Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(rutuliukė @ 2010 10 16, 14:39)

aišku, dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 10 15, 13:46)
Pomona, tai tau todel ir lupasi lupos, kad nesinaudoji kauke o vien tik balzamu  mirksiukas.gif lupas kaip ir veido oda reikia du kartus per savaite kruopsciai nusveisti, as pvz. darau taip - is kaukes tuteles ispaudziu ant sausu virsutines ir apatines lupu po plona takeli, su pirstu paskirstau per visa ju ploti ir dar siek tiek uz konturo, pavaikstau taip 5-10 min., po to sudrekinu siltu vandeniu servetele kur valomes akiu makiaza ir sukamaisiais judesiais nuimu nuo lupu visa kauke  thumbup.gif  4u.gif po to pasitepu balzamu  thumbup.gif ir lupos kaip naujos buna  thumbup.gif  4u.gif mano lupu konturas nuo herpeso visiskai buvo pranykes, bet ziuriu po truputi atsistatineja  bigsmile.gif  4u.gif

thumbup.gif as sia procedura darau karta i savaite,taciau lupas dar pamasazuoju minkstu dantu sepetuku thumbup.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 16, 15:38)
[size=1][/size]Nu va, vakar kai parasiau cia, nuejau issitraukiau ta kaukyte lupom palaikiau kaip Jus saket 10min. tai truputeli kitaip, nes seniau dar nesustingusia po 5min.nuvalydavau, bet vistiek taip lupos nusilupo iki krauju  blink.gif  atrodo kad buciau nusikramciusi lupas ir taip skaudejo jas vakar, visos raudonos buvo  verysad.gif . Bet siandien jos grazios  g.gif  tai paeksperimentuosiu ir tepsiu i sav.2 kart  rolleyes.gif gal pageres  tongue.gif

Max iki 10 min. laikyti rekomenduojama,jei per daug,galite ir trumpiau. Lupos neturi riebaliniu liauku,todel jos dazniausiai kencia ir maziausiai priziurimos. Priziurint lupytes,matysite kad jos nebeskilineja ir nesauseja. thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Turiu 302 full ir medium coverage makiazo pagrindus, bet full per sviesus, o medium tamsokas smile.gif gal koks kitas nr butu tarpinis variantas? gal kas galetu patarti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2010 10 18, 22:36)
Sveiki, parasykit man i AZ kiek kainuoja tas mini rinkinys nuo spuogu.
Dekui smile.gif

Atsakiau i AZ smile.gif

QUOTE(wanilla69 @ 2010 10 18, 23:22)
Labas vakaras. Turiu 302 full ir medium coverage makiazo pagrindus, bet full per sviesus, o medium tamsokas  smile.gif  gal koks kitas nr butu tarpinis variantas? gal kas galetu patarti  ax.gif

Siulyciau abu pamaisyti ,as taip pat naudoju du atspalvius ,isspaudziu ant rankos viena ir kita atspalvi ir pries tepant kempinele tiesiog sumasau juos su dantu krapstuku. thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi prašėte daugiau informacijos, tai rašau

„Mary Kay“ odos priežiūros nuo spuogų linija

1. Valomoji želė nuo spuogų
Padeda pašalinti odos riebalų perteklių ir neleidžia suragėjusioms epidermio ląstelėms kauptis odos porose, todėl apsaugo nuo naujų spuogų susidarymo.

2. Serumas nuo spuogų
Padeda išvalyti ir išdžiovinti spuogus bei apsaugo nuo naujų spuogų susidarymo.

3. Tikslinė emulsija nuo spuogų
Padeda pašalinti esamus spuogus ir ramina uždegimus.

4. Kūno purškiklis nuo spuogų
Padeda pašalinti ant kūno susidariusius spuogus ir neleidžia atsirasti naujiems. Unikali pakuotė leidžia purkšti visomis kryptimis taip pat apvertus), todėl galima purkšti net sunkiai pasiekiamas vietas, pvz. nugarą. Negalima purkšti ant veido.

Veido spuogelių priežiūra: ryte/vakare - visų pirmą nusiprausti su valomąja žele, po to užtepti serumą. Tikslinė emulsija naudojama kada tik yra poreikis, tiesiai ant spuogelių, nebūtina nusivalius makiažo.

user posted image
Atsakyti
Užsisakiau naujieną-skaistinančią, lyginančią kaukę, žiūrėsim ar patiks g.gif , dar labai sudomino kūną modeliuojanti emulsija, gal kas naudoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 10 19, 11:45)
dar labai sudomino kūną modeliuojanti emulsija, gal kas naudoja?  smile.gif

Naudoju ir esu labai patenkinta, kadangi jau į pabaigą kaip tik planuoju vėl užsisakyti thumbup.gif
Atsakyti
Nu super tada, kitą kartą ir aš griebsiu mirksiukas.gif thumbup.gif
O kiek jo užtenka?
Atsakyti
as ir naudo ta kuno modeliavimo, bet nera jokiu pakitimu verysad.gif o vat mamai ir tetai buvo pakitimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 10 19, 12:02)
Nu super tada, kitą kartą ir aš griebsiu  mirksiukas.gif  thumbup.gif
O kiek jo užtenka?

Aš dabartinę pakuotę naudoju nuo kovo mėnesio (kiekvieną rytą po dušo) thumbup.gif Ir dar likę koks penktadalis blush2.gif Nežinau ar čia visoms, bet man tai labai skalsiai jis naudojasi... kaip beje ir kiti MK produktai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir man visi produktai naudojasi skalsiai.
Nelabai man ką ir reikia modeliuoti, tik noriu kad odą būtų malonu liesti ir nebūtų sausa.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 10 19, 12:17)
Ir man visi produktai naudojasi skalsiai.
Nelabai man ką ir reikia modeliuoti, tik noriu kad odą būtų malonu liesti ir nebūtų sausa.

Kažkokių ypatingai pasikeitusių formų tikrai nepastebėjau, bet oda tapo daug elastingesnė, švelnesnė ir skaistesnė, tad nors MK konsultante tapau tik dėl savęs, visada labai drąsiai rekomenduoju savo draugėms tai ką pati išbandžiau 4u.gif
Atsakyti