif o vieną dieną per facebook parašė JIS wub.gif nežinau, kodėl atrašiau ir laukdavau jo sekančių žinučių blush2.gif po gero pusmečio pirmą kartą susitikom gyvai ir supratom, jog nebenorim skirtis wub.gif ir čia teko sulaužyti antrą mano niekada - "niekada nedraugausiu per atstumą" biggrin.gif  blush2.gif esam jau šiek tiek daugiau, nei metus kartu, susitinkam taip dažnai, kaip tik galim (deja, negalim labai dažnai), svajojam apie bendrą ateitį... blush2.gif

tas pats!: ) net sunku patik4t
Atsakyti
Noriu papasakot ir as musu istorija ax.gif tik nezinau ar ji cia tinkama,nes mes kartu tik kelios savaites blush2.gif bet jauciam ir norim but kartu visa likusi gyvenima rolleyes.gif
Vasario 14 diena wub.gif pirmadienis,turejau but koledze,bet po valentino savatgalio dar buvau neatsigavus ir nusprendziau pasimuliuot rolleyes.gif atsibudau visai pamirsus,kad valentinas doh.gif tarpkitko gyvenu su bendradarbe ir jos seima. Ryta nieko nebuvo namuose,girdziu kazkas rakina duris,pamaniau,kad drauge gryzo,o ieina jos vyras (kuris dirba iki 5val.bet darbo metu sugryzo kazka paimti) su draugu blink.gif kuri maciau pirma karta ir nepasakycia,kad is kart kritom viens kitam i aki schmoll.gif nu jie apsisuko ir jau ruoses isvaziuot,bet parejo drauge su kaimynem ir davai vaidint pirslybas biggrin.gif tu cia pasilik kavos,va atseit mergina vienisa yra,greit suorganizavo pietus,paskui ir vyno atsirado ir stipresniu gerimu,jis isvaziavo atseit sulciu parvest,gryzo su gelem,juk valentinas,vakarelis buvo kaip reik thumbup.gif kadangi isgeres jau nebegalejo vairuot - pasiliko. Kita ryta pramerkiu akis,o jis guli salia ir stebi mane wub.gif kaip filmuose wub.gif tada prisipazino,kad susipazines net negalvojo manes kabinti,bet ryte pamates mane miegancia suprato,kad nori mane matyti kiekviena ryta wub.gif
Tai va tokia pradzia,sakom likimas,nes daug sutapimu wub.gif dar neaisku,kaip bus,bet... pagyvensim - pamatysim... nors siuo metu tarp musu atstumas,teks kelis menesius pabut atskirai verysad.gif bet abu zinom,kad busim kartu jei abu to noresim.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2011 03 09, 02:14)
Noriu papasakot ir as musu istorija  ax.gif

va cia tai istorija thumbup.gif biggrin.gif tikiuosi viskas susiklostys sauniai bigsmile.gif bet uzstrigo ta vieta, kad is pradziu net negalvojo kabinti smile.gif kazi kodel..
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2011 03 09, 22:09)
va cia tai istorija  thumbup.gif  biggrin.gif tikiuosi viskas susiklostys sauniai  bigsmile.gif bet uzstrigo ta vieta, kad is pradziu net negalvojo kabinti  smile.gif kazi kodel..

biggrin.gif pats nezino,jis jau buvo nusprendes visam isskrist i lietuva (gyvenu airijoj) galbut nenorejo uzsikabint ar kazkas tokio g.gif ir isskrido,bet baigusi mokslus lekiu pas ji,kad ir kur bebutu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filotijia: 14 kovo 2011 - 03:34
Susipazinome internetu 4u.gif as dar buvau jaunute priesinausi kazkaip viskam, tai jis kokius 5 men maldavo manes adreso kad galetu atvaziuoti ir parodyti kaip mane myli:wub: wub.gif ir parode...... ir pamilau .
Atsakyti
aš kaip ir daugelis šiais laikais su saviškiu susižainau viename pažinčių portale. Bet, priešingai nei kitiems, jam net nesivarginau atrašinėt, iš nuotraukų atrodė labai gražus, kažkada ir realiai stotelėj pamačiau, tai toks kažkodėl pasikėlęs atrodė, tai galvojau kam man tokio, o jis man vis atkakliai rašinėjo, galiausiai susitarėm susitikt smile.gif Pradžioj keistas toks atrodė, bet prisijaukino mane ir jau dabar daugiau nei 3m sėkmingai leidžiam dieneles kartu smile.gif
Atsakyti
as su savuoju susipazinau per seses vestuves, kadangi tuo metu buvau viena be antros puses, tai sese leido sudaryti poras, kurios yra be antruju poru, ilgai rinkausi, ka imti sau i poras, nes nei vieno is ju nepazinojau ir nebuvau net macius. Pasirinkau viena is dvyniu broliu. rinkausi pagal varda MAN TAS 4u.gif tai buvo kaip ir aklas pasimatymas biggrin.gif sia vasara bus 6metai, kaip esame kartu, rudeni svesim 3 metu vestuviu metines ir auginam nuostabia dukryte wub.gif
Atsakyti
freaure grazu wub.gif
Atsakyti
Mudu susipažinome muzikos festivalyje Danijoje - "Roskildėje" biggrin.gif Tiesiog juokinga situacija... Pasistatėme su vienais žmogeliais (su kuriais vykome į festivalį) palapinę ir jau džiūgavome, kad tuoj eisime į koncertus, ir bus visas festivalis nerealus, nerealus! Kai jau ruošėmės eiti į koncertą, o teko praeiti nemažai palapinių, tai kažkaip mano žvitrios akys pamatė Lietuvos vėliavą. Sušukau, kad va yra lietuviai!!! Eime susipažinti!!! Na, o ten buvo VIEN vaikinai. Nepasakyčiau, kad man labai krito į akį dabartinis mano gyvenimo žmogus. Bet buvo smagu su juo bendrauti, kalbėti apie muziką ir t.t. ir pan. Visas muzikos festivalio dienas visi leidome labai smagiai drinks_cheers.gif po festivalio apsikeitėme kontaktais, tiksliau, savo telefono nr. daviau kitam vaikinukui, ne dabartiniam mylimajam. Kai grįžau į Lietuvą po savaitės gavau sms. Kad čia rašo tas žmogelis, su kuriuo daug kalbėjome apie muziką. Labai apsidžiaugiau tokiu netikėtu jo sms'u blush2.gif Tik vat va, buvo tokia situacija, jog tuo metu, kai susirašinėjome aš gyvenau Šiauliuose, o jis Vilniuje. Na, bet atstumas neįtakojo susitikimams. Ir tai, pirmi susitikimai buvo paprasti, t.y. negalvojau, kad jis man labai patinka, kad labai jaudinuosi ir nedrąsiai jaučiuosi prieš jį ir pan. Priešingai, jaučiausi drąsiai ir juo pasitikėjau, nes žinojau, kad šalia manęs yra labai geras ir rūpestingas žmogus. Po kelių mėnesio bendravimų jam pranešiau, kad ketinu išvažiuoti vėl į Daniją, bet dėl to, jog labai norėjau pasinaudoti ERASMUS studijų galimybe. Jis nebuvo atviras, t.y. nemačiau jo liūdesio, nusivilimo (bet jis tikrai tuo metu nusiminė, kai pisipažino). Mudviejų bendravimas ir toliau buvo aktyvus, aš jam pasakojau savo įspūdžius (siūsdavau jam savo ranka rašytus laiškus į Lietuvą): ką matau, kaip sekėsi, kur buvau, ką planuoju, ką jaučių... Ir tuomet, dievaži aš supratau, kad apie jį kiekvieną dieną galvoju! Ir dar, kas svarbiausia tuo metu man buvo, aš jo be galo pasiilgau... Ir ilgesys buvo ne draugiškas, o kažkas daugiau... Prisipažinau jam, o jis taip pat... kad be galo manęs pasiilgo ir nori labai šiltai apkabinti. Nekantriai abu laukėme, kada vėl grįšiu į Lietuvą. Jis mane pasitiko Rygoje, vėlyvą naktį! Ir specialiai iš Vilniaus važiavo į Rygą, kad abu susitiktumėme... Apsikabintumėme... Ir jis pasirūpino manimi "pargabendamas" į Šiaulius...
Vat, dabar, kai baigėsi mano studijos abu gyvename Vilniuje. Turime daug planų... Ir žinoma į tuos planus įeina muzika (tai, kas mus sujungė).
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2011 03 09, 05:14)
Noriu papasakot ir as musu istorija  ax.gif tik nezinau ar ji cia tinkama,nes mes kartu tik kelios savaites  blush2.gif bet jauciam ir norim but kartu visa likusi gyvenima  rolleyes.gif
Vasario 14 diena  wub.gif  pirmadienis,turejau but koledze,bet po valentino savatgalio dar buvau neatsigavus ir nusprendziau pasimuliuot  rolleyes.gif atsibudau visai pamirsus,kad valentinas  doh.gif  tarpkitko gyvenu su bendradarbe ir jos seima. Ryta nieko nebuvo namuose,girdziu kazkas rakina duris,pamaniau,kad drauge gryzo,o ieina jos vyras (kuris dirba iki 5val.bet darbo metu sugryzo kazka paimti) su draugu  blink.gif  kuri maciau pirma karta ir nepasakycia,kad is kart kritom viens kitam i aki  schmoll.gif nu jie apsisuko ir jau ruoses isvaziuot,bet parejo drauge su kaimynem ir davai vaidint pirslybas  biggrin.gif  tu cia pasilik kavos,va atseit mergina vienisa yra,greit suorganizavo pietus,paskui ir vyno atsirado ir stipresniu gerimu,jis isvaziavo atseit sulciu parvest,gryzo su gelem,juk valentinas,vakarelis buvo kaip reik  thumbup.gif kadangi isgeres jau nebegalejo vairuot - pasiliko. Kita ryta pramerkiu akis,o jis guli salia ir stebi mane  wub.gif  kaip filmuose  wub.gif tada prisipazino,kad susipazines net negalvojo manes kabinti,bet ryte pamates mane miegancia suprato,kad nori mane matyti kiekviena ryta  wub.gif
Tai va tokia pradzia,sakom likimas,nes daug sutapimu  wub.gif dar neaisku,kaip bus,bet... pagyvensim - pamatysim... nors siuo metu tarp musu atstumas,teks kelis menesius pabut atskirai  verysad.gif bet abu zinom,kad busim kartu jei abu to noresim....  wub.gif

Tai pirma nakti tave patvarke?Reikejo nors del garbes gal....?
Atsakyti
kai manęs klausia kur radau tokį vyrą, tai atsakau, kad urve.
ir nemeluoju ax.gif
tikrai urve.
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 03 30, 11:55)
kai manęs klausia kur radau tokį vyrą, tai atsakau, kad urve.
ir nemeluoju ax.gif
tikrai urve.

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti